Komplex emésztőrendszeri szűrés 2 alkalmas frekvenciaterápiával!

5/5KingRay Egészség és Oktató Központ | Budapest, VIII. ker.
  • A gluténérzékenység nem játék. Az egészséged megőrzése érdekében mindenképpen javasolt elvégezni egy tesztet, hogy tudd, milyen ételeket fogyaszthatsz.
  • Érdemes elkerülni az állapottal járó kellemetlenségeket, megfelelő diétával.
  • A KingRay Egészség és Oktató Központban (VIII. kerület) komplex emésztőrendszeri szűréssel most megtalálhatod a probléma forrását, ráadásul 2 alkalommal frekvenciaterápiában lehet részed. 
Ár:12.490Ft22.400 Ft
Ár: 3.500 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 8.990 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

Megveszem
A gombra kattintva választhatsz az opciók közül!
45% kedvezmény
22.400 Ft
45%
9.910 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 2 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.03.02. - 2024.06.03

Emésztőrendszeri szűrés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló komplex emésztőrendszeri szűrés 2 alkalmas frekvenciaterápiával.

  • A szűrés időtartama kb. 2 óra. 
  • Fájdalommentes.
  • A felmérésen 26 ponton térképezik fel az emésztőrendszer állapotát. 
  • Az eredmények kiértékelése a helyszínen történik természetgyógyász szakember által, ahol személy tanácsadást is kapsz. 

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.03.02. - 2024.06.03 között

Bejelentkezés

Előzetes időpont egyeztetés szükséges a +36-70/342-7755, +36-1/303-8435-ös telefonszámokon a kuponkódod megadásával.

Bármennyi kupon vásárolható saját részre és ajándékba is.

A kuponodat vidd magaddal és diktáld be a kuponkódod az előzetes időpont egyeztetés alkalmával a szolgáltató partnerünknek.

Ellenjavallat

Pacemaker.

Megközelítés

Az egészségközpont a II. János Pál pápa térnél található, így M4 metróval könnyen megközelíthető, de a Blaha Lujza tértől is mindössze 7-8 perc sétányira van.

További információk

  • A felmérés után felállítják az egyénre szabott életmód- és a személyes frekvenciaterápiás programot, amelyre 2 alkalommal van lehetőséged elmenni a kupon keretében.
  • A felméréshez nem szükséges bármilyen előkészület, így bármikor elvégezhető, azonban célszerű étkezés után 2 órával elvégezni. 
  • A felmérés fájdalommentes. 
  • Azonnali eredményt ad.
  • A legmodernebb technológiával dolgoznak.
  • Megmutatja a szervezetben kialakuló kockázati tényezőket, jóval a betegség kialakulása előtt.
  • A szűrés pontossága közel 92%-os.
  • A helyszínen történik az eredményekről és a megoldási javaslatokról az összefoglaló, továbbá a felmérés képeit e-mailben elküldik. 

Fontos: Tájékoztatunk, hogy a módszer kizárólag egészségügyi állapotfelmérés, tehát nem helyettesíti az orvosi diagnózist. A kezelés a fizikai közérzet javítását szolgálja. 

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 3.500 Ft-ért! A különbözetet, ami 8.990 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

Amennyiben foglalósan vásárolod meg az ajánlatot, a fennmaradó részt a helyszínen készpénzzel, vagy bankkártyával tudod kiegyenlíteni.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával előtte lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

★★★★★
★★★★★
2 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfőtől-Péntekig:10:00-18:00
Szolgáltatás helye
1081 Budapest, Szilágyi u. 1. fsz. 2.
★★★★★
★★★★★
"Barátnőmnek vettem az 5 db denevérpad kupont. Már az első alkalommal érezte a változást. A kezelés után már sokkal egyenesebben ment. Úgy érzi magát, mintha kecserélték volna."
Bencze Ágnes

Emésztőrendszeri szűrés kuponunk leírása

A hasi problémák mindenki életét megkeseríthetik - tegyél ellene és tudd meg a probléma forrását! 

A hasi problémáknak rengeteg tünetei lehetnek. Ezeket hajlamosak vagyunk ráfogni a stresszre, arra, hogy jóllaktunk, vagy bármi másra, ami kapóra jön. Az emésztőrendszeri felmérés segítségével megtudhatod, milyen az emésztőrendszered állapota, így biztos lehetsz abban, hogy minden megfelelően működik. Ha pedig nem, tapasztalt gyógyászod egyéni, személyre szabott kezelési tervet állít fel számodra, hogy a lehető legnyugodtabb és fájdalommentesebb legyen az életed, ráadásul 2 alkalommal frekvenciaterápián is részt vehetsz.

Előzd meg a bajt egészségügyi szűrővizsgálattal  kedvezményesen, a DIamondDeal kuponjával!

A komplex emésztőrendszeri szűrésről

Testünk valamennyi funkciójára, egészségünkre és immunrendszerünkre nagy jelentőséggel van emésztőrendszerünk normális működése. Ezzel a komplex szűréssel könnyedén fényt deríthetsz az esetleges problémákra még mielőtt azok érezhetőek lennének. 

Manapság egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert az NLS rendszerek világ szerte. Ezzel a rendszer segítségével további információkat lehet szerezni a szervezet működési állapotáról és egyéb betegségek kialakulásának esélyéről. Lehetővé teszi a legkisebb változások kimutatását is az emberi szervezetben, még az előtt, hogy bármilyen tünetek jelentkeznének, illetve működési zavarokkal járnának. További érdekesség, hogy az élőlények elektromágneses mezejének kutatásán alapul, ez a nem lineáris szűrési rendszer. 

A módszer segítségével gyakran az elsődleges okok feltárását találják meg, valamint nagy segítség a hajlamok kimutatására, majd annak megfelelő kezelés kiválasztásának. Azok a változások, amelyek először a szöveteket érintik, ezzel a nem lineáris diagnosztikával könnyedén észlelhetők. 

A program során az elektromágneses mező kiválasztásait tudják leolvasni és rögzíteni.  A felméréskor összevetik az adott szerv egészséges elektromágneses rezgéseit a mért frekvenciákkal. Ez a felmérés semmilyen kárt nem okoz benned, és nincs mellékhatása sem. Ezután a program az adatokat feldolgozza és kiértékeli, amit a képernyőn meg is tudsz tekinteni. 

A szűrő program lehetőséged ad arra, hogy korodnak és egyéb tényezőket figyelembe véve teljes körű, átfogó képet kapj egészségügyi állapotodról.

A módszer előnye

Sokkal átfogóbb, gyorsabb képet ad más ismert eljárásokkal szemben, még a formálódás állapotában lévő patológiai folyamatokat is képes kimutatni a rendszer. A legmodernebb 3DNLS rendszerrel történik a kezelés. A szűrés előtt részletes anamnézis felvétel, testmonitorozás, test-zsír mérés, BMI index meghatározása történik.  Ez egy fájdalommentes eljárás, amely által 26 ponton térképezik fel az emésztőrendszered állapotát. 

Ezeket méri a gép:

  • a glutén-érzékenység fokát
  • candidaterheltséget,
  • kórokozók jelenlétét,
  • paraziták jelenlétét,
  • az enzimhiányokat,
  • gyulladásos folyamatokat,
  • elhízást okozó tényezőket,
  • daganatra utaló jeleket
  • és képet ad a bélflóra állapotáról is.

Előzd meg a bajt vércsepp analízissel kedvezményesen, a DIamondDeal kuponjával!

A felmérés során további információkat adnak az alábbi emésztőrendszeri területekről a nyálkahártya szintjén is: 

  • a szájüreg, nyelőcső
  • gyomor
  • hasnyálmirigy, patkóbél
  • hasnyálmirigy, lép
  • teljes bélrendszer
  • vékonybél nyálkahártya
  • vastagbél nyálkahártya
  • végbél
  • máj-epeterületek, epevezeték
  • a hasi és kismedencei területek vérellátása

Ha esetleges probléma merül fel további tesztelés alá vetik és prognosztizálják, amellyel megmutatható, hogy változások nélkül százalékos arányban, javulásra vagy romlásra lehet-e számítani. 

A szűrés után

A szűrés után felállítják az egyénre szabott élet- és személyes frekvenciaprogramot, amelyre 2 alkalommal van lehetőséged ellátogatni a kupon keretén belül. 

Tudd meg Te is a probléma forrását és éld egészségtudatosabban az életed! Előzd meg a bajt vagy tegyél a probléma ellen! Most kedvezményes DD kuponunk keretein belül 2 alkalommal frekvenciaterápián is részt vehetsz! 

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Te is tökéletes frizurára vágysz? Megtaláltad! - Balayage hajfestés, hajvágással ajándék hajsütéssel
12.800 Ft kupon ár helyett MA csak 11.500 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu