Lélek masszázs - A teljes lelki és testi ellazulásért

  • A lélek masszázs az ellazulásra, a testben áramló energiák blokádjainak feloldására, a szervezet természetes védekező- és öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít. Célja az energetikai egyensúly elérése.
  • A gyengéd  ringatással emlékeztetik a testet a  gyermekkorban  édesanyánktól kapott szerető , védelmet adó ringatás élményére.
  • A kezelés kezdetével néhány pillanat múlva a kellemes, mély ellazulást élsz át. A ritmussal - ami hasonló a szívveréshez - a sejtemlékezet aktiválódik, így a sejtek visszatalálnak saját ősi rendeltetésükhöz.
Ár:5.480Ft11.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
51% kedvezmény
11.000 Ft
51%
5.520 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.06.18. - 2022.09.19

Lélek masszázs kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon melynek tartalma egy lélek masszázs.

A kezelés menete:

  • Időtartam: 60 perc
  • A kezelés ruhában történik
  • Pulzáló, lágy ringatással melynek hatására  a test teljesen ellazul
  • A pulzáló ringatás az egész testre kiterjed a lábujjaktól egészen a fejbúbig.

A kezelés célja:

  • A test energetikai egyensúlyának megteremtése
  • A szervezet védekező képességének helyreállítása
  • Lélek és a szellem  egymásra hangolása

A kupon korlátlan számban megvásárolható és ajándékozható.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.06.18. - 2022.09.19 között

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36-20/282-0323 telefonszámon vagy a jozsi6411@gmail.com e-mail címen érvényes kuponkódod megadásával. A helyszínre kérjük vidd magaddal kinyomtatva a kupont, vagy mutasd be telefonodon.

Nyitvatartás:

  • Kedd: 15:00-20:00
  • Péntek: 15:00-20:00

Cím: 1144. Budapest, Örs vezér tere 12. 45-ös kapucsengő

További információk

  • Ellenjavallatok:  Akut gyulladás, lázas állapot, Kiterjedt, nedvedző, fekélyes bőrelváltozás, Fertőző betegség (bőrgomba, TBC, himlők), Rosszindulatú daganat, közvetlenül műtét után, Menstruáció (az elsõ 2 napon),  terhesség, Elzáródott betegség (pl.: érszükület, viszér, trombózis), Fokozott vérzékenység, haematóma (vérömleny) , Pszichiátriai esetek (skrizofrénia, epilepszia, klausztrofóbia), Cukorbetegség elõrehaladott állapota (pl.: fekélyes alsó végtag, zöldhályog) , Magas vérnyomás, súlyos szívbetegségek (pl.: peacemaker), érelmeszesedés előrehaladott állapota, Csonttörések

Lemondási feltételek

Időpontot módosítani, vagy  lemondani legfeljebb a kezelés előtt 48 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Kedd és Péntek 15:00-20:00, H,Sze,Cs,Szo,V: Zárva
Szolgáltatás helye
1144 Budapest, Örs vezér tér 12. kapucsengő: 45

Lélek masszázs kuponunk leírása

Feledkezz meg a stresszről

A lélek masszázs az ellazulásra, a testben áramló energiák blokádjainak feloldására, a szervezet természetes védekező- és öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít. Célja az energetikai egyensúly elérése.

Enyhíti a stresszt

A masszázzsal nemcsak zsibbadó, fájó testrészeidet, izmaidat és a vérkeringésedet frissítheted fel, de nyugtató hatást gyakorol idegrendszeredre is. A masszázs révén aktiválódik a paraszimpatikus idegrendszer, és ellensúlyozza tested stresszre adott negatív válaszreakcióit. Feloldja az izmaid akaratlan feszülését, lehetővé teszi a normális szívritmus, vérnyomás és keringés helyreállását.

Nyugodtabb alvás

A stresszes életmód megzavarja az alvást is, fáradtságot, ingerlékenységet és érzelmi kimerültséget eredményez. Tűrő- és állóképességed csökken, nem tudod kipihenni magadat. A masszázs ellazítja a feszült izmokat és megnyugtatja az idegrendszert, a test ritmusa lelassul. Ebben a békés, meditatív állapotban csökken a vérnyomás, lelassul a szívritmus, mélyebb és szabályosabb lesz a légzés, így megnyílik az út a nyugalmat hozó, pihentető alvás irányába.

Fokozza az izmok teljesítőképességét

A masszázs közvetlen hatásaként enyhül az izomfeszültség, csökken az izomtónus, fokozódik az anyagcsere, ezáltal növekszik az izmok rugalmassága és teljesítőképessége. A fáradt izmok gyorsabban regenerálódnak, állóképességed javul. Könnyebb, rugalmasabb, kitartóbb leszel.

Javítja a bőr állapotát

A nap, a rossz levegő, a hiányos étrend, a nem megfelelő vízfogyasztás mind-mind hozzájárulnak a bőr kiszáradásához, ráncosodásához. A masszázs során kitágulnak a bőr kapilláris erei, a sejtek könnyebben jutnak oxigénhez és tápanyaghoz, ezzel pedig az ártalmas méreganyagok gyorsabban ürülnek ki. A fokozott vérkeringés biztosítja a bőr megfelelő nedvességtartalmát, így az nem fog kiszáradni és viszketni.

Erősíti az immunrendszert és beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait

A masszázs revitalizálja a test meridián rendszerét és javítja az energiaáramlást. Sokszor alkalmazzák fájdalommal élőknél, mert fájdalomcsillapító hatása kiemelkedő és még akut és krónikus betegségekből való felgyógyulásban is segíthet. A masszázzsal jobb a közérzet, javul az életminőség, nő a fizikai és a lelkierő.

Erősít, nyitottabbá tesz, boldogít

A masszázs során jut időd megpihenni, befelé figyelni, lelassulni. Önmagadat másképp, mélyebb szinteken is megértheted és megismerheted. Intuícióid erősödnek, és ezt a mindennapi életben is hasznosíthatod. Könnyebben ráhangolódhatsz a természetre és fogékonyabb leszel a boldog pillanatokra.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

A változás kulcsa: 5 alkalmas egyéni vagy párkapcsolati coaching - személyesen vagy online
30.000 Ft kupon ár helyett MA csak 27.000 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu