Kutya karomreszelő

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:2.490Ft3.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
38% kedvezmény
Már csak -1 db maradt!
3.990 Ft
38%
1.500 Ft

Kutya karomreszelő legfontosabb tudnivalók

Tudtad, hogy kedvenced körmének ápolása ugyanolyan fontos, mint szőrének rendben tartása?

A hagyományos csipeszek, ollók azonban nem biztonságosak, hiszen könnyedén fájdalmat okozhatsz vele kutyusodnak, cicádnak.


Tedd fájdalommentessé, gyorssá ebed vagy macskád körmének ápolását a Kutya karomreszelő segítségével!

Hasznos infók:

A termék használata roppant egyszerű: nincs más dolgod, minthogy behelyezd az elemet és már kezdhetitek is a pedikűrözést! A kis nyílásnak köszönhetően az érdes csiszolófelület csak a háziállatod körmével fog érintkezni, nem sérti fel a tappancsokat. A gyors forgásnak hála hamar készen lesztek a körmök ápolásával, hiszen hatékonyan reszeli le a legvastagabb és legélesebb körmöket is.


A Kutya karomreszelő tulajdonságai:

  • Energiaellátás: 1 x AA elem (nem tartozék!)
  • Méret: 3.5 x 24 cm
  • Szín: sárga és fehér

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.900 Ft  (2-5 munkanap) - ingyenes 15.000 Ft fölött