Kényeztető teljes testes csoki masszázs egészséges bioszoláriummal, hétvégi időpontra a KiwiSun-ban!

  • A csokoládé nem csak akkor jótékony, ha fogyasztod! A masszázs során boldogsághormon termelődik, megnyugszol és elengeded a stresszt!
  • A bioszolárium segítségével természetesen barna színed ,lehet, biztonságos, minőségi szoligéptől!
  • Irány a Kiwisun Bioszolárium - Klarissa Masszázs a Móricz Zsigmond körtértől mindössze 5 perc sétára található!
Ár:3.290Ft7.200 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
55% kedvezmény
7.200 Ft
55%
3.910 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.04.05. - 2018.07.04

Csoki masszázs bioszoláriummal kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

60 perc csoki masszázs, 7 perc KiwiSun Bioszoláriumozással, hogy ne csak kipihent, de tónusos barna is legyél!

A masszázs során először test radírozás történik, és csoki vajjal hidratálnak, majd előkészítik a bőrt a bioszoláriumhoz, és utána következhet a jótékony bioszolárium.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.04.05. - 2018.07.04 között

  • A kupon felhasználásához előzetes időpont egyeztetés szükséges a +36/30-502-2529-es számon nyitvatartási időn belül a kuponkódod utolsó 5 jegyének megadásával.
  • A masszázst hétvégi időpontokban tudod igénybe venni.
  • A hétvégi és a vasárnapi időpontra az igényt legkésőbb péntekig jelezni kell. Ha a szolgáltató nem veszi fel, akkor dolgozik, de később visszahív. Rejtett számot nem vesz fel.
  • Bármennyi kupon felhasználható saját részre és ajándékban is.

Ellenjavallatok

A masszázs súlyos betegség jelenléténél, daganatos megbetegedés, pacemaker, szívritmus zavar, trombózis, gyulladás, csontritkulás, mentális problémák, bőrbetegség vagy terhesség ideje alatt nem vehető igénybe.

A szolárium ellenjavallt, diabétesz, asztma, atherosclerosis, mastopathia és különböző nőgyógyászati ​​megbetegedések, és fertőző betegségben szenvedőknek, továbbá antibiotikumok, nyugtatók vagy antidepresszáns gyógyszerek szedése közben.

További információk

  • Választható mindenkinek kortól, nemtől függetlenül, ajándéknak, saját részre, családtagoknak, barátoknak, kollégáknak, ismerősöknek, mert mindenki megérdemli.
  • Masszázs igénybevétele előtt egy konzultációs lapot kell kitöltened. A masszázst képzett női masszőr végzi.
  • Napfürdőzés előtt célszerű eltávolítani az ékszereket, melyek nem csak hátráltatják az egyenletes barnulást, de átmelegedés esetén megégethetik a bőrfelületet is.
  • A KiwiSun egy olyan a világon egyedülálló szolárium koncepció, ahol nem ég meg a bőröd, nem pirosodik, nem szárad ki, nem ráncosodik úgy, mint a hagyományos szoláriumokban, hanem kíméletesen és gyönyörűen barnul.
  • A gépek nem tartalmaznak kvarc halogén arcbarnítót, hanem kizárólag egészségtudatos arc-, váll-, dekoltázs és lábszár barnítókat alkalmaznak.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás - módosítás: A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani legalább 24 órával a foglalás előtt tudod megtenni! Ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Szombat-Vasárnap:9.30-19.00-ig
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Bartók Béla út 39.

Csoki masszázs bioszoláriummal kuponunk leírása

Tökéletes felfrissülés: relaxáló csokoládé masszázs, pihenteti bioszolizással!

Itt az alkalom arra, hogy kicsit magaddal is foglalkozz! Állj meg egy kicsit, vegyél egy nagy levegőt, és legyél önző pár percre! Szerezd be a kuponunkat, és lazulj le a pihentető csokimasszázsnak köszönhetően, majd barnulj a bioszoláriumban! Igazi boldogságbomba, mert megérdemled!

Kényeztetés a teljes testes csokimasszázsnak köszönhetően, a Diamond Deal kuponjával!

Ezt kapod a masszázzsal

A tested garantáltan meg fogja köszönni ezt a kényeztetést, hiszen jót tesz a vérkeringésnek, így a szövetek friss oxigénhez jutnak. Serkenti az anyagcserét és a nyirokkeringést, így a káros anyagok kimosódnak könnyedén a szervezetedből. Oldja a fájdalmat és a görcsöket, jót tesz a porcoknak és a csigolyáknak, meggyógyítja az izmokat. 

A hangulatodra is nagyon jó hatással van: csökkenti a stresszt, a szorongást, ismét jó lehet tőle a kedved és elfelejtheted a mindennapi problémákat.

Kényeztetés a teljes testes csokimasszázsnak köszönhetően, a Diamond Deal kuponjával!

A csoki csak növeli a jótékony hatást

A csokoládé körülbelül 300 vegyületet tartalmaz, és ebből nagyon sok fontos a szervezetedre nézve. Serkentik a bőr anyagcseréjét, megújítják azt, hogy selymes és puha legyen. A masszázs alapvetően jobb kedvet és közérzetet biztosít, csokoládéval kombinálva azonban igazi jókedv-bomba! A masszázs során először test radírozás történik és utána csoki vajjal hidratálnak, majd előkészítik a bőrt a bioszoláriumhoz, és utána következhet a jótékony bioszolárium.

Kényeztetés a teljes testes csokimasszázsnak köszönhetően, a Diamond Deal kuponjával!

A bioszolárium

A KiwiSun egy olyan a világon egyedülálló szolárium koncepció, ahol nem ég meg a bőröd, nem pirosodik, nem szárad ki, nem ráncosodik úgy, mint a hagyományos szoláriumokban, hanem kíméletesen és gyönyörűen barnul.

A gépek nem tartalmaznak kvarc halogén arcbarnítót, hanem kizárólag egészségtudatos arc-, váll-, dekoltázs és lábszár barnítókat alkalmaznak. Legújabb fejlesztésük az új zöld bio szolárium, amely hosszantartó természetes karibi barnaságot eredményez, nincs a tipikus sárgás bőrszín, mert egy speciális fényt bocsát ki. A KiwiSun zöld bioszoláriuma fokozza az endorfin termelődését is.

Kényeztetés a teljes testes csokimasszázsnak köszönhetően, a Diamond Deal kuponjával!

Szerezd be a Diamond Deal kuponját, és vegyél részt egy különleges csokis masszázson, és szolizáson elképesztő kedvezménnyel!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu