Komplex véranalízis felmérés, 3 alkalom lézerterápiával a KingRay-ben, a Blaha közelében!

5/5KingRay Egészség és Oktató Központ | Budapest, VIII. ker.
  • Szánj időt az egészségedre! Tudtad, hogy a vér mindent kimutat? Egyetlen vércsepp elég és megtudhatod, mi lappang benned, vagy a már kialakult esetleges problémákra is fényt derít!
  • A KingRay Egészség és Oktató Központban (a Blaha közelében) mindössze egy szúrással, komplex,  kétféle vér-vitalitás mérésben, és három alkalom ajándék lézerterápiában részesülhetsz. 
  • Ne tétovázz tovább és tudd meg az igazságot szervezeteddel kapcsolatban! 
Ár:7.390Ft17.600 Ft
Ár: 2.070 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 5.320 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
59% kedvezmény
17.600 Ft
59%
10.210 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.12.01. - 2023.03.01

Vér-vitalitás mérés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló komplex véranalízis felmérés, amely tartalma kétféle (elektro mikroszkópos élő és száraz vér elemzés) vér-vitalitás mérés, ajándék 3 alkalom lézerterápiával.

  • Az alkalom kb. 60 perc, ebbe bele tartozik a mérés, az elemzés és a kiértékelés is. Csupán egy tűszúrás az ujjadon, és mindössze két vércsepp, amire szükség van a méréshez, mely azt is megmutatja, hogy szervezeted mennyire terhelt a méreganyagoktól.
  • A felmérést természetgyógyász szakember végzi és értékeli ki. 
  • A lézerterápia segítségével megelőzhetőek a szív-és agy érrendszeri megbetegedések.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.12.01. - 2023.03.01 között

Bejelentkezés

Előzetes időpont egyeztetés szükséges a +36-70/342-7755 vagy +36- 1/303- 8435 számokon a kuponkódod megadásával.

A kuponodat vidd magaddal és diktáld be a kuponkódod az előzetes időpont egyeztetés alkalmával a szolgáltató partnerünknek.

Az ajándék 3 alkalom lézerterápiás kezeléshez a kupon érvényességi idején belül elegendő az első alkalmat felhasználni, a további alkalmak igénybevételéről egyeztess a szolgáltatóval.

Ellenjavallatok

Hemorrágiás betegségek és pacemaker.

Megközelítés

Az egészségközpont a II. János Pál pápa térnél található, így M4 metróval könnyen megközelíthető, de a Blaha Lujza tértől is mindössze 7-8 perc sétányira van.

 

További információk

  • FONTOS: A felmérés előtt 2 órán belül lehetőség szerint ne egyél semmit, folyadékot azonban bőven fogyassz.
  • Tájékoztatunk, hogy a módszer kizárólag egészségügyi állapotfelmérő tesztelés nem orvosi diagnózis nem helyettesíti azt. A kezelés a fizikai közérzet javítását szolgálja.

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 2.070 Ft-ért! A különbözetet, ami 5.320 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A helyszínen a fennmaradó összeget készpénzzel vagy bankkártyával tudod kifizetni a szolgáltatónak. 

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával előtte lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

★★★★★
★★★★★
2 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfőtől-Péntekig:10:00-18:00
Szolgáltatás helye
1081 Budapest, Szilágyi u. 1. fsz. 2.
★★★★★
★★★★★
"Kedves , barátságok fogadtatás. Erika mindent részletesen elmondott, hogy a kezelés alatt mi történik. Mindenre odafigyelt és magyarázott. A gerincnyújtás után teljesen ki voltam cserélve. Mindenkinek csak ajánlani tudom."
Bencze Ágnes

Vér-vitalitás mérés kuponunk leírása

Őrizd meg az egészséged egyszerűen: végezz komplex véranalízis szűrést, amelyből minden kiderül!

Te is szereted tudni, hogy egészséged rendben van? Vagy inkább azok közé tartozok, akik kivizsgáltatják magukat, mert jobb megelőzni a bajt? Bármelyik csoportba is tartozol MINDEN esetben szükséges és érdemes egészségünk ellenőrzése! 

Lehetsz gazdag, sikeres vagy híres, ha nem vagy egészséges. A legfontosabb az életben, hogy minden jól funkcionáljon benned. Ehhez nem elég egészségtudatosan élni, hiszen az emberi szervezet olyan bonyolult, hogy bármikor megtörténhet a baj. Ha azonban időben megfogják, vagy megelőzöd, sokáig fitt és energikus lehetsz!

Előzd meg a bajt vércsepp analízissel kedvezményesen, a DIamondDeal kuponjával!

A komplex véranalízis szűrés

A véred rengeteg információt hordoz magában a testedről. A kuponnal két komplex vér-vitalitás mérésen vehetsz részt, ami alapján nem csak azt tudhatod meg mi a véred aktuális állapota, de rengeteg egyéb más mutatót is megmozgat. Persze, ezt Te nem biztos, hogy érteni fogod, ezért a profi természetgyógyászod mindent elmond, amit tudnod kell a szervezeted állapotáról.

Ezeket tudod meg belőle:

Az egyéb mérések kémiailag megváltoztatja a vérmintát, így nem biztos, hogy pontos képet kapsz az állapotodról.  Az élő vércsepp analízis ezért fontos, hiszen pontos leírást ad a benned zajló folyamatokról.

Az élő vércsepp felmérése során megtudhatod a szabadgyökök okozta károsodás -, a sav-bázis egyensúlyod és az ásványi anyag egyensúlyod -, a vitamin ellátottságod-, a toxikusságod mértékét, az immunrendszered állapotát, és a gombák és paraziták jelenlétét is.

A másik vércsepp analízis száraz vérből történik. Ez a vérvételtől számított 30 perc múlva következik be. A kezelés megmutatja az étrendből és életmódból származtatható problémákat. Előnye, hogy olyan problémákról is értesülhetsz, amely a szervekben még nem következtek be, de a véred már jelzi.

Előzd meg a bajt vércsepp analízissel kedvezményesen, a DIamondDeal kuponjával!

A lézerterápia

A szív és érrendszeri problémák és megbetegedések hátterében legtöbbször a mikro-keringés rendellenessége, és a rossz oxigénellátás a felelős. A vér az, ami friss oxigénnel tölti fel a szöveteket. A benne lévő zsírok és egyéb anyagok azonban zavart képeznek a szállítás folyamatában. A lézeres orrüregi besugárzás segít a vörös vértestek megfelelő elrendezésében, így azok több oxigént tudnak felvenni, és leadni is.

Neked ajánlott a lézerterápia, ha:

  • Szív-és érrendszeri megbetegedésben szenvedsz.
  • Már volt szívinfarktusod vagy szívrohamod.
  • Fogyni szeretnél.
  • Alvászavarokkal küzdesz.
  • Gyakran beduzzad a lábad.
  • Már nem az igazi a látásod.
  • Ízületi problémáid vannak.
  • Stresszes a munkahelyed.
  • Magas a vérnyomásod.
  • Cukorbetegségben szenvedsz.

Előzd meg a bajt vércsepp analízissel kedvezményesen, a DIamondDeal kuponjával!

Ha Neked is fontos az egészséged és szeretnéd tudni mihamarabb az eredményeket, vagy csak szeretnéd megelőzni a bajt, akkor csapj le kedvezményes DD kuponunkra, hiszen most CSAK 5.390 Ft-ért lehet a Tiéd, amihez AJÁNDÉKKÉNT 3 alkalom lézerterápia is jár!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Te is tökéletes frizurára vágysz? Megtaláltad! - Balayage hajfestés, hajvágással ajándék hajsütéssel
12.800 Ft kupon ár helyett MA csak 11.500 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu