Kozmetika, alakformálás és masszázs a hibátlan küllemért! Íme, a tökéletes nő receptje, Oktogonnál!

  • Add át magad a teljes megújulásnak és válaszd a 8 lépéses szépségcsomagunkat a tökéletes megjelenésért!
  • Kedvezményes kuponunk segít, hogy egy teljes körű kezeléscsomagban vehess részt, amely tartalmaz: 3D szempilla építést, szemöldökszedést-festést, feszesítő arckezelést mikrodermabrázióval és mezoterápiával, 60 perc VelaShape alakformáló kezelést, Vibrotréner edzést és 30 perces láb- vagy hátmasszázst, valamint egy mini arcmasszázst!
  • Látogass el a VII. kerületi Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdióba és éld át a kiváló átváltozás élményét profi szakemberekkel!
Ár:16.990Ft66.600 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
75% kedvezmény
66.600 Ft
75%
49.610 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2021.05.18. - 2021.11.18

kozmetikai kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

8 lépéses kozmetikai és alakformáló kezelés csomag, amely a következőkből áll:

  • 3D szempilla építés
  • szemöldökszedés
  • szemöldökfestés
  • tű nélküli mezoterápia arc területen
  • mikrodermabráziós bőrradírozás
  • mini arcmasszázs
  • 60 perc VelaShape innovatív alakformáló kezelés + AJÁNDÉK 10 perc vibrotréner használattal
  • 30 perc láb- vagy hátmasszázs

A profi kozmetikus és tapasztalt masszőr tökéletes harmóniában dolgozva éri el a nem mindennapi eredményt, válaszd Te is a teljes megújulást!

Higiéniai és környezetbarát okok miatt kérjük saját papucsot és törölközőt hozz magaddal az igénybevételéhez, de előzetes kérés alapján mi is tudunk biztosítani. (Higiénia ok - vírus, környezetbarát- hogy ne kelljen műanyag cipővédőt használni).

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2021.05.18. - 2021.11.18 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

A kupon beváltásnál, névre szóló bérletet biztosítunk. A bérletet egy fő használhatja. A bérlet nem ruházható át és más szolgáltatásra nem cserélhető be. 

Csak az első alkalmat kell a beváltási időszakban felhasználnod, a többiről három hónapig érvényes bérletet kapsz, amelyet a következő alkalmakra kötelezően magaddal kell hoznod.

A kupon érvényességi idején belül csak a kupont kell beváltani, és ezzel együtt időpontot egyeztetni. De az időpontot kaphatod a kupon lejárata utánra is. Többalkalmas kuponnál az első alkalommal bérletet kapsz. Három hónapig érvényes bérletet kapsz, amelyet a következő alkalmakra kötel kötelezően magaddal kell hoznod.

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával.

A SZOLGÁLTATÁS HELYE:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
  • Most ezt a kuponodat a különleges helyzetre való tekintettel 6 hónapos érvényességi idővel adjuk!
  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.
  • További információk a http://www.diamondszepsegszalon.hu/ weboldalon találhatók.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel. A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Egy vásárló bármennyi kupont felhasználhat saját részre, és adhat ajándékba.

További információk

  • A tű nélküli mezoterápia kifejezetten alkalmas arcon ránctalanításra, emellett kiválóan hidratálja és feltölti a bőrt, valamint méregtelenítő, revitalizáló és bőrnyugtató hatása is van.
  • A VelaShape alakformálás 4 fogyasztó technológiát ötvöz, melyeknek hatása ezáltal összeadódik és hatékonyan számol le a felesleges kilókkal. Segítségével kényelmesen elérhetőek az álomvonalak.
  • A kezelések eredménye már azonnal látható és hosszútávú hatásaik révén még hónapokig kifejtik hatásukat.
  • A mikrodermabrázió hatékonyan, mégis kíméletesen távolítja el az arcbőrről az elhalt hámsejteket és a mini arcmasszázs segítségével arcizmaid ellazulnak, fokozódik a vérkeringés, így bőröd fiatalos és üde lesz.
  • A kozmetikai kezeléseket profi kozmetikus végzi el, a láb-vagy hátmasszázst pedig tapasztalt női masszőr.
  • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadják, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.

Ellenjavallatok: 

Amennyiben kontaktlencsét viselsz, kérjük a pilla felhelyezés idejére vedd ki és ne viseld felhelyezés közben.

Szemgyulladás, bőrbetegség vagy retinabetegség esetében a pilla felhelyezése ellenjavallott. Továbbá ritka esetben a pillaragasztó irritációt okozhat, emellett pedig bármilyen súlyos betegség esetén nem ajánlott a kezeléscsomag.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok! Ha nem értek el minket telefonon, írjatok emailt az időpont előtt legfeljebb 48 órával! Az érvényességi időn kívül eső dátumra lefoglalt időpontot kizárólag az érvényességi időn belül lehet módosítani! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Max. 10 perc késést tudunk elfogadni! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
31 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
★★★★★
★★★★★
"Összességében elégedett voltam a szolgáltatással, egy kicsit szerettem volna szépítkezés közben relaxálni, de a kozmetikus hölgy egy kicsit szeret beszélgetni. "
Méri Sándorné

Videó

kozmetikai kezelés kuponunk leírása

Induljon az Álomnő-projekt kozmetikai és alakformáló kezelésekkel!

Miért állnál órákat tanácstalanul a bevásárló központokban, amikor a Diamond Szépségszalon ajánlata csak rád vár? Urak, itt a tökéletes ajándék minden nő számára, kényeztetés a testnek és léleknek egy igazi szépségbirodalomban!

Szerinted kell ennél több? Ajánlatunk egy 8 kezelésből álló szépítő és alakformáló csomag, nézd mi van benne!

A 3D szempilla

A 3D műszempillák nem károsítják a saját pilláidat, mégis nagyon tartósak. A pillák viselése a megszokottnál is észrevehetetlenebb. Tökéletesen emeli ki a tekintetedet és segítségükkel akár smink nélkül is olyan hatást kelthetsz, mintha egy címlapról léptél volna le.

A Diamond Szépségszalon saját munkáiból itt láthatsz párat:

műszempilla. diamons szépségszalon

Hogy megjelenésed még ragyogóbb legyen szemöldököd is formázzák és a hozzád illő színnel be is festik!

szépségipar csodafegyverével fiatalodhatsz: tű nélküli mezoterápiával

Ismerkedj meg a bőrfiatalító kezelések legújabb generációjával és figyelj, ahogy arcbőröd teljesen új életre kel! 

A tű nélküli mezoterápia során megfelelő hullámhosszúságú és rövid idő alatt kibocsátott intenzív elektromos impulzus eredményeként a sejtmembránok polarizációja megváltozik, ezáltal a sejtek közötti térben könnyedén felszívódik a bőrtípusodhoz kiválasztott speciális hatóanyag. Segítségével tehát a bőr mélyebb rétegeibe is elérnek a vitaminok, tápanyagok és ásványi anyagok, így hatékony ránctalanító eljárás, emellett hidratálja, méregteleníti, revitalizálja és nyugtatja a bőrt.

Arckezelés

Syneron VelaShape alakformálás

zsírbontó hatású rádiófrekvencia, a nyirokkeringést és mikro-cirkulációt élénkítő pulzáló vákuumterápia, a kötőszövet kondíciókat javító mechanikus gördülő masszázs és a bőrfiatalító infravörös fénytechnológia együttes szinergiában dolgozva, fantasztikus eredmények elérését teszi lehetővé. 

A négy technológiát egyesítő Syneron VelaShapeTM rendszer egyedülálló, együttes hatást fejt ki a lágyszöveti zsírdepókra, zsírsejtekre és a bőrfelszínre. A VelaShapeTM rendszer forradalmi újdonság a testkezelések között, hiszen több eljárást egyesítve többszörözi azok hatását. A kezelés műtéti beavatkozás nélkül átformálja és karcsúsítja az alakot, kisimítja a bőrt.

Ha szülés utáni anyuka vagy, aki visszavágyik a régi alakjára, vagy fogyni, feszesedni szeretnél, vagy szimplán megerőltetés nélkül szeretnél formálódni, akkor neked találták ki a VelaShapeTM kezelést!

Még itt nincs vége

A szépítőcsomag persze még itt nem fejeződik be! Képzett, profi kozmetikus vesz kezei alá, hiszen pillanatok alatt szabadít meg a kellemetlen és idegesítő szőrszálaktól a szemöldöködön, valamint szemöldök festésben is részesít! Így már jöhet a wellness hétvége, ugye?  

A szépülés végén még lazulhatsz is, egy görcsoldó 30 perces láb- vagy hátmasszázzsal, valamint mini arcmasszázzsal, így megújulva léphetsz ki a Diamond Szépségbirodalmából!

A Diamond Szépségszalon kellemes, igényes környezetben vár Téged is! 

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu