Koszradír, mágikus szivacs 3 db

Kütyübazár.hu | www.kutyubazar.hu
Ár:1.194Ft1.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
40% kedvezmény
Már csak -3 db maradt!
1.990 Ft
40%
796 Ft

Koszradír, mágikus szivacs legfontosabb tudnivalók

Tüntesd el könnyedén, vegyszerek felhasználása nélkül a makacs szennyeződéseket, akár kül- és beltéren egyaránt a mágikus szivaccsal! 

Már a takarítás gondolata is elborzaszt? Felejtsd el a drágábbnál drágább vegyszereket és az izzasztó, percekig tartó súrolást! A Koszradír vagy más néven mágikus szivacs ugyanis a segítségedre siet és minden eddiginél hatékonyabban és gyorsabban végezhetsz a takarítással! 

Hasznos tudnivalók:

Konyhai ételmaradékok foltjai az étkező asztalon? Rászáradt zsír a tűzhelyen? Vízkő a csaptelepeken? Makacs szennyeződések a gépjárművön? 

A koszradírral akár tisztítószer nélkül is eltüntethetsz gyakorlatilag bármilyen szennyeződést. A mágikus szivacs olyan, mint a radír, tisztítás közben kopik, de ez alig észrevehető, így sokáig hű barátod lehet a takarításban. Durva, kemény felületekhez ajánljuk, mivel nagyon apró, szemmel nem látható karcolásokat ejthet a puhább sérülékeny felületeken. 

Felhasználásánál csak a képzeleted szabhat határt. Háztartásban, kül- és beltéren egyaránt használhatod.

A Koszradír, mágikus szivacs tulajdonságai:

  • Méret: 10x6x2 cm
  • Szín: fehér
  • Bármilyen formára szabható
  • Anyag: melamin szivacs

Mit rejt a termék doboza?

  • 3 db Koszradír, mágikus szivacs

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Kütyübazár.hu felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Kütyübazár.hu a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Kütyübazár.hu információk

A Kütyübazár.hu 8 évvel ezelőtt egy szoba sarkából indult el. A két, akkoriban 20 éves fiatal akkor még az ágyon csomagolt, de mára már egy impozáns irodaépület hatalmas raktárából szolgálnak ki, és hiszik, hogy az érdekes Kütyük a te életedben is változást hozhatnak. Küldetésük, hogy elérhető közelségbe hozzák számodra is a nagyvilág legújabb, legérdekesebb, legizgalmasabb Kütyüit. Éld hát át te is az igazi Kütyüélményt!

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Schenopol Kft.
hello@kutyubazar.hu
+36-1/599-9100

Átvételi lehetőségek:

MPL Házhozszállítás

1.290 Ft  (3-5 munkanap)