Le a plusszokkal! 3 alkalom lipolézeres zsírbontás, ajándék 30 perc vertikális vibrációs tréneren!

4,5/5Szilani-Beauty Szépségszalon | Budapest, XX. ker.
Lassan itt a tavasz! Ideje búcsút inteni a zsírpárnáknak és a narancsbőrnek 3 alkalmas lipolézeres zsírbontó kezeléssorozattal! Ráadásul minden alkalom után ajándék 10 percet lötyöghetsz vertikális vibrációs tréneren a még hatásosabb eredmény érdekében, most hihetetlen kedvezménnyel, mindössze 1.990 Ft-ért.
Válassz opciót
75.000 Ft2.990 Ft
Ár:2.990Ft75.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
93% kedvezmény
75.000 Ft
93%
72.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2016.05.07. - 2016.07.29

Kuponunk fontos tudnivalói

  • A kupon egy lipolézeres zsírbontó kúra igénybevételére jogosít választható területre:
    • fenék és comb
    • csipő és derék
  • A Megveszem gombra kattintva két bérlet közül választhatsz:
    • 3 alkalmas kezelés 25.000 Ft helyett 1.990 Ft+ Vibro tréner
    • 5+1 alkalmas kezelés 75.000 Ft helyett 2.990 Ft+ Vibro tréner
  • Minden kezelés után ajándék 10 percet tölthetsz vertikális vibrációs tréneren, összesen tehát  a 3 alkalmas kezeléshez 30 perc jár, az 5+1 kezeléshez 60 perc jár ajándékba!
  • A Lipo lézer technológia fájdalommentes és rendkívül hatékonyan bontja a zsírt.
  • Narancsbőr elleni háborúban tökéletes választás ez a kezelés, de segítségedre van a körméret csökkentésében, zsírlerakódás mérséklésében, zsírgöbök eltüntetésében valamint testfeszesítésben is!
  • A kupon 2016. július 29-ig használható fel.
  • A kupon saját részre és ajándékba is megvásárolható, mennyiségi korlátozás nélkül.
  • A kupon beváltása előtt telefonos időpont egyeztetés szükséges a +36/70-556-0167, és a +36/30-910-0814-es telefonszámokon.
  • A szalon hosszú nyitva tartással vár hétfőtől péntekig, és szombaton előzetes egyeztetés alapján.
  • Tömegközlekedéssel megközelíthető 51-es, 52-es villamossal,vagy 35-ös busszal a Szent Imre herceg utcai megállónál.
  • Időpont lemondás - módosítás: A lefoglalt időpontok lemondása legalább 24 órával a foglalás előtt lehetséges! Ellenkező esetben felhasználtnak minősül a kupon.
★★★★★
★★★★★
2 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 08:00-20:00 - Előzetes bejelentkezés alapján
Szolgáltatás helye
1204 Budapest, Szent Imre herceg u. 80
2 helyszínen

8380 Hévíz, Attila u 15
★★★★★
★★★★★
"Kedves személyzet, majdnem kellemes légkör. Kicsit zsúfolt a szalon, de jók a szolgáltatások."
Nagy Edit

Kuponunk leírása

Készülsz a bikini szezonra?

Akkor ez az ajánlat Neked szól!

A lipolézer


A lipo-lézeres kezelés azoknak nyújt hatékony alakformálási megoldást, akik formálni szertnék alakjukat. Ez a kezelés az orvosbiológia által több évtizede használt alacsony frekvenciájú lézertechnológiáját használja. A lézeres zsírbontás lényege, hogy a laser-fény a szervezetbe jutva úgy halad át az emberi test vezető közegein, hogy a bőr alatti zsírsejtek magjában fotokémiai reakció megy végbe.
Miközben a lézer-energia behatol a bőrbe, stimulálja a zsírsejtek membránját, melynek következtében a víz, a szabad zsírsavak és a glicerol kifolyik, s így a zsírsejtek mérete jelentős csökkenésen esik át. Fogalmazhatunk úgy is, hogy a zsírsejtek kiizzadják a zsírt és méreganyagokat.
Egyes feldolgozott élelmiszerek, gyógyszerek és egyéb vegyi anyagok elraktározódnak a zsírsejtekben,  lézeres lipo kezelés lemossa őket, ami kifejezetten kedvező az általános egészségi állapotnak is.
A zsírsejtek zsugorodása centiméterekben mérhető körméret csökkenést eredményes, maximális hatékonysággal csökkenti a zsírszövetet, miközben nem bántja a zsírt tároló sejteket radikálisan.

A lézerfény hatására a zsírsejteket körülvevő hártya áteresztővé válik, ezzel megindul a zsírleadás és a méreganyagok intenzív kiürülése.

A lézerfény hatására:

- javul a mikrokeringés és

- a bőr oxigénellátottsága,

- a kezelt területen feszes és tónusos bőrt jön létre.

 Alkalmazása zsírcsökkentést, körméret csökkenést eredményez, ezért hatékony az alakformálásban. Ezen kívül narancsbőr csökkentő hatású, és elsőrangú a bőr rugalmasabbá tételében is, csökkenti a striák láthatóságát. Jótékony a szövetek anyagcseréjére és vérkeringés javítására.

A lézeres stimuláció aktiválja a kollagén és elasztin rostokat, felgyorsítja a kollagén szintézist. Öregedés gátló, sőt megfiatalítja a kötőszövetet.

A kezelés hatására karcsúbb, feszesebb testformálást érhetünk el fájdalom és kényelmetlenség érzete nélkül. Különös előnye, hogy, hogy gyors és nem igényel  helyi vagy általános érzéstelenítést.

Zsírbontás

A vertikális vibrációs tréner

A vertikális vibrációs trénerek, vagyis a vertikális hintának nevezett mozgást produkáló vibrációs trénerek elsősorban fogyásra, testsúlycsökkentésre szolgálnak. Ez a tréner úgynevezett “lötyögtető” mozgásával szétmozgatja a testen lerakódott zsírt és ezáltal nagyon hatékonyan eredményezi annak csökkenését. Rendszeres használata akár 5-10 kg súlycsökkenést eredményezhet 1-2 hónapon belül. Egyéb, zsírbontó kezelésekkel együtt alkalmazva még kedvezőbb eredmény érhető el.  

A vertikális vibrációs tréner géppel gyorsan formálhatja alakját. A vibráció elvén működik, amely izomösszehúzódást okoz, így biztosítja az izmok intenzív tornáját. A gép a megadott testsúly, magasság, nem és életkor alapján működik, a markolatok megfogásával pedig megméri testünk zsírszövet tartalmát.

A vibrációs tréner segít a stressz leküzdésében, ellazít, de egyben mozgatja is a izomzatot. Jótékony hatásai közé tartozik az is, hogy úgy mozgatja izmait, hogy közben Önnek nem kell nagyobb erőfeszítést beleáldoznia. A vibrációs tréner a felső zsírréteget elégeti, így a narancsbőr ellen is felvállalja a küzdelmet. Javítja a vérkeringést, kellemesen masszírozza a hátat, a karokat és a lábat, megterhelő munka után ajánlott, ugyanis gyorsítja az ellazulást. Jótékony hatással van a izomproblémákkal küzdőknek és merev ízületekre is megfelelő. A torna szinte alig időigényes, elég napi 10-15 perc hajlított térdekkel, s az eredmény pár nap alatt érezhető.

A Szilani-Beauty Szépségszalon kellemes, barátságos környezetben vár Téged is! 

Szilani Beauty Szépségszalon belső

Böngészd a DD ajánlatát a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a facebookon, ahol további kedvezményekről, nyereményekről és érdekes hírekről értesülhetsz minden nap. Spórolj, vásárolj, lájkolj :)!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Nyári alak könnyedén? - Komplex alakformáló kezelés Dermakabinos méregtelenítéssel
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu