Kompresszor

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:4.490Ft6.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
36% kedvezmény
Már csak 50 db maradt!
6.990 Ft
36%
2.500 Ft

Kompresszor legfontosabb tudnivalók

Már megint leengedett a biciklid kereke, vagy a gumimatrac? Nincs kedved előkeresni a pumpát, és órákig bajlódni a strand kiegészítők felfújásával?

Bizony sokunkkal előfordul, hogy megjön a kedvünk a biciklizéshez, aztán mikor realizáljuk, hogy már megint leeresztett a kerék, inkább busszal/autóval közlekedünk. Az úszógumi, vagy úszómatrac felfújásához pedig bizony kell szufla!

A Kompresszor segítségével másodpercek alatt fújhatod fel kerekeidet, labdáidat!

Hasznos infók:

Univerzálisan alkalmazható gépkocsi, motorkerékpár, kerékpárabroncsok, sportlabdák, felfújható játékok, gumimatracok és gumicsónakok felfújására.

 

A Kompresszor tulajdonságai:

  • Üzemi feszültség: 12 V
  • Max. áramfelvétel: 10 A
  • Max. teljesítmény: 7 bar (100 Psi)
  • Folyamatos teljesítmény: 4 bar (58 Psi)
  • Méret: 18 x 7 cm
  • Rejtett tápvezeték és tömlő: 280 cm, 50 cm

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.900 Ft  (2-5 munkanap) - ingyenes 15.000 Ft fölött