Lebegő mágneses földgömb

Kütyübazár.hu | www.kutyubazar.hu
Ár:8.990Ft9.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
11% kedvezmény
Már csak -1 db maradt!
9.990 Ft
11%
1.000 Ft

Lebegő mágneses földgömb legfontosabb tudnivalók

Az unalmas szobák elkerülése érdekében érdemes mindig becsempészni egy-egy dekorációs tárgyat helyiségünkbe.

Azonban ezen díszítő elemek kiválasztása nem is oly egyszerű feladat, hiszen megannyi elvárásnak és kritériumnak kell megfelelniük. Színben és formában passzolniuk kell a lakás egészének stílusához, méretben és súlyban mozdíthatónak kell lenniük és természetesen, ami a legfontosabb, hogy a lakók ízlését tükrözze.

Ezt végig gondolva mindenkiben felötlik a kérdés: létezik-e egyáltalán ilyen kiegészítő?

A válasz: IGEN!

A Lebegő mágneses földgömb játszi könnyedséggel pipálja ki a dísztárgyakkal szembeni követelményeket.

Amennyiben nem áll tőled távol a modern világ és szereted az elegáns, mégis divatos megjelenést, akkor ezt a kütyüt Neked találták ki.

A Lebegő mágneses földgömb ideális és tökéletes kiegészítője lesz lakásod bármely pontjának. Dekorálhatod vele a hálószobádat, a nappalidat, de akár az irodádban is nyugodtan elhelyezheted.

Érdekes és megnyugtató látványának köszönhetően nem lesz olyan szempár, amelynek elkerülné a figyelmét. Nemcsak lebegő funkciójának köszönhető népszerűsége, de színskálája és megjelenése is lenyűgöző. A fémes tónusok és a színes LED-ek remekül illenek egymáshoz, a színek szemkápráztató csillanása pedig élettel tölti meg a sötétebb felületű, de egyben részletgazdag földgömböt.

Kézhezvétele után pillanatok alatt üzembe is helyezhető.

Első lépésként csak csatlakoztatni kell egy elektromos hálózathoz az eszközt, majd ezt követően beleilleszteni a földgömböt a mágneses térbe. Ezzel készen is vagy!

Dobd fel Te is lakásod hangulatát a Lebegő mágneses földgömbbel!

A lebegő földgömb tulajdonságai:

Méret: 17 x 4.5 x 18 cm

Világítás: 4 féle színű LED

Teljesítmény 12V, 250 mA

Vezeték hossza: kb. 100 cm

Lebegtetés mágnesek segítségével

Anyaga: ABS, fém és gumi bevonat

Mit rejt a termék doboza?

1 db Lebegő földgömb

1 db hálózati adapter

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Kütyübazár.hu felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Kütyübazár.hu a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Kütyübazár.hu információk

A Kütyübazár.hu 8 évvel ezelőtt egy szoba sarkából indult el. A két, akkoriban 20 éves fiatal akkor még az ágyon csomagolt, de mára már egy impozáns irodaépület hatalmas raktárából szolgálnak ki, és hiszik, hogy az érdekes Kütyük a te életedben is változást hozhatnak. Küldetésük, hogy elérhető közelségbe hozzák számodra is a nagyvilág legújabb, legérdekesebb, legizgalmasabb Kütyüit. Éld hát át te is az igazi Kütyüélményt!

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Schenopol Kft.
hello@kutyubazar.hu
+36-1/599-9100

Átvételi lehetőségek:

MPL Házhozszállítás

1.290 Ft  (3-5 munkanap)