Kreatív tablófotózás végzősöknek akár szerkesztéssel és gyártással együtt

5/5Blende Fotó - gabor* photography | Budapest, VIII. ker.
  • A végzős osztályok tablójának elkészítése minden évben fejtörést okoz a tanároknak, szülőknek és a gyerekeknek is. Hogyan legyen a tabló látványos, egyedi, az osztály és az iskola mentalitását tükröző, és nem utolsó sorban gyorsan és nem túl drágán kivitelezhető.
  • Nos, mi megoldást kínálunk egy egyedi tablóra, akár csak a fényképek elkészítésével, akár a teljes grafikai tervezéssel és kivitelezéssel is, az egyedi kívánságokat is figyelembe véve.

Ár:85.000Ft160.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
47% kedvezmény
160.000 Ft
47%
75.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2023.04.14. - 2023.07.14

Tablófotózás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Kreatív tablófotózás:

  • A kupon tartalma: 2-3 órás tablófotózás az iskolában vagy más helyszínen, Budapest belterületén, legfeljebb 20 fő részére (további résztvevők opcionálisan), résztvevőnként legalább 5 darab, általad kiválasztott digitális, retusált fotóval. A csoportos fotózásról elmaradóknak egyszeri pótlási lehetőség.
  • A fotós csomagok alapdíja a fotós szolgáltatást tartalmazza, a fent leírtak szerint, hétköznapokon, Budapest belterületén. Az esetleges egyéb díjak, opciók (létszám bővítés, helyszín- és/vagy műterem bérleti díj, 1 órán túli utazási költség, hétvégi időpont foglalás stb.) külön fizetendők.
  • A fotókat akár az iskolában is professzionális módon késztjük el, a megfelelő felszerelést biztosítva, de választható egyedi helyszín (például romos gyártelep, levendulaföld vagy más természetes, illetve éptett környezet is. Tudni kell azonban, hogy több nyilvános, de magántulajdonú területen számítani kell arra, hogy nem vagy csak díj ellenében engedik a fotózást. Ilyen esetekben a megrendelő feladata a szükséges belépők vagy használati díjak megfizetése és/vagy a fotózási engedély beszerzése, amiben segítséget nyújtunk.

A tablófotózás ajándékba is adható. Ebben az esetben elegáns AJÁNDÉKUTALVÁNYT állítunk ki, a kívánt szöveggel, amely fél éven belül bármikor felhasználható.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2023.04.14. - 2023.07.14 között

BEJELENTKEZÉS

FIGYELEM! Időpont foglalást kizárólag érvényes kuponkóddal és a részvételi díj rendezésével steinerg@gaborphotography.hu e-mail címen fogadjuk el. Ha a kupont a lejárati határidőig beváltod, fél éven belül bármikor szeretettel várunk.

  • Ajándékutalványt kizárólag beváltott kupon ellenében, a teljes részvételi díj rendezése után állítunk ki. Az ajándékutalvány alapesetben fél éven belül használható fel.
  • A fotózáson részt vevőknek kedvezmény egyéb fotós szolgáltatásaink részvételi díjából.
  • Műterem foglalás esetén a lemondási díj az adott műterem szabályzata szerint alakul.
  • A szolgáltatás további részletei tekintetében a honlapukon megtalálható Általános Szerződési Feltételek (ÁSzF) az irányadók:  www.gaborphotography.hu

Felárak, opciók

  • Opcionális lehetőségek külön díjazásért: 20 főnél több résztvevő. / TABLÓ tervezése és/vagy kivitelezése. / Fotózás távoli (legalább 1 órás utazással járó) vagy nem ingyenes helyszíneken, szabadban, műteremben vagy otthon is. / Több fotó. / További képek retusálása. / Nyomat, fotókönyv vagy naptár készítése a kívánt - akár nagy - méretben a kiválasztott fotókból. / Hétvégi időpont foglalás.

További információk

  • A hazai szabályozás szerint a képek szerzői joga a fotós tulajdonában marad. Az elkészült fotók saját célokra használhatók fel.
  • Házi kedvenceidet is szívesen látjuk, de műtermi foglalás esetén ezt az adott műterem szabályzata határozza meg.
  • Műtermi fotózás esetén a háttér megrongálásának vagy bármi más kárnak a költsége a megrendelőt terheli. Ezeket a költségeket az adott műterem szabályzata határozza meg.

Lemondási feltételek

Lemondás - TELEFONON: 2 nappal az egyeztetett időpont előtt díjtalan. 1 nappal  a fotózás előtt 15%, a fotózás napján 25% felárral. Ha értesítés nélkül nem jössz el, a szolgáltatást teljesítettnek tekintjük. Vis major esetén (pl. gyermek betegsége) eltekintünk ettől (ha értesíted a szolgáltatót). A műterem lemondása az adott műterem szabályzata szerint történik.

★★★★★
★★★★★
4 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1094 Budapest, Páva utca
★★★★★
★★★★★
"Pontos, precíz, és a képek is jók lettek. :-)"
Szűcs Balázs

Tablófotózás kuponunk leírása

Végzős osztályok egyedi tablójának fotózása!

A végzős osztályok tablójának elkészítése minden évben fejtörést okoz a tanároknak, szülőknek és a gyerekeknek is. Hogyan legyen a tabló látványos, egyedi, az osztály és az iskola mentalitását tükröző, és nem utolsó sorban gyorsan és nem túl drágán kivitelezhető.

Nos, mi megoldást kínálunk egy egyedi tablóra, akár csak a fényképek elkészítésével, akár a teljes grafikai tervezéssel és kivitelezéssel is, az egyedi kívánságokat is figyelembe véve.

A fotókat akár az iskolában is professzionális módon készítjük el, a megfelelő felszerelést biztosítva, de választható egyedi helyszín (például romos gyártelep, levendulaföld vagy más természetes, illetve épített környezet is. Tudni kell azonban, hogy több nyilvános, de magántulajdonú területen számítani kell arra, hogy nem vagy csak díj ellenében engedik a fotózást. Ilyen esetekben a megrendelő feladata a szükséges belépők vagy használati díjak megfizetése és/vagy a fotózási engedély beszerzése, amiben segítséget nyújtunk.

A színes vagy fekete-fehér fotók hangulata mellett fontos tényező a tabló arculata, amit a közösen megtervezett grafika mellett egy különlegesebb hordozó és megjelenés, például festővászon vagy retro stílus, még egyedibbé tehet.

Az egyedi kívánságokkal bővíthető kuponajánlatunk tartalma legfeljebb 20 fős osztály fotózása az iskolában, Budapest belterületén, minden tanulóról legalább 5 darab retusált digitális fotóval, amelyet mindenki maga is megkap, személyes felhasználásra. A fotózás után az osztály maga választhatja ki a a teljes sorozatból a végleges 5 db fotót. Az egyedi képek mellett osztályfotó is készül. Azoknak, akik a csoportos fotózáson nem tudnak részt venni, egyszeri, egyeztetett alkalommal pótlási lehetőséget biztosítunk.

Az alap-ajánlat számos opcióval bővíthető, a létszámtól és egyedi helyszíntől, a grafikai tervezésen át (amelyben az osztály is részt vehet) a kivitelezésig, és kívánság szerinti további egyéni vagy csoportos fotók készítéséig, a képek nyomtatásáig.

További információk eléréséhez:

  • Facebook: Blende Fotó Műhely – gabor photography, Blende Fotó Suli - gabor photography
  • Facebook Messenger: GaborSteinerHun
  • Web: a www.gaborphotography.hu
  • Skype: steinergbp
  • Instagram: gabor.steiner.photo

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Egzotikus feltöltődés 90 perces páros masszázs egyedi passiógyümölcs illóolajjal, az Oktogonnál
17.490 Ft kupon ár helyett MA csak 15.740 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu