Komplex Személyiségteszt pár mondatos kiértékeléssel a Kunigunda Központ által

  • Mindig is érdekelt egy értékelés a személyiségedről? Szeretnéd megtudni a benned rejlő lehetőségeket és a rád jellemző tulajdonságokat?
  • Akkor ne habozz és ismerd meg jobban önmagad a Kunigunda Központ tesztcsomagjának köszönhetően!
Ár:5.000Ft10.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
50% kedvezmény
10.000 Ft
50%
5.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.09.16. - 2022.12.16

Komplex Személyiségteszt kiértékeléssel kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy Komplex Személyiségteszt pár mondatos kiértékeléssel.

  • A kupon megvásárlásával jogosulttá válsz egy több mint 500 kérdéssorból álló teszt kitöltésére, amely megbízható személyiségprofilt állít fel rólad. A kitöltött teszt eredményét egy rövid kiértékelés kíséretében e-mailen küldi el a Kunigunda Központ számodra.
  • A kupon beváltását követően felveszik veled a kapcsolatot telefonon, ahol előzetes szűrés történik kérdések alapján. Ezután elküldik számodra a tesztcsomagot (5 munkanapon belül), amit kitöltés után kell visszaküldened. Ezután pedig kiértékelik a válaszaid.
  • A teszt eredményét e-mailben küldik el számodra.
  • Plusz Ajándék! A kupon további egyszeri 5.000 Ft kedvezményre jogosít, amennyiben igénybe veszed a Kunigunda Központ alapszolgáltatását. Az ajándék felhasználható: 2022. szeptemberétől telefonon vagy e-mailben előre egyeztetett időpontban.

Egy fő 1 kupont vásárolhat és használhat fel saját részre, ajándékba korlátlanul vásárolható.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.09.16. - 2022.12.16 között

Kérjük a megvásárolt kuponkódod küldd el a szolgáltató részére a kunigundakozpont@gmail.com e-mail címre, vagy telefonon diktáld be a +36-30/433-7635 telefonszámon.

További információk

  • A Kunigunda Központ egy komplex szolgáltatásokat nyújtó családsegítő és tanácsadó központ.  A központ alaptevékenysége Prevenció. 
    Szilágyi Kinga, a központ alapítója és szakmai vezetője  a  TLSZ Szuperképesség Program megalkotója. 
    Pedagógiai és pszichológiai ismeretekből kifejezetten a fejlődéslélektan, klinikai szakpszichológia, fejlődésneurológia, pszichoanalízis (kiemelten a csecsemőkori reflexek, homloklebeny, pszichoterápiás integrált eszközök), valamint az egyes mozgásterápiás elemek és érzelmi intelligencia + erőszakmentes és asszertív kommunikácó fejlesztés jelennek meg a TLSZ Programban.  

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legkésőbb 48 órával lehetséges! Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést!

Szolgáltatás helye
2151 Fót, Temesvári utca 19.

Komplex Személyiségteszt kiértékeléssel kuponunk leírása

Ismerd meg önmagad még jobban!

Zárkózott? Nyitott? Félénk? Harsány? Úgy érzed egyik helyre se tudnád besorolni magad, de szeretnél tisztában lenni a személyiséged legfontosabb jellemzőivel? Akkor ajánlatunk tökéletes számodra, hiszen egy komplex személyiségteszt kitöltésével maximálisan megismerheted önmagad.

MIT KELL TUDNOD A KUNIGUNDA KÖZPONTRÓL?

A Kunigunda Központ egy komplex szolgáltatásokat nyújtó családsegítő és tanácsadó központ.  A központ alaptevékenysége Prevenció. Szilágyi Kinga, a központ alapítója és szakmai vezetője a TLSZ Szuperképesség  Program megalkotója.  Pedagógiai és pszichológiai ismeretekből kifejezetten a fejlődéslélektan, klinikai szakpszichológia, fejlődésneurológia, pszichoanalízis (kiemelten a csecsemőkori reflexek, homloklebeny, pszichoterápiás integrált eszközök), valamint az egyes mozgásterápiás elemek és érzelmi intelligencia + erőszakmentes és asszertív kommunikácó fejlesztés jelennek meg a TLSZ Programban.         

TLSZ Szuperképesség  Program – a TLSZ Prevenció Specialistától A TLSZ Szuperképesség Programot 5-18 éves korosztály számára hoztuk létre.  Megoldásközpontú 4 hónapos (32 alkalom/heti 2x60perc) intenzív komplex foglalkozás játékos formában 4-5 fős csoportokban. Önismereti foglalkozás és érzelmi intelligencia fejlesztés mozgásterápiával kombinálva, integratív eszközökkel. A program segítséget nyújt tanulási és magatartási zavar, viselkedészavar, evészavar, stressz, hiperaktivitás, impulzivitás, hangulati zavar, depresszió, trauma,gyász,  szorongás, pánik, fóbia, függőség esetén. A programban történő haladás során a szülő bevonására kerülhet sor egyéni konzultáció keretében.

A Kunigunda Központban az alábbi szolgáltatásokat vehetik igénybe:

  • TLSZ Szuperképesség Program: 4 hónapos intenzív komplex foglalkozás.
  • Tanácsadás: Egyéni vagy Csoportos (felnőttek vagy gyerekek számára)
  • Tanszoba: ha péntek, akkor tanszoba a Kunigunda központban (korrepetálás, felzárkóztatás, házi feladat készítés)
  • Gyermekfelügyelet (alkalmi vagy rendszeres)
  • Terembérlés ( szülinapi zsúrokra, egyéb foglalkozásokra)

Derítsd ki mi az igazság!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

A változás kulcsa: 5 alkalmas egyéni vagy párkapcsolati coaching - személyesen vagy online
30.000 Ft kupon ár helyett MA csak 27.000 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu