Legyen bombasztikus alakod az új bikinidhez a nyárra! 7 alkalmas zsírredukciós szuper csomag!

  • Szuper alakformáló csomag a tökéletes alakért!
  • 7 alkalmas zsírredukciós csomagunkkal mindenki irigykedni fog rád a strandon csodás karcsú alakod miatt!
  • Kontúr Alakformáló Központ- Face & Body a Blaha Lujza téri metróállomástól csak 6 percnyi sétára!
Ár:34.900Ft80.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
57% kedvezmény
80.000 Ft
57%
45.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.05.18. - 2018.08.31

fogyasztó csomag kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

14 kezelésből álló, 7 alkalmas zsírredukciós szuper fogyasztó csomag egy személyre.
 
  • 1. alkalom: 20 perc thermolight + 20 perc presszoterápia
  • 2. alkalom: 20 perc cellutek + 20 perc presszoterápia
  • 3. alkalom: 20 perc zsírfagyasztás 2 nagy kezelőfejjel + 20 perc presszoterápia
  • 4. alkalom: 20 perc kavitáció + 20 perc presszoterápia
  • 5. alkalom: 20 perc rádiofrekvencia + 20 perc presszoterápia
  • 6. alkalom: 20 perc EMS elektromos izomstimlácio + 20 perc presszoterápia
  • 7. alkalom: 20 perc hatóanyagos tekercselés + 20 perc presszoterápia

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.05.18. - 2018.08.31 között

  • Időpont egyeztetéshez hívd a +36-30/716-5443-as telefonszámon  9-17 óráig!
  • Bármennyi kupont vásárolhatsz saját részre és ajándékba is.
  • Ha már közel vagy a lejárati dátumhoz, akkor a kuponodat e-mailen is küldd el, hogy biztosan igénybe tudd venni a kezelést.
  • FONTOS, hogy a kinyomtatott kupont vidd magaddal!

Ellenjavallatok:

A kezelést terhesség ideje alatt, illetve súlyos betegség fennállása esetén nem veheted igénybe.

További információk

Nem kell félned, a kezelések teljes mértékben biztonságosak, fájdalommentesek és természetesen hatásosan fellépnek a zsírpárnák ellen!

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával előtte lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Bejelentkezés telefonon 9-17 óráig, Hétfő Péntek 8-20-ig
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Hársfa utca 10/B.
A szalon utcafrontról nyílik!

fogyasztó csomag kuponunk leírása

Mi vár rád a kezeléseken?

Alkalomról alkalomra egyre vékonyabb és csinosabb leszel a thermolight, presszoterápia, cellutek, zsírfagyasztás, kavitációs zsírbontás, rádiófrekvencia és az EMS elektromos izomstimulációnak köszönhetően. Minden kezelés hatásosan fellép a zsírpárnák ellen, így biztos lehetsz abban, hogy megelégedve távozol majd az utolsó napon.

Zsírfagyasztás

Viszonylag újnak számító eljárás, mely során kristályosíthatók a bőr alatti zsírszövetek, ennek a lépésnek köszönhetően a szervezet sokkal könnyebben le tudja bontani őket, illetve kiüríteni a szervezetből. Természetesen a fagyasztás során a többi szövet, idegek, vérerek nem károsodnak.

EMS elektromos izomstimuláció

Az elektromos stimuláció valójában az izmok elektromos impulzusok által kiváltott összehúzódása. Rendkívül hatékony alakformáló kezelés, és ha feszesebb hátsót szeretnél, akkor szintén az EMS elektromos izomstimuláció lesz a barátod, ugyanis popsiemelő hatása is van.

Kontúr Alakformáló Központ - Face & Body

Kavitációs szírbontás

kavitációs zsírbontás az egyik legújabb alacsony frekvenciájú ultrahang-kezelés. A készülék speciális frekvencián működő ultrahang hullám egyenletes, szabályozott és ismétlődő mikro méretű vákuum-buborékokat hoz létre a sejt közötti térben. Így a túlnyomásnak köszönhetően a zsírsejtek szétrobbannak, a membránok széttörnek, amik a zsírsejteket veszik körül, így tud a felesleges zsír távozni a nyirokrendszer segítségével a szervezetből. A legproblémásabb területeket ajánlott ezzel a módszerrel kezelni.

Presszoterápia

Presszpterépia, más néven nyirokmasszázs hozzásegít a kezeléseket még hatékonyabbá tenni. Mivel a nyirokrendszer szoros kapcsolatban áll az immunrendszerrel, nyilvánvalóan fontos ezzel is foglalkozni, hiszen fontos szerepet játszik a szervezet regenerációs képességének fenntartásában és a salakanyagok kiválasztásában, ami a vesén keresztül távozik. A presszoterápia ezt pörgeti fel.

Kontúr Alakformáló Központ - Face & Body

CELLUTEK KÜLÖNLEGES, MÉLYREHATÓ VIBRÁCIÓS SPA KEZELÉS

A modern eljárás során többféle motoros vibrációval vezérelt kezelőfejjel, speciális irányban, több lépcsőben végighaladnak a kezelendő testrészen. Hatása kicsit sem mondható felületesnek, hiszen a kezelés mélyebb rétegekig elér annak ellenére, hogy alacsonyabb frekvencia számmal dolgozik (0-20 Hz), mint társai. A mélyebb rétegekben már izomszövetek is találhatóak, így a felszíni szövetek erősebb alátámasztást kapnak. bőröd pedig szebb és tónusosabb lesz.

RÁDIOFREKVENCIA

Bőrünk rétegeiben található fribroblasztok folyamatosan kollagént és különböző proteineket termelnek, de a kor előrehaladtával erre egyre jobban képtelenekké válnak, csökken a fibroblasztok aktivitása, így kezdődik el a bőr öregedése, ráncok megjelenése, mivel a bőr már nem kap annyi kollagént. A rádiofrekvencia kezeléskor a fibroblaszt sejtek felmelegszenek és újra képesek kollagént előállítani. Nos, tudjuk ez mit jelent, bőrünk újra feszes lesz. 

TESTTEKERCSELÉS

A speciálisan kifejlesztett elasztikus fólia légmentesen lezárja a kezelendő problémás területet, dunszthatás keletkezik, így az alatta lévő aktív hatóanyag bediffundál a bőr mélyebb rétegeibe, ahol kifejtik zsír, cellulit bontó hatását. A fóliás technika összeszorítja a bőrt, tömöríti a lágy zsírszövetet, ennek köszönhetően a bőr feszesebbé válik.

Kontúr Alakformáló Központ - Face & Body

A Kontúr Alakformáló Központ - Face & Body egy igényes szalon kedves, hozzáértő szakemberekkel, ahol öröm a megújulás! A legkorszerűbb arcfiatalító, ránctalanító kezelések mellett az álomalakot is csúcstechnológiával adják meg Neked, olyan helyről is leolvasztják a zsírt, ahonnan még sporttal is borzasztóan nehéz. Szépség, fogyás, fiatalítás gyönyörű környezetben, a VII. kerületben, a Blaha Lujza téri metróállomástól csak 6 percnyi sétára!

Vásárolj kupont most a DiamondDealen nagy kedvezménnyel, és irány a Kontúr Alakformáló Központ - Face & Body Budapesten!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

A gyilkos csapdája - szabadulójáték az otthonodban
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu