LED izzó 36 ledes E27 foglalattal

Kütyübazár.hu | www.kutyubazar.hu
Ár:1.270Ft1.490 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
15% kedvezmény
Már csak 50 db maradt!
1.490 Ft
15%
220 Ft

LED izzó legfontosabb tudnivalók

Energiatakarékos, hosszú élettartamú LED izzó, ami nem csak környezetkímélő, sokkal természetesebb fényt is áraszt, mint a hagyományos izzók. Jelenleg a leghatékonyabb fényforrások a LED izzók világszerte.

Tulajdonságok:

  • Foglalat: E27
  • Feszültség: 220-240V
  • Diódák száma: 36
  • Teljesítménye: 40W-nak felel meg.
  • Fényerősség: 580 lumen

A csomag tartalma:

1xLED izzó, 36 ledes e27-es foglalattal

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Kütyübazár.hu felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Kütyübazár.hu a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Kütyübazár.hu információk

A Kütyübazár.hu 8 évvel ezelőtt egy szoba sarkából indult el. A két, akkoriban 20 éves fiatal akkor még az ágyon csomagolt, de mára már egy impozáns irodaépület hatalmas raktárából szolgálnak ki, és hiszik, hogy az érdekes Kütyük a te életedben is változást hozhatnak. Küldetésük, hogy elérhető közelségbe hozzák számodra is a nagyvilág legújabb, legérdekesebb, legizgalmasabb Kütyüit. Éld hát át te is az igazi Kütyüélményt!

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Schenopol Kft.
hello@kutyubazar.hu
+36-1/599-9100

Átvételi lehetőségek:

MPL Házhozszállítás

1.290 Ft  (3-5 munkanap)