Káprázatos alak és feszes bőr Ultratone ExcelPro elektrostimulációs kezeléssel, 10x30 percben

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
  • Formálódj és feszesíts az alakformálás csodafegyverével!
  • Alakformálás, szülés utáni izmok helyreállítása, kötényhas eltüntetése, feszesedés vagy méregtelenítés elektrostimulációval, 10 alkalmas Ultratone ExcelPro izomstimulációs bérlettel.
  • Érd el céljaidat a VII. kerületben, Király utcai villamosmegállótól pár perce található Diamond Masszázs Stúdióban, kedvezményes DD kuponunkkal!
Ár:7.990Ft70.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
89% kedvezmény
70.000 Ft
89%
62.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.09.10. - 2019.01.17

izomstimulációs kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

10x30 perces Ultratone Excel Pro elektro-izomstimulációs kezelés.

  • A kezeléseknél célként választhatsz a fogyasztás, a cellulit kezelés, szülés utáni izomműködés helyreállítása és az izomtónus fokozás közül.
  • Ajánlott annak, aki szeretne bomba alakot és szép feszes bőrt!
  • Nők és férfiak egyaránt használhatják.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.09.10. - 2019.01.17 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

A kupon beváltásnál biztosított bérletet a következő alkalmakra kötelezően magaddal kell hoznod.

Csak az első alkalmat kell a kupon érvényességi idején belül felhasználnod. A többi alkalomról bérletet kapsz, amit az első kezeléstől számított 5 hónapon belül kell lejárnod. Több kupon vásárlása esetén a felhasználási időszak meghosszabbodik.

Amennyiben a bérleted nem lesz nálad a kezeléseknél, sajnos nem áll módunkban a szolgáltatást elvégezni, vagy a szolgáltatás árát a helyszínen külön ki kell fizetned. A bérlet elvesztése vagy elhagyása esetén a Stúdió nem biztosít pót bérletet. A bérlet szabadon átruházható másra. Megértéseteket köszönjük!

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel. A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Egy vásárló bármennyi kupont felhasználhat saját részre, és adhat ajándékba.

További információk

  • Szülés utáni bőrrekonstrukció és medence izomzat helyreállítására is kiváló (lógó hasköpeny feszesítésre is).
  • Egyénre szabott kezeléseket állítanak össze a kor, nem, fizikai adottságoknak megfelelően. Már egy alkalom is látványos eredményt biztosít!
  • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadják, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.

Ellenjavallat

Súlyos betegségnél, szívritmus zavarnál, epilepszia, pacemaker esetén, terhesség ideje alatt, nyílt seb vagy friss sebészeti hegek területén, daganatos megbetegedéseknél, szív és vérkeringései rendellenességeknél (trombózis, érszűkület), lázas állapotban, bőrbetegségeknél, anyajegyek területén a kezelés nem vehető igénybe.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok! Ha nem értek el minket telefonon, írjatok emailt az időpont előtt legalább 48 órával! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
113 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
"Hoszabb kihagyas utan volt az elso masszazsom es Erika az elso pillantatol kezdve, kedves es segitokesz volt. Meghallgatta turelmesen mig elmondtam, hogy miert vagyok ott es annak megfeleloen profi modon a testem jelzeseit kovette (addig dolgozott egy egy teruleten amig minden kilazult). Annyira "rendbe tett"-ek a szakerto kezei, hogy meg orakkal a kezeles utan is nehezemre esett, hogy a (relaxaciobol adodo) "vigyort" az arcomon kordaban tartsam. Koszonom Erika!"
Elohazi Renata

Videó

izomstimulációs kezelés kuponunk leírása

10x30 perc Ultratone ExcelPro-kezelés a tökéletes formáért!

A sztárokra általában irigykedve nézünk, hiszen mindig tökéletes megjelenést mutatnak a médiában. Persze, ők minden nap szem előtt vannak, mondhatnád most, de gondolj csak magadra: te is mennyi emberrel találkozol nap mint nap és nyilvánvalóan nem közömbös számodra, milyen benyomást teszel rájuk. Válaszd ezt a 10 alkalmas alakformáló bérletet és biztosan a legjobb benyomást fogod!

Ezt a luxus alakformáló kezelést sok híresség alkalmazza rendszeresen itthon és külföldön is. Légy Te is sztár, mert ezt a luxust most elérhetővé tesszük a szépségedért! Bomba alak, feszes bőr számodra többé nemcsak álom.

A kezelés az egész testen végezhető, lehet arcot és mellet feszesíteni. Bármilyen testrészt le lehet fogyasztani – legyen szó karról, hasról, derékról, fenékről vagy a combokról.

Alakformálás

Miért hatékony az elektro-izomstimulációs kezelés?

Az eljárás lényege, hogy az Ultratone a biostimuláció elvén működik és a megfelelő módon tornáztatja az izomzatunkat. Impulzusai ott fejtik ki a hatásukat, ahol szükséges. Számos program kombináció közül tudjuk kiválasztani a számodra leghatékonyabb kezelés tervét. Így személyre szabott kezelésben lesz részed!
Teljesen más ugyanis egy 21 éves kicsit narancsbőrös női test és más egy két szülés utáni 40 éves női test felépítése és állapota. A férfiak is nagyszerűen ki tudják használni a kezeléseket, hiszen izomfeszesítésre, tónusfokozásra, szálkásításra tökéletesen megfelel. No meg valljuk be őszintén, őket sem kíméli a kor, vagy a hízás. Elkezd hirtelen növekedni a pocak, de nem izmos kockák formájában, hanem leginkább egy nagy gömb formájában. Ők is bátran használhatják, ha újra hódító macsók szeretnének lenni.

Kedvezményes DD kuponok a Diamond Masszázs Stúdióban.

A kezelést profi szakember végzi, aki kellően tájékoztat, hogy miben is lesz részed. De ezt már most eláruljuk, hogy a kezelés kellemes és nem jár fájdalommal.
Te csak kényelmesen fekszel és élvezed, ahogy a zsírpárnácskáid elkezdenek rezegni rajtad, majd egyre zsugorodnak. Tehát itt a zsírsejtek térfogatát, vagyis a testzsír százalékát csökkentjük. Ezzel érjük el a körméret csökkenést, vagyis a fogyást, ami centikben és ruhaméretben egyből megmutatkozik.

Szülés után, a medence és gátizmok helyreállítására is kifejezetten ajánlott, mivel sok nőnél már terhesség ideje alatt is észrevehető a medence környéki izmok gyengülése és nem megfelelő működése. A szüléssel az izmok és a bőr veszít a feszességéből. Azonban van erre is hatékony megoldás, anélkül, hogy órákat kellene az edzőteremben izzadnod. Válaszd a szülés után mélymedencei izomstimulációs programot. A hatást a kúra végére garantáltan érezni fogod feszesebb bőr és jobb közérzet formájában.

 A kezeléseket egyénre és célnak megfelelően állítják össze Neked, az alábbiak szerint (arc területét leszámítva):

  • mellfeszesítés,
  • „integető” karizom fogyasztása,
  • tartásjavítás,
  • méregtelenítés,
  • menstruációs görcsök és fájdalmak oldása,
  • körméret csökkenés a test bármely területén,
  • narancsbőr csökkentés,
  • izmosodás, izomtónus fokozás,
  • szülés utáni medence és izomműködés helyreállítása.

Már egy alkalom után látványos változásra számíthatsz, 3 alkalom után pedig az eredmény még inkább látványos lesz.

A Diamond Szépségszalon kellemes, igényes környezetben vár Téged is! 

Kedvezményes DD kuponok a Diamond Masszázs Stúdióban.

Vásárolj te is kedvezményes DD kupont, és váltsd valóra álmodat a Diamond Masszázs Stúdióban!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

A gyilkos csapdája - szabadulójáték az otthonodban
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu