Őszi-tavaszi kikapcsolódás a Magas-Tátrában! 3 nap/2 éj 2 fő+2 gyerek részére, a Vila Borievkában***

  • Tervezzétek előre a pihenést a következő őszre és tavaszra, és látogassatok el a csodás szlovák síparadicsomba! 3 nap 2 éjszaka, két felnőtt és akár két gyermek  részére a modern Vila Borievka***-ban!
  • Fedezzétek fel a Magas-Tátra természeti csodáit, ehhez a hegyekben és a környéken rengeteg lehetőségetek lesz. 
  • Ne várj tovább, csapj le az ajánlatra, és vedd meg még ma a kuponodat mindössze 30.990 Ft-ért!
Ár:30.990Ft56.700 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
46% kedvezmény
56.700 Ft
46%
25.710 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.12.12. - 2020.01.30

Tátrai utazás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

3 nap/2 éjszaka szállás 2 fő felnőtt és akár 2 gyermek részére a Magas-Tátrában (Tátralomnic) elhelyezkedő Vila Borievka*** szálláshelyen, az alábbiak szerint: 

  • 2 éjszaka 2 fő részére standard kétágyas szobában történő elhelyezéssel
  • maximum 2 (18 év alatti) gyermek elszállásolásával, a szülőkkel egy szobában pótágyon történő elhelyezéssel a telítettség függvényében
  • 6 év alatti gyermekek kedvezményes étkeztetési lehetőségével,
  • ingyenes parkolási lehetőséggel,
  • ingyenes WiFi internet elérhetőséggel a szobákban,
  • további szolgáltatások: kávé- és teafőző, mikrohullámú sütő, széf és kanapé (igény esetén pótággyá alakítható).
  • 2 db ajándék képeslappal a szálláshelyről és a Magas-Tátráról.

Az utazást egyénileg szükséges megoldani. Szlovákiába érvényes személyi igazolvánnyal és/vagy érvényes magyar útlevéllel lehet beutazni, kiskorúaknak is.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.12.12. - 2020.01.30 között

  • A Diamond Deal-től kapott kupont, szállodavoucherre kell váltani a kupon érvényességi időn belül a http://regisztracio.szallodavoucher.com oldalon található űrlap kitöltésével.
  • Az így kapott voucher 2019. szeptember 15. - 2020 június 30. közötti időszakban használható fel a szabad helyek függvényében, illetve szabadon átruházható.
  • Kizárt időszak: 2020. január 8. - március 29. (továbbá a kiemelt ünnepeken)
  • FONTOS! Foglalni csak a regisztrációt követően a partnerünktől e-mailben kapott voucherrel lehetséges, e nélkül a kupon nem érvényes!
  • Foglalás a voucher számának megadásával a vilaborievka@gmail.com e-mail címen keresztül lehetséges, a szálláshellyel egyeztetett időpontra. A foglalás a szabad helyek függvényében történik.
  • Bármennyi kupon vásárolható és ajándékozható. Több kupon összevonásával a tartózkodás meghosszabbítható.
  • Check in (bejelentkezés): 15:00-20:00 között, check out (kijelentkezés): 10:00 óráig. Mindkettő a recepció feladatait ellátó Ponderossa Steak House étteremben (150 méterre a szálláshelyről).

Felárak, opciók

A felárak kifizetésére is a Ponderossa Steak House étteremben van lehetőséged. 

A kötelezően fizetendő:

  • Helyi adó (check in-nél fizetendő): 1 €/fő/éj

Az opcionálisan fizetendő felárak:

Az igényeket szükséges foglaláskor jelezni, valamint a bejelentkezéskor a helyszínen fizetni a Ponderossa Steak House étteremben.

  • Svédasztalos reggeli 5,5 € / fő / nap, 2-6 éves kor között: 3 €/fő/nap, 6-12 éves kor között: 4 €/fő/nap
  • Vacsora menü 6,5 € / fő/ nap, 2-6 éves kor között: 4 €/fő/nap, 6-12 éves kor között: 5 €/fő/nap italok nélkül.
  • Félpanzió 11,5 € / fő/nap, 2-6 éves kor között: 6,5 €/fő/nap, 6-12 éves kor között: 8,5 €/fő/nap italok nélkül.
  • Wellness-részleg használata a Hotel Tulipan***-ban: 8 €/fő/alkalom

*A fent megadott éttermi árak 2020. január 8-tól 10%-kal drágulnak.

További információk

  • A szálláshelyet a következő térképen megtalálod: https://tinyurl.com/ydcjfw2m
  • A recepcióval, étteremmel rendelkező Ponderossa Steak House étterem helyét ez a link mutatja: https://goo.gl/maps/oJajKL1zerTJW5mo6
  • A wellness-részleggel rendelkező Hotel Tulipan*** pedig 1 perc sétára található innen: https://tinyurl.com/y7683wl6
  • A legközelebbi busz- és vasútállomás 30 méterre található a szálláshelytől.
  • A Tátraomnici Start sífelvonó 1 km-en belül helyezkedik el a szálláshelytől.

Lemondási feltételek

Meglévő, visszaigazolt foglalás lemondása vagy módosítása a foglalt időpont előtt legkésőbb 16 nappal lehetséges, közvetlenül a szállodánál. Szabadon át is ruházhatod a már voucherre váltott kuponodat, a lemondási határidőn belül, különben a kupon felhasználtnak minősül.

Helyszín

Vila Borievka
Szlovákia, Tátralomnic, Vysoké Tatry 059 60

Tátrai utazás kuponunk leírása

Őszi vagy tavaszi kikapcsolódás a szlovákiai, Magas-Tátrában lévő Vila Borievka***-ban!

Tátralomnic a szlovák Magas-Tátra egyik turisztikai attrakciója, mely leginkább a Lomnici-csúcsra felvezető drótkötélpályájáról híres. A felvonónak köszönhetően 1700 méterrel magasabbról is megcsodálhatjátok a vidéket, tartós havazások esetén pedig igazi síparadicsomban tölthetitek időtöket.

Szálláshely

Az újépítésű, stílusos Vila Borievka***közvetlenül Tatranská Lomnica (Tátralomnic) központjában található, ahonnan pazar kilátás nyílik a Magas-Tátrára. A szálláshelyen ingyenes parkolási lehetőség biztosított, ha autóval érkeztek, szükség esetén pedig a legközelebbi busz- és vasútállomás 30 méterre található a szálláshelytől. 

Minden szoba a kedves vendégek igényeinek megfelelően lett  megtervezve és berendezve: saját, modern fürdőszoba, hajszárító, TV, hűtő, vízforraló, kávé-és teafőző, mikrohullámú sütő, széf és kanapé (mely igény esetén pótággyá alakítható).

Az összes szobában ingyenes wi-fi szolgáltatás érhető el. A szállodánál különös gondot fektetnek a kényelemre, ezért mindegyik ágy kiváló minőségű ortopéd matracokkal, antiallergén paplanokkal, párnákkal és damaszt lepedőkkel lett felszerelve.

A szálláshely minden szobájában kinyitható kanapéval és síkképernyős műholdas TV-vel ellátott ülősarok, valamint zuhanyzót vagy kádat tartalmazó fürdőszoba található. Néhány szobához erkély is tartozik.

Wellness-központ a Hotel Tulipanban

A wellness szolgáltatásokat (pezsgőfürdő, infraszauna, finn szauna, gőzfürdő és különböző masszázsok) a szálláshelytől 50 méterre található Hotel Tulipan területén tudjátok igénybe venni helyszíni felár fizetése ellenében.

Be- és kijelentkezéskor a recepcióként is működő Ponderossa Steak House étterembe szükséges mennetek!

A környék

A szálláshely könnyen megközelíthető, valamint különleges elhelyezkedése kicsiknek és nagyoknak egyaránt kellemes időtöltést biztosít. A közeli sífelvonók téli időszakban síelés céljából, bármely más időszakban túrázás céljából használhatók. 

A síközpont 11 kilométernyi sípályát, 2 kabinos és 4 ülőszékes felvonót működtet. A tátralomnici pályán haladók és kezdők is egyaránt megtalálják a nekik megfelelő pályákat: 4,8 km-nyi kék, 3,9 km-nyi piros és 2 km-nyi fekete pálya várja a síelőket. Akár 1700 méternyi szintkülönbséget is megtehettek a tátralomnici állomástól egészen a hegycsúcsig.

Hogyha pedig szívesen megmártóznátok egy kicsit, az Aquacity Poprad 16 km-re a szálláshelyetektől vár benneteket kültéri-beltéri medencékkel, szaunavilággal, csúszdákkal. A környék rengeteg kikapcsolódási és kirándulási lehetőséget kínál az oda látogatók számára télen és nyáron egyaránt. 

Ott a helyed, ha imádsz a hegyekben barangolni, a természetben feltöltődni és kristálytiszta levegőt magadba szívni. Vedd meg még ma a kedvezményes DD kupont és lepd meg vele családodat!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu