Lábmosó papucs

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:2.890Ft4.490 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
36% kedvezmény
Már csak -4 db maradt!
4.490 Ft
36%
1.600 Ft

Lábmosó papucs legfontosabb tudnivalók

Neked is gondot okoznak az olyan mindennapi teendők mint például a lábmosás? Amiatt mert szépkorú vagy és nehezen hajolnak az ízületeid...vagy mert a kis pocaklakó eléggé megnőtt már és a hasad mindenhol útban van? Esetleg mozgáskorlátozott vagy?

Talán azok az emberek, akiknek nincsenek ilyesfajta problémái, nem is gondolnák, mennyire megterhelő tud lenni a napi rutin. Nem kell többé zuhanyzás közben attól félned, hogy hajolás közben megcsúszol és elesel.


Tedd könnyebbé a napi rutint, előzd meg a fürdőszobai baleseteket, használj Te is Lábmosó papucsot!

Hasznos infók:

A papucs használatával az olyan mindennapi teendők is gyerekjátékká válnak, mint a lábmosás. Hiszen nincs más dolgod, mint felvenned a lábmosó papucsot, irány a zuhanykabin és már indulhat is a kíméletes, alapos tisztálkodás! A puha kefék óvatosan megtisztítják talpad, lábfejed, lábujjkörmeid. A saroknál elhelyezett habkőbetét pedig mindeközben kíméletesen távolítják el a bőrkeményedéseket. Felejtsd el a fájdalmas, berepedezett sarkakat! Kíméld ízületeid a lábmosó papucs segítségével! Az élvezeti értékről már nem is beszélve, hiszen tisztító hatása mellett kellemesen masszírozza a talpad. Nem kell többé kiszolgáltatott helyzetben érezned Magad! Ha szerencsés vagy és nincsenek ilyen problémáid, akkor is bátran ajánljuk ezt a tuti masszírozó, tisztító-hámlasztó papucsot!


Tulajdonságok:

  • Méret: 28 x 14 x 11.5 cm
  • Szín: kék

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.900 Ft  (2-5 munkanap) - ingyenes 15.000 Ft fölött