Közérzetjavító talpmasszázs AJÁNDÉK lábszármasszázzsal a Unique Style Szalonban!

Unique Style Szalon | Budapest, IX. ker.
  • Javítanál általános közérzeteden, de még nem tudod hogyan?
  • A számodra ajánlott hasznos program: talpmasszázson való részvétel. Ráadásul ajándék lábszármasszázs élménnyel is gazdagabb lehetsz.
  • A Unique Style Szalon Budapest IX. kerületében, a Haller utca/Mester utca kereszteződés közvetlen közelében található, ahol kedvezményes DD kuponunkat beválthatod!
Ár:2.990Ft6.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
54% kedvezmény
6.500 Ft
54%
3.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.02.14. - 2019.05.14

talpmasszázs kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Kényeztető talpmasszázs kb. 45 percben ajándék 15-20 perc lábszármasszázzsal egy fő részére.

Ajánlott 10 éves kor felett azoknak, akik folyamatos láb problémákkal, lábfájással küzdenek, illetve akik a talpi reflexpontokon keresztül szeretnének felfrissülni. A masszázs biztonságosan alkalmazható a legérzékenyebb bőrőn is, és hozzájárul a közérzet javításához, a mindennapi életviteled minél teljesebb megéléséhez.

A Unique Style Szalon egyeztetés alapján egyedi nyitva tartásával igazodik hozzád! Barátságos fogadtatás és családias légkör vár. A masszázst hölgy masszőr végzi.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.02.14. - 2019.05.14 között

  • A kupon beváltásához előzetes bejelentkezés szükséges a +36-70/340-5095 számon a kuponkódod megadásával.
  • A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.
  • Ellenjavallatok:  Lázas állapot, pacemaker viselése, vérzékenység, fertőző betegségek, akut daganatos betegségek,  lábgombásodás, lábszárfekély.

Megközelítés

  • A szalon a Haller utca és Mester utca kereszteződésétől kb. 150 méterre, a Ferencvárosi rendelőintézet villamosmegálló (4, 24G, 37, 37A, 51, 51A) közvetlen közelében található.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása vagy lemondása az adott időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük figyelj a pontos érkezésre!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
A szalon hétfőtől-vasárnapig csak előzetes bejelentkezés után látogatható!
Szolgáltatás helye
1095 Budapest, Dandár utca 25. fsz.4.
A Ferencvárosi rendelőintézet közelében

talpmasszázs kuponunk leírása

Használd ki, hogy talpmasszázs sok más szervedre is pozitív hatással lehet

A kezelés során a talpadon található reflexzónák masszírozásával nemcsak stressz-szinted csökken és hangulatod javul jelentősen, de egyúttal beindulnak szervezeted öngyógyító folyamatai, mérséklődnek vagy megszűnnek lábfájdalmaid  a vérkeringés fokozásával pedig az esetleges duzzanatok is csökkennek. Mindez kedvezményes DD kuponunkkal vár rád a Unique Style Szalonban.

Unique Style Szalon

Akár nagyobb fájdalmaid, akár csak apróbb testi panaszaid vannak, esetleg kimerültséggel, stresszel küzdesz, a talpmasszázs minden gondodra gyógyírt jelenthet.

  • A hosszú nap végére szinte mindenkinek elfáradnak lábai, pontosan ezért érdemes időnként elmenni egy igazi talpmasszázsra, hogy visszanyerjük testünk harmonikus energiaáramlását.
  • Lábunkon minden fontos szervünk reflexpontja megtalálható, ennek köszönhetően talpmasszázs közben akár betegségeket is lehet vele kezelni, mivel beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusát.
  • Ez a masszázs fajta kiválóan alkalmazható krónikus fáradtság, stressz, idegesség, testi vagy lelki kimerültség,vérkeringés javítására, álmatlanság, pánik, depresszió vagy szorongás javítására.
  • Javíthat az asztma, veseproblémák, szív és keringési problémák leküzdésében, segít a gyógyulásban. Akár különböző ízületi problémákkal szenvedőknek is érdemes kipróbálni a talpmasszázst.
  • Természetesen a talpmasszázs nem helyettesíti az orvosi ellátást, de segíthet a gyógyulásban és enyhíti a panaszokat.

A masszázs segítségével endorfin szabadítható fel a szervezetben, mely komplexen az egész testre-lélekre kedvező hatással van. Ennek hozadékát a mindennapok során élvezheted. Például nyugodtabb alvásra számíthatsz.

Unique Style Szalon

A Unique Style Szalon Budapest IX. kerületében található, a Lurdy Háztól csak pár perc sétára. A szalon széleskörű kínálatával elégíti ki minden vendég igényeit, akik szépülni és felfrissülni szeretnének kívül-belül. Látogass el ide, ha szeretnél egy pihentető masszázst, csodálatos kezeket, épített műkörmöt, vagy divatos szemüveget! A tapasztalt, szakképzett csapat segítségével biztosan Te is elégedetten fogsz távozni innen!

Unique Style Szalon

Vedd meg még ma a kedvezményes DD kupont, és élvezd ki a remek lehetőséget! 

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu