Konyhai fólia tartó

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:3.990Ft5.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
34% kedvezmény
Már csak -1 db maradt!
5.990 Ft
34%
2.000 Ft

Konyhai fólia tartó legfontosabb tudnivalók

Neked is mindig gondot okoz a szendvics becsomagolása? Eleged van a megszáradt ételekből?


Mindenki ismeri az érzést, amikor reggel nem boldogul az alufóliával, folpackkal. Nem sikerül megfelelően elvágni, beleszakad, néha a folpack végét sem egyszerű megtalálni. Ezzel a tuti termékkel nincs több szenvedés. Helyezd fel konyhádba egyszerűen az öntapadós hátoldalnak köszönhetően és már használhatod is ezt a praktikus eszközt. A vágóéleknek köszönhetően, nem kell késsel, ollóval, erővel eltépned a fóliát.

Használj Te is Konyhai fali tartót, hogy ételeid mindig frissek legyenek!

Hasznos infók:


Ezzel a konyhai fólia tartóval minden tekercses csomagolóanyag egy helyen lesz, amire a konyhában szükséged lehet. Könnyű vágást biztosítanak a beépített vágóélek. Öntapadós hátoldalának köszönhetően egyszerű a termék felhelyezése, azonban a még biztosabb felhelyezés érdekében fel is fúrhatod a falra.


Tulajdonságok:

  • Anyaga: ABS
  • Mérete: 39x10x24cm

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.900 Ft  (2-5 munkanap) - ingyenes 15.000 Ft fölött