Karácsonyi ajándékcsomag nőknek: 8 kezeléssel! Szőrtelenítés, fogyasztás, masszázs és arcfiatalítás

  • Teljes szépségmegújító ajándékcsomag, nők részére, karácsonyi meglepetésként!
  • 5 alkalmas IPL szőrtelenítés bérlettel 2 választható kritikus területre, 1-1 alkalom hatékony alakformáló és arcfiatalító kezelés, teljes testmasszázs, mellyel a szerencsés megajándékozott gazdagodhat.
  • Kedvezményes DD kuponunkat a Király utcai 4-6 villamosmegállótól pár perc sétára, a VII. kerületi Diamond Masszázs Stúdióban lehet beváltani.
Csak a mai napon:
12.690Ft
14.990 Ft kuponár helyett
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
88% kedvezmény
Ma -16% extra kedvezménnyel!
102.100 Ft
88%
89.410 Ft
-16%
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.11.18. - 2019.04.11

szépségcsomag kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Karácsonyi ajándékcsomag nőknek, az alábbiak szerint:

  • 5 alkalmas IPL szőrtelenítés hónaljra VAGY bikinivonalra.
  • 90 perces Velashape alakreform fogyasztó kezelés.
  • 90 perces teljes testmasszázs.
  • 20 perces arcfiatalítás kollagén rekonstrukcióval, Magicpolar géppel.

Reméljük legalább akkora örömöt szereznek majd neked ezek a kezelések, mint amilyen lelkesedéssel előkészítettük ezt az ajánlatot neked!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.11.18. - 2019.04.11 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A szőrtelenítő bérletnél elég az első alkalmat a fent jelzett időpontig felhasználni, a további alkalmak beváltására 1 év a felhasználási határidő!

A kupon beváltásnál, névre szóló bérletet biztosítunk. A bérletet egy fő használhat. A bérlet nem ruházható át és más szolgáltatásra nem cserélhető be. Kérjük, hogy a bérletet minden kezelésre hozd magaddal. Amennyiben a bérletet elveszted, vagy otthon hagyod a szolgáltatást nem áll módunkban elvégezni, vagy pótbérletet kiállítani. Megértését köszönjük!

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.
  • További információk a http://www.diamondszepsegszalon.hu/ weboldalon találhatók.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel! A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Egy vásárló bármennyi kupont felhasználhat saját részre, és adhat ajándékba.

További információk

  • Az IPL szőrtelenítésénél, amennyiben egy időpontban több testrész kezelését is kéred, az annyi alkalom felhasználásának minősül, amennyi testrészt kezelünk. A kezelés előtt legalább 2-3 héttel abba kell hagyni a szolárium használatát. A kezelésre 1-3 mm-es kinőtt szőrrel kell érkezni, és két kezelés között minimum 3 hétnek kell eltelnie. A két kezelés között csak borotválni szabad a kezelendő területet. Egyéb szőrtelenítő módszerek használata (gyanta, epilátor)nem ajánlott.
  • A Syneron VelaShapeTM 4 technológiát egyesít magában, így hatékonysága többszörös egy alkalom során. Non-invazív, nincs gyógyulási idő, komfortos, gyors és eredményes kezelés, egyedülálló a fogyasztó piacon.
  • A masszázs oldja a befeszült izmokat, fájdalomcsökkentő, lazító, javítja a vér-és nyirokkeringést, jobb közérzetet biztosít és a lelket is nyugtatja.

A Magicpolarról:

  • A kezelés természetes úton állítja vissza a kollagén termelődést, feszesíti a bőrt. A kezelés kellemes és ellazító, nincs mellékhatása. Azonnal látható és rendkívüli eredményt fogsz észlelni. A ráncaid kisimulnak, az arcbőröd fiatalodik.
  • Eunsung technológiát használunk, amely a piacon vezető, legmegbízhatóbb szépségipari technológia Magyarországon.Csak olyan kezelést kínálunk a vendégeink számára, amit mi magunk is használunk és a saját bőrünkön kipróbáltunk!
  • Más intenzív gépi kezeléssel összevonni pl. mikrodermabrázió, mezoterápia nem ajánlott! Vagy a két kezelés között legalább 1 hét szünetet kell biztosítani az arcbőrnek.

Tájékoztatunk Titeket arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadjátok, úgy a szolgáltatást nem vehetitek igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül. A kezeléseket mindenki saját felelősségre veheti igénybe.

https://www.diamondszepsegszalon.hu/informaciok/

Ellenjavallatok:

Súlyos betegségnél a kezelés nem vehető igénybe: daganatos megbetegedés, szívritmus zavar, pacemaket, diabétesz, epilepszia, melanoma, bőrbetegség., isotretinoint (Roaccutane) gyógyszert szedők.

Terhesség és szoptatás ideje alatt a kezelést nem lehet igénybe venni.

A kezelés előtt és után legalább 48 óráig tilos a szolárium, szauna vagy más hősugárzással járó kezelés igénybe vétele!

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben! Az érvényességi időn kívül eső dátumra lefoglalt időpontot kizárólag az érvényességi időn belül lehet módosítani! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
31 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
★★★★★
★★★★★
"Tökéltes hangulatban telt a kezelés."
Andrea Carpeniseanu

szépségcsomag kuponunk leírása

Karácsonyi szépségcsomag nőknek, arc- és testkezelésekkel

Minden nő álma, a tinédzserektől a felnőttekig, hogy minél szebben nézzen ki, formásabb és sugárzóbb legyen. Az életkor előrehaladtával egyre felerősödik az érzés, hogy szeretne magabiztosságot, harmóniában, elégedetten élni önmagával. Ehhez egy szépség kezeléscsomag nagyban hozzá tud járulni.

Ha az általad imádott hölgy állandóan a tükör előtt áll és nézegeti magát, hogy minden rendben van-e vele, ez az ideális ajándék számára karácsonyra.

Az IPL, a nagyágyú!

Az aktív szőrszálakat elpusztítja a speciális gépezet, intenzív fényimpulzussal. Természetesen, ingerküszöbtől függően lehet kellemetlen a kezelés, de gondolj csak bele: a borotválkozás közben is megvágod magad, a gyantázásról nem is beszélve... most azonban tartósan szabadulhatsz meg a szőrtől! Az ideális kezeléshez fehér területeket lehet kezelni, ahol sötét szőrszálak vannak. 

Ezen kívül még van pihenő, vagy inaktív szőrfázis. Azért van szükség több kezelésre egy testrészen, mert a szőrnek kb. 20-25% van éppen aktív stádiumban, a többi inaktív vagy pihenő. Ezért kb. 2-6 hét intervallumban váltakoznak a szőrfázisok – ez természetesen egyénenként változhat. A kezeléshez használt készüléket egyénre szabottan használjuk, szakképzett személyzet segítségével. Ezért a vásárlók maximális odafigyelésben és minőségben részesülhetnek általunk!

A Syneron VelaShapeTM alakformáló berendezésről:

A zsírbontó hatású rádiófrekvencia, a nyirokkeringést és mikro-cirkulációt élénkítő pulzáló vákuumterápia, a kötőszövet kondíciókat javító mechanikus gördülő masszázs és a bőrfiatalító infravörös fénytechnológia együttes szinergiában dolgozva, fantasztikus eredmények elérését teszi lehetővé. 

Ha valaki visszavágyik a régi alakjára, fogyni, feszesedni szeretne, vagy szimplán megerőltetés nélkül szeretnél formálódni, akkor a VelaShapeTM kezelést megoldást nyújt számára.

Kedvezményes DD kuponok a Diamond Masszázs Stúdióban.

Alkalmazási lehetőségek:

  • Cellulit csökkentés és striák, avagy nyúlási csíkok kezelése.
  • Méretcsökkentés bármelyik testrészen.
  • Szülés utáni alak helyre állításához.
  • Nyirokmasszázs, méregtelenítés.
  • Vérkeringés fokozás, mikro-cirkuláció javítása.
  • Testkontúr átformálás.
  • Bőrfiatalítás és -feszesítés.
  • Bőrtextúra mechanikai tulajdonságainak javítás.
  • Izomfájdalmak, görcsök.

Diamond Szépségszalon és Masszázs StúdióVelashape géppel:

velashape gép

Az aromaterápiás masszázsról

Jöhet a kényeztetés a testnek és a léleknek, a 90 perces téli hangulatot idéző relaxációs masszázs. A masszázs lazít, frissít, megszabadít az izomgörcsöktől, a fájós hát-és vállaktól, javítja a vérkeringést és a közérzetet. A különleges olaj biztosítja a bőr megfelelő ápolását. Az illat magával ragad és felidézi a kellemes téli esték hangulatát. Garantált kikapcsolódás és feltöltődés!

Kedvezményes DD kuponok a Diamond Masszázs Stúdióban.

Miből áll a Magicpolar kezelés?

Felteheted a kérdést, hogyan lehet ilyen rövid idő alatt ennyire intenzív bőrregenerációt végezni. A technológia a legmodernebb rádiófrekvencia, amely a bőrt kívül maximum 42 fokra melegíti fel, belül mégis akár 60-70 fokig növekszik a hőmérséklet. A kezelés nagyon kellemes, csak enyhe meleget érzünk a bőrünkön. A kezelés hatására a kollagén sejtek „ébresztő hősokkot” kapnak, ezzel elindul a sejtek újratermelődése.
Már egy kezeléssel is láthatjuk, hogy a bőrünk feszesedett, de mivel ez egy természetes folyamat, ezért a bőrnek kb. 3-4 hétre van szüksége, hogy megmutassa a valódi változást. A kezeléshez egy minimális mennyiségű arckrémet használunk, amely leginkább csak a kellemes érzést biztosítja kezelés közben, illetve segíti a jobb hő átvitelt. Itt maga a kezelés regenerálja a bőrt, nem a hatóanyag! Az ideális kezelési kúra minden nő számára 6-10 alkalomból áll. Heti rendszerességgel. A hatás tartósan megmarad, ajánlott félévente egy fenntartó kezelésre visszajönni.

Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió IPL és Magicpolar gépe:

Diamond Masszázs Stúdió

Még egyszer összefoglalva: a Magicpolar arckezelés természetes úton fiatalít, csökkenti a ráncok mennyiségét és mélységét, feszesíti a bőrt, csökkenti a szem környéki duzzanatot, karikákat, regenerálja a sejteket és tartósan, hosszú ideig biztosítja az elért eredmény megtartását!

Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió:

Kozmetika a Diamond Masszázs Stúdióban.

Vásárolj kedvezményes DD kupont, hogy igazi örömöt, meglepetést okozz lánytestvérednek karácsonykor!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu