Készülj a nyárra - Alpha Spa System mély-meleg terápia testsúlycsökkentésre! Kúránkként 4-6 kg

  • Végre itt a nyár, az évszak, amikor a ragyogó napsütés arra emlékeztet bennünket, hogy hamarosan fürdőruhában fogunk pihenni a vízparton.
  • Ahogy a hetek telnek, minden évben előkerül a nyári forma elérése.
  • Nos, ne aggódj, mert most itt az ideje, hogy magadra találj és kipróbálj egy olyan kezelést, amely segít a testsúlycsökkentésben, és felkészít a nyári szezonra.
  • A Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpontban  egy kiváló alakformáló kezelésen vehetsz részt 1 vagy 3 alkalommal!
  • Az ALPHA SPA System mély-meleg terápia, páratlan módon képes a szervezetben található méreganyagok kiürítésére,sikeresen alkalmazható testsúlycsökkentésre, kúránkként 4-6 kg, gyorsítja a súlyvesztést, cellulitisz (narancsbőr) redukciót.
Ár:5.900Ft18.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
59% kedvezmény
18.000 Ft
59%
12.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2023.10.03. - 2024.01.03

Méregtelenítő kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy Alpha Spa System méregtelenítő kezelés 1 vagy 3 alkalommal.

  • Az Alpha Spa System szauna melegének hatására a szervezetben endorfin termelődik, amely csökkenti a stressz káros hatásait, javítja a közérzetet, így elősegíti a nyugodt alvást.
  • Páratlan módon képes a szervezetben található méreganyagok kiürítésére, sikeresen alkalmazható testsúlycsökkentésre, kúránkként 4-6 kg, gyorsítja a súlyvesztést, cellulitisz (narancsbőr) redukciót, illetve kalóriát éget.
  • Élénkíti a vérkeringésünket, beindulnak az anyagcsere-folyamatok, és a hő hatására erősödik szervezetünk öngyógyító képessége.  Regenerálja az ereket, rugalmassá teszi a kötőszövetet feszesít.
  • A kezelési terület: teljes test.
  • 1 alkalom 45 percet vesz igénybe.
  • Váltó fehérnemű, pamut nadrágra, pólóra és zoknira szükség lesz. Test kezelés előtt 2-3 órával nem ajánlott az étkezés! Nagyon fontos viszont a víz fogyasztása 3 l naponta.
  • A készülék mesterséges ionizált mély-melegterápiás környezetet teremt, vibrációs masszázzsal és egy speciális Alpha relaxációs kezeléssel. Világszerte sikeresen alkalmazzák mind gyógyászati mind kozmetikai kezelések során.

Gyors segítség! Intenzív kúrával / egy hónap 12 alkalom /, - na és némi étrendváltoztatással és mozgással kiegészítve, amit szintén igénybevehetsz szalonunkba óriási eredményeket érhetsz el. 

A szolgáltató ezen kedvezménnyel az új vendégek számára szeretne kedveskedni, ezért 1 fő egy kupont vásárolhat és egyszer veheti igénybe a szolgáltatást kuponos áron.

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • 3 alkalom - 18.000 Ft helyett 5.900 Ft.
  • 1 alkalom - 6.000 Ft helyett 2.490 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2023.10.03. - 2024.01.03 között

Előzetes bejelentkezés szükséges hétfőtől-péntekig 08:00-20:00 között a +36-30/565-8257 telefonszámon. A kupont a relaxspa.eletmod@gmail.com e-mail címen tudod beváltani, vagy személyesen kinyomtatva.

Nyitvatartás:

Hétfőtől-Péntekig: 08:00-20:00

További információk

Miért válaszd az ALPHA SPA System mély-meleg terápiás kezelést?

  • Gyorsítja a súlyvesztést, cellulitisz (narancsbőr) redukciót, kalóriát éget
  • Étvágyfékező hatású, gyorsítja a nyirok-folyamatokat
  • Gyorsítja az anyagcserét, vízhajtó hatású, enyhít a fájó izmokon, növeli a vitális energiát
  • Csökkenti a stressz tüneteket, jobb alvást biztosít, segíti a szervezet természetes öngyógyító folyamatait

Ellenjavallatok: szív pacemakerrel rendelkezőknek, epilepszia, kismamáknak, szívproblémák esetén, érrendszeri rendellenességek esetén, kiálló anyajegyek, csomók és visszértágulatos területek felett, nyílt seb felett, rák esetén, diagnosztizálatlan fájdalom esetén, ha allergiás reakciót vált ki az elektródákkal való érintkezés, bőrgyógyászati probléma estén, fém implantátumok esetén, Daganatos betegségben (ciszta is) szenvedők, Szívbetegség, Magas vérnyomás, Visszérgyulladás, Trombózis, Menstruáció, Terhesség és szoptatás

Lemondási feltételek

Időpont lemondás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül.

★★★★★
★★★★★
6 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 8:00-20:00, Szo-V: Zárva
Szolgáltatás helye
1027 Budapest, Fazekas utca 22.
★★★★★
★★★★★
"Minden megfelelő volt"
Enikő Klenk

Méregtelenítő kezelés kuponunk leírása

Hatékony fogyás hőterápiával!

Úgy érzed, mindent bevetettél már a hétköznapjaidat megkeserítő plusz kilók ellen? Kezdődött az otthoni edzéssel és a fogyókúrával, folytatódott az edzőtermi izzadással, de egyik sem hozott tartós eredményt? Próbálj ki valami újat!

A Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpontban nagy tapasztalattal rendelkeznek a különböző testsúlycsökkentő kezelések területén és ezeket állítják csatasorba minden hozzájuk forduló, fogyni vágyó vendég érdekében.

MILYEN MEGOLDÁST KÍNÁLNAK NEKED?

Az Alpha Spa System hőterápiás kezelést világszerte sikeresen alkalmazzák fogyasztás, alakformálás, narancsbőr, cellulit kezelés, méregtelenítés területén. A súlyvesztést a szervezet méregtelenítésével gyorsítja fel. 

A készüléket amerikai kutatók és természetgyógyászok fejleszteték ki, a természetes testi-lelki egyensúly megteremtése érdekében. A rendszer a világon elsőként ötvözte a legmodernebb és ősi terápiás eljárásokat az optimális eredmény elérése érdekében.

A készülék mesterséges ionizált mély-melegterápiás környezetet teremt, vibrációs masszázzsal és egy speciális Alpha relaxációs kezeléssel. Világszerte sikeresen alkalmazzák mind gyógyászati mind kozmetikai kezelések során.

Milyen előnyei vannak az Alpha masszázsnak?

Amikor testfelületed felmelegszik a Alpha-kabinban, az alap anyagcsereszinted 6%-kal nő minden 1 Celsius fok hőmérséklet növekedéssel. Emiatt a szervezet több kalóriát éget el még a kezelés után is.

ALPHA SPA System mély-meleg terápia, páratlan módon képes a szervezetben található méreganyagok kiürítésére, sikeresen alkalmazható testsúlycsökkentésre, kúránkként 4-6 kg, gyorsítja a súlyvesztést, cellulitisz (narancsbőr) redukciót.

A hőterápia előrehaladtával tested fokozatosan akklimatizálódik, alkalmazkodik ehhez és egyre jobban izzad. A legtöbb ember átlagosan másfél liter izzadságot termel óránként, de néhány hetes rendszeres hőterápia után akár megkétszerezheti izzadási mennyiségét. Az akklimatizáció a szív és a vérplazma teljesítményét növeli, és csökkenti a sóveszteség mértékét az izzadságban.

Gyere és próbáld ki az Alpha Spa System hőterápiás fogyasztó kezelést akár 3 alkalommal is!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu