Kétfunkciós hősugárzó-ventilátor

Kütyüneked | www.kutyuneked.hu
Ár:4.490Ft4.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
11% kedvezmény
Már csak 10 db maradt!
4.990 Ft
11%
500 Ft

Kétfunkciós hősugárzó-ventilátor legfontosabb tudnivalók

Ez a kétfunkciós, designos hősugárzó-ventilátor nélkülözhetetlen kelléke lakásoknak, télies, hideg helyiségeknek, kollégiumi szobáknak. Praktikus fogantyús résszel ellátott, így könnyedén hordozható bármely helyiségbe. Fiatalos formavilágával és változatos színeivel nem csúfítja el szobáját. A fokozatmentesen szabályozható hőmérséket és két fokozatban állítható teljesítmény fokozatnak köszönhetően könnyen beállíthatja az Ön számára szükséges fűtési erősséget. A beépített termosztátnak köszönhetően alkalmas lehet kisebb szobák teljes fűtésére is.

A nyári nagy melegben sem kell nélkülöznie, használhatja ventilátor funkcióját a levegő mozgatására. Ezáltal a helység sokkal élhetőbb, kellemesebb lesz a nagy melegben. A talprészen elhelyezett érzékelőnek köszönhetően felbillenés vagy túlmelegedés esetén automatikusan kikapcsol a készülék.

Tulajdonságok:

  • Fiatalos design
  • Fogantyús kialakítás
  • Multifunkciós (hősugárzó és ventilátor egyben)
  • Borulás és túlmelegedés érzékelő

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Kütyüneked felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Kütyüneked a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Kütyüneked információk

A Kütyüneked kínálatában Ön is megtalálja a legszuperebb kütyüket! Vásárlóinak kedvező áron kínál minőségi termékeket.

A rendelés leadásától számított 2-3 munkanapon belül kézbesítésre kerül. A Kütyüneked a kiválasztott termékeket MPL Posta futárral  szállítja ki Önnek csomagját.  A fizetési mód előreutalással történik. Szállítási díjaik az ország területén egységesek, melynek összege 1.390 Ft. Magyarországon kívüli szállítást jelenleg nem vállalnak.

 

Forgalmazó:
Kiss László e.v.
info@kutyuneked.hu
+36-30/886-7748

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.390 Ft  (2-3 munkanap)

Átvétel PostaPonton

1.390 Ft  (2-3 munkanap)