Korlátlan 3D vibrotréner edzés havi bérlet. Karcsúsodj modern technológiával, amikor csak ráérsz!

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
  • Szabadulj meg a plusz kilóktól korlátlan használatú 3D vibrotréner havi bérlettel!
  • Alkalmanként extra hatásos 10 perces feszesítő edzés vár rád. Tartsd meg a bomba formát egész évben a legmodernebb, többfunkciós vibrotrénerrel!
  • Kiváló ajándékötlet szeretteid számára is!
  • Látogass el kuponunkkal a Király utcai villamosmegállótól pár perc sétára, a VII. kerületben található a Diamond Masszázs Stúdióba.
Ár:2.990Ft12.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
76% kedvezmény
12.000 Ft
76%
9.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2021.10.13. - 2022.03.29

3D vibrotréner kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Korlátlan 3D vibrotréner edzés havi bérlet 1 fő részére, alkalmanként 10 perces edzésre.

  • A vibrotrénert nők és férfiak egyaránt használhatják.
  • A vibrotréner használatával fogyás, tartós testsúlycsökkentés, formálódás, izmosodás, izom szálkásítás, narancsbőr csökkentés, fittebb érzés érhető el.
  • Számtalan fizikai jótékony hatást gyakorol a testre: vér-és nyirokkeringés fokozás, fogyás, izmosodás, izomlazítás, görcsoldás, stressz csökkentés.

Kezdd el a változást még ma és tégy az egészségesebb életért, a formás vonalaidért most kedvezményes kuponunkkal!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2021.10.13. - 2022.03.29 között

A szolgáltatásra bejelentkezni nem szükséges, ugyanis a vendégek érkezési sorrendben használhatják a gépet.

A kupon érvényességi idején belül csak a kupont kell beváltani, és ezzel együtt időpontot egyeztetni. De az időpontot kaphatod a kupon lejárata utánra is.

A kupon beváltását követően névre szóló bérletet állítunk ki. A bérletet minden alkalommal kérjük magukkal hozni és bemutatni.

Csak az első alkalmat kell az érvényességi időn belül felhasználnod, a többi alkalomhoz 1 hónapig érvényes bérletet kapsz, amelyet a továbbiakban kötelezően magaddal kell hoznod.

A bérlet elvesztése, vagy otthon hagyása esetén, nem áll módunkban a szolgáltatást teljesíteni, vagy pótbérletet kiállítani. Ilyen esetben külön ki kell fizetni az alkalmat, amely 1.000 Ft/alkalom. Megértésüket köszönjük.

A bérlet névre szóló, így egy bérletet csak egy fő használhat.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
  • Most ezt a kuponodat a különleges helyzetre való tekintettel 6 hónapos érvényességi idővel adjuk!
  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel. A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Egy vásárló bármennyi kupont felhasználhat saját részre, és adhat ajándékba.

Higiéniai és környezetbarát okok miatt kérjük saját papucsot hozz magaddal, de előzetes kérés alapján mi is tudunk biztosítani. (Higiénia ok - vírus, környezetbarát- hogy ne kelljen műanyag cipővédőt használni).

További információk

  • A legmodernebb készülékkel rendelkezünk, így különböző edzés programok állnak a rendelkezésre.
  • Kíméli az ízületeket és a szívet. Mégis, akár háromszoros hatást érhetünk el, mint egy megterhelő edzőtermi edzéssel.
  • Napi két edzés a maximum, ami ajánlott, vagyis maximum 20 perc.
  • Legkönnyebb használat! LCD kijelző mutatja az elvégzendő feladatokat.
  • Az edzés programok különböző összetételűek, így választhatsz a könnyű, közepes és nehéz edzések között.
  • Első alkalommal természetesen mindenkinek segítséget nyújtunk a Vibrotréner használatában. Rugalmas és hosszú nyitva tartás biztosítja számodra az edzéseket.
  • Jó tanács neked: az edzések az utcai ruhában is elvégezhetők, azonban egy kényelmes nadrág vagy rövidnadrág sokat segít és kényelmesebbé teszi az edzést. Zokni vagy váltócipő használata higiéniai okok miatt kötelező, ezért kérünk, hogy hozd magaddal az edzésre.
  • A gépet mindenki saját felelősségére használhatja.
  • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadja, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.
  • https://www.diamondszepsegszalon.hu/informaciok/

Ellenjavallat:

terhesség, trombózis, daganatos vagy tumoros betegségnél, pacemaker, szív-és érrendszeri betegségeknél, epilepszia, diabétesz, comb vagy térd protézis jelenléte esetében vagy bármilyen fertőző betegség esetében a szolgáltatás nem javasolt.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben!

Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával.Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
113 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
"Nagyon elégedett vagyok, nagyon jó masszőrök dolgoznak a szalonban, kedvesek, és az ott töltött idő tényleg felfrissülés. "
Domonkos Andrea

Videó

3D vibrotréner kuponunk leírása

Karcsúsodás korlátok nélkül!

Sokszor érzed azt, hogy erőtlen vagy, fáradékonyabb és ingerlékenyebb a kelleténél. Vágysz egy kis mozgásra, de képtelen vagy órákat eltölteni az edzőteremben, ráadásul drága a fitness bérlet is? A vibrotréner Neked való!

A mai rohanó világban egyre többen szenvednek időhiányban. Rohansz a munkahelyedre, majd délután hajsza a dugós utakon, gyerekekért az oviba vagy iskolába, este sorban állás a hipermarketben. Este kutyasétáltatás, majd vacsorafőzés. Mosogatás, mosás, vasalás, gyerekek lefektetése, majd végre beledőlhetsz az ágyba. Hétvégén pedig örülsz, ha a férjeddel/feleségeddel tudsz eltölteni egy szabad fél órát, mert rokon vagy baráti látogatás következik. Hétfőn pedig újra indul a mókuskerék.

Legyél egy elfoglalt anyuka vagy top manager, itt egy mozgásfajta, amit mindenki szeretni fog! Hogy miért? 

Női és férfi edzés

Hogyan segítik elő karcsúsodásodat a 3D vibrotréner edzések?

Budapesten egyedülállóan csak a Diamond Masszázs Stúdióban található a legmodernebb „Rita” 3D vibrotréner készülék. A gép több edzés programmal rendelkezik, de akár új program kialakítására is lehetőség van. Így a relaxációs, nyújtós programtól a nehéz fokozatú edzésig választhatsz. A készülék LCD kijelzőjén megjelennek az elvégzendő gyakorlatok, így bárki, bármikor segítség nélkül elvégezheti a gyakorlatokat.A gyakorlatok nagyon könnyűek, legtöbbször csak fel kell venni a megadott pozíciót és kitartani úgy 30-60 másodpercig. Nincs ízület megerőltetés!

Az egész testet átmozgató, megizzasztó gyakorlatokkal találkozhatunk. De, ha szeretnéd, tudunk csak felső-vagy éppen csak alsó test programot is indítani neked. Az edzés előnyei, hogy a 10 perces edzés felérhet akár egy edzőtermi 45 perces edzéssel.Ha fogyni vágyó vagy, akkor maradj dupla edzésre, gyere heti többször, így meglátod, a tested el kezd könnyen és gyorsan formálódni! A vibrotréner edzés átmozgatja az olyan izmokat is, amelyeket normál esetben nem is használsz, sőt edzeni sem szoktad.

Aki rendszeres edzésre jár, kiváló kiegészítő edzés módszer, valamint az izomláz csökkentésére is alkalmas.

A rendszeres vibrotréner edzések egészségjavító, vérkeringés élénkítő, méregtelenítő, valamint stresszcsökkentő hatásúak. Amellett, hogy úgy formálhatjuk a testünket, ahogyan szeretnénk, számtalan közérzetjavító hatással rendelkezik, így fittebbek, karcsúbbak és jobb kedvűek lehetünk napi 10 perces edzéssel!

A használatát akár ebédszünetben is megejtheted, vagy este munka után is beugorhatsz lerázni magadról a felesleget és a rosszkedvet!

Vásárolj DD kupont, ha szeretnél élni egy remek idő- és energiahatékony eszközzel, melyet pénztárcabarát áron tehetsz meg!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu