Keratinos hajszerkezet újraépítés, MAC Hair Trimmer-ezéssel, hajvasalással vagy loknizással

Nagy Kata hajvarázsló | Budapest, XIII. ker.
  • Nem kell tovább keresned a gyönyörű haj titkát! Kuponunkkal egészségessé varázsolják megfáradt tincseidet, hogy újra erős és fénylő legyen!
  • Az egészségügyi hajvágás is biztosított, nem is akár hogy! A MAC Hair Trimmer segítségével egy milliméterrel sem vágnak többet a hajadból, mint amit muszáj!
  • A szalon mindössze 10 perc sétára helyezkedik el a WestEnd City Center-től!
Ár:5.490Ft13.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
60% kedvezmény
13.500 Ft
60%
8.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.10.09. - 2018.12.27

Hajújraépítő kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Keratinos hajszerkezet újraépítés, MAC Hair Trimmerezéssel, hajvasalással vagy loknizással, a tökéletes, egészséges, nőies frizuráért!

  • Az ajánlat bármilyen hosszúságú hajra vonatkozik.  
  • A hajrituálé a haj sűrűségtől és hajhosszától függően kb. 1,5 óra.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.10.09. - 2018.12.27 között

  • Bejelentkezés és előzetes időpont egyeztetés Nagy Katánál a +36-30/244-2004 számon a kuponkódod utolsó 5 jegyének megadásával.
  • Bármennyi kupon felhasználható és ajándékozható!
  • Hosszú vagy dús haj esetén jelezd bejelentkezéskor, hogy több időt tudjanak rád szánni és ne kelljen az utánad következőknek sokat várakozniuk!

+ Jelen kupont megvásárló kedves vendégek további két alkalommal igénybe vehető 25%-os kedvezményt kapnak a keratinos hajszerkezet építő kezelés listaárából melyet 2019.december 30-ig használhatnak fel a Szalonban.

További információk

  • Minden hajtípusra ideális, de kifejezetten ajánlott fénytelen, töredezett, gyakran festett, szőkített törékeny vagy problémás haj rendbehozatalára!
  • A sérült haj ismét fénylő, egészséges, sima és könnyen kezelhető lehet!
  • Professzionális ápolás, mely újra ragyogó, egészséges és élettel teli hajat biztosít, miközben a fejbőr védelméről és egészségéről is gondoskodik.
  • A MAC split and hair trimmer hajvégvágó gép állítható távtartójával 3-6 mm hosszúságot képes a hajszál végéről eltávolítani, anélkül hogy a hajad hossza változna! Az eltöredezett végű, sérült hajat tompa vágással szedi le a gép, így nincs elvékonyító hatása!
  • Segítségével a hajszálak ellenállóbbá, fényesebbé selymesebbé válnak, visszazárja a kutikulát! 

Lemondási feltételek

Időpont módosítás vagy lemondás a foglalás előtt legalább 24 órával előtte történhet. Ellenkező esetben az alkalom elveszik. Kérjük a pontos érkezést, mert a következő pontosan érkező vendéget nem áll módjukban megváratni.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-Sz-Cs: 10:00-17:00 Szo: 10:00-15:00
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 12.
(Anima Szépségszalon)

Hajújraépítő kezelés kuponunk leírása

Tökéletes hajkorona minimális vágással, erős hajszálakkal, kedvezményesen!

Attól tartasz, hogy a fénytelen, töredezett, széna hatású hajad a sírig fog kísérni? Nagyon tévedsz! Ha akarsz, tehetsz ellene! Ha ismét erős, nőies, dús hajkoronát szeretnél, válaszd a kuponunkat, ahol hajszobrászat csúcstechnológiát hív segítségül ahhoz, hogy ismét egészséges és gyönyörű hajzuhataggal tündökölj!

Tudod... nincs lehetetlen, csak tehetetlen!

Tökéletes frizura, egészséges haj MAC Hair Trimmerrel, és hajépítő kezeléssel kedvezményesen, a Diamond Deal kuponjával!

A keratin csodát tesz a hajszálaiddal!

Tudod, hogy miért olyan jó a hajadnak a keratin? Ez egy speciális fehérje, amiből a hajad nagy részben áll. A túlzott igénybe vétel miatt a haj veszít keratin tartalmából, így lesz sprőd, gyenge és töredezett, Ennek a megfelelő pótlásával azonban visszaadhatod neki a természetes szépségét, erősségét és fényét!

A kezelés segítségével a keratin belülről kifelé haladva tölti fel a haj sejtjeit, hogy megkapják a legfontosabb anyagot, amire szükségük van, hogy újra erősek és egészségesek legyenek!

A MAC Hair Trimmer-es hajvágás eredménye

Mindenki rémálma, hogy csak a töredezett, elhalt hajvégeket szeretné levágatni a fodrásznál, azonban Ő máshogy méri a hosszúságot, és öt centi szalad le...

Erre a kuponunkkal esély sincs! A MAC Hair Trimmer ugyanis egy speciális, hajvasalóhoz hasonlító gép, amely csak a ténylegesen roncsolódott hajvégeket távolítja el, amit muszáj, ha sokáig szeretnéd megőrizni a hajad egészségességét. Mindössze 3-6 mm vág le a szerkezet, ráadásul nem is vékonyítja el a haj végeit.

Vásárlói visszajelzés a kezelésről:

"Érzésben szuper az eredmény. Nincs benne gubanc, azóta könnyebben kezelhető. Könnyebben fésülhető! Sokkal selymesebb, puhább lett az eredmény mint ahogy előtte volt. "

MAC Split hajvég eltávolító gép

Vasalás vagy loknizás - ahogy szeretnéd 

A hajvasalóban, az a jó, hogy egyenesíteni és göndöríteni is tudnak vele. Göndöríteni többféleképpen is lehet, attól függ milyen fajta hullámokat/fürtöket szeretnél kérni. Az egyik hullám abban különbözik a másiktól, hogy miféleképpen tekerik rá a hajvasalóra a hajadat.

Heritage Fodrászszalon, hajmosás, hajvágás, fodrászat, hajvágás

Nem kell sok, hogy hajad ismét gyönyörű, egészségtől fénylő és puha legyen, csak kattints a Megveszem gombra, és vásárolj kupont! A többit elintézi újdonsült fodrászod!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról bárhol, bármikor.

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és oszd meg ajánlatát a barátaiddal, hogy ők is részesüljenek a kedvezményes világunkból. Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu