Kifogástalan megjelenés! Szemöldöktetoválás satírral vagy szemhéjtetoválás a belváros szívében

ÉMI Szalon - Bot Dorottya | Budapest, V. ker.
  • Szeretnéd tekintetedre, szép szemeidre irányítani a figyelmet, és emiatt nap mint nap nyúlsz sminkeszközökhöz?
  • A sminkelést kiválthatod választásod szerinti szemöldökre, vagy alsó-felső szemhéjra szóló, profi szakember által készített tetoválással, melyre csak egyszer kell rászánnod magad, hogy eldobhasd szemceruzáidat!
  • Az ÉMI Szalon tapasztalt női kozmetikusa Budapest V. kerületében vár a fantasztikus kezelésre. Vásárolj kedvezményes DD kupont!
Ár:12.990Ft25.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
49% kedvezmény
25.000 Ft
49%
12.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.07.24. - 2020.10.26

Sminktetoválás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Választható sminktetoválás, mely lehet: szemöldöktetoválás satír technikával VAGY alsó és felső szemhéj kontúrvonal tetoválása kiemelkedő minőségű tetováló festékkel, teljesen steril körülmények között, megbízható, több éves tapasztalattal rendelkező szakembertől. A kezelés időtartama kb. 1,5 órát vesz igénybe.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.07.24. - 2020.10.26 között

  • Előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetés Bot Dorottyánál a +36-20/269-9597 számon vagy a bottyori@gmail.com e-mail címen, kuponkódod megadásával.
  • Egy fő egy db kupont használhat fel.
  • A kinyomtatott kuponodat ne felejtsd otthon, vagy diktáld be a kuponkódod az előzetes időpont egyeztetésekor.
  • Az esetleges egészségügyi problémáidról tájékoztasd a szolgáltató partnerünket, aki az esetleges kizáró tényezőkről is informálni fog.
  • Ellenjavallatok: bőrbetegségek, gombás betegségek, fertőző szemölcsök, szembetegségek, nyílt sebek, fertőzéses betegségek, herpesz, gyulladás, láz.  

További információk

A szalonban a legmagasabb szakmai követelményeknek megfelelő, kiemelkedő minőségű, tetováló festékeket használnak.

A tapasztalt szakember a teljes folyamat során ügyel a sterilitásra, az eszközök fertőtlenítésére, és kizárólag megbízható anyagokat használ.

A tetoválás elkészítése a fájdalomcsillapítás ellenére is járhat enyhe fájdalommal egyéni tulajdonságoktól függően. A beleegyezési nyilatkozat aláírásánál a kockázati tényezőket is gondosan végigveszitek.

Megközelítés: a szalon az M1 metró Vörösmarty tér megállóhelyétől pár perc sétára található.

Lemondási feltételek

Időpont lemondása/módosítás a lefoglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül. Kérünk, hogy figyelj oda a pontos érkezésre is!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Sze-Csü: 13:00-19:00; P: 07:00-13:00
Szolgáltatás helye
1051 Budapest, Wekerle Sándor u. 5.
(volt Szende Pál utca)

Sminktetoválás kuponunk leírása

Sminkelés kontra sminktetoválás

Ajánlott a kezelésen részt venned, ha szeretnél tökéletesen satírozott, személyiségedhez passzoló szemöldököt, vagy kontúrozott szemhéjakat alul és felul, szolid cicás tusvonal jelleggel. A teljesen természetes hatású kezelés 1,5 órát vesz igénybe, nem károsítja a bőrt, és örökre kiemeli arcodat, pozitív értelemben.

Kedvezményesen beváltható DD kuponok az ÉMI Szalonban!

Bot Dorottya, az ÉMI Szalon tapasztalt kozmetikusa, a tudását a szakma két nagyjától, szerezte, manapság pedig már ő is nagy tapasztalattal rendelkezik. Szakszerű kezeléseket végez, minőségi termékekkel, mellyel célja, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki adottságaidból, és elégedetten térhess vissza a mindennapok forgatagába.

Kezelés előtt

Célszerű egy előzetes konzultáció a kozmetikussal, mely során az esetleges egészségügyi problémáidról tájékoztasd őt, aki az esetleges kizáró tényezőkről is informálni fog. A beleegyezési nyilatkozat aláírásánál a kockázati tényezőket is gondosan végigveszitek.

Kedvezményesen beváltható DD kuponok az ÉMI Szalonban!

Kezelés közben

A tapasztalt szakember a teljes folyamat során ügyel a sterilitásra, az eszközök fertőtlenítésére, és kizárólag kiemelkedő minőségű, tetováló festékeket használ. Nyugodtan rábízhatod magad tehát kezeire, aki teljes odafigyeléssel fogja elkészíteni sminktetoválásodat. A tetoválás elkészítése a fájdalomcsillapítás ellenére is járhat enyhe fájdalommal, egyéni tulajdonságoktól függően.

Kezelés után

A sminktetoválás után 21 napig tilos a szolárium, szauna, direkt napozás, úszás, a tetovált terület sminkelése, kapargatása, más kozmetikummal való kezelése, még a herpesz elleni krém használat is. Természetesen, ha a későbbiek során mégis szükség lenne a tetoválás javítására vagy korrigálására, erre is van lehetőség.

Kedvezményesen beváltható DD kuponok az ÉMI Szalonban!

Vendégvélemények

"Maximális elégedettség! Kellemes környezet, precíz és szép munka. csak ajánlani tudom." - K. Alexandra, Budapest

"Köszönöm nagyon szép lett a szemhéj tetoválásom." -  B. Zsuzsa, Budapest

"Igényes szalon, szép helyen, Dorottya pedig kedves, vidám, ügyes kozmetikus! Visszatérő vendég leszek!" - N. Rita, Maglód

Kedvezményesen beváltható DD kuponok az ÉMI Szalonban!

Vásárolj kedvezményes DD kupont, hogyha szeretnéd kiváltani egy sminkelős rutinodat, és fontos neked a minőség, szakértelem!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu