Joico 4 lépéses hajszerkezet újraépítés, a ragyogóan selymes hajkoronáért! Luxus a hajnak!

Fortuna Beauty Szalon | Budapest, XIII. ker.
  • Selymesen puha, ragyogó hajkoronára vágysz? Akkor mindenképp a Joico 4 lépéses hajszerkezet újraépítő kezelést kell választanod.
  • A Fortuna Beauty Szalon fodrásza a méltán híres, professzionális Joico termékcsaláddal dolgozik, amelyek a legjobbat teszik a hajaddal!
  • DiamondDeal kuponunkkal kedvezményesen tehetsz szert egészséges hajkoronádra a XIII. kerületben, a Jászai Mari tér közelében.
Ár:7.890Ft20.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
61% kedvezmény
20.000 Ft
61%
12.110 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.03.15. - 2019.06.14

Hajújraépítéses terápia kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Professzionális 4 lépéses JOICO hajszerkezet újraépítő kezelés, mosással, frizura szárítással, igény szerint hajvég eltávolítással, formázással, bármilyen hosszúságú hajra.

A teljes hajszerkezet újraépítő kezelés ideje kb. 60 perc.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.03.15. - 2019.06.14 között

Időpontfoglalás és bejelentkezés a +36-1-611-9671 számon a kuponkódod megadásával hétköznapokon 9.00-től-18.00-ig.

A népszerű időpontok hamar betelnek ezért mielőbb foglalj, hiszen a szabad időpontok végesek és előfordulhat hosszabb várakozási idő.

Egy vásárló maximum két kupont használhat fel saját részre, négyet pedig ajándékba adhat.

Más kedvezménnyel nem vonható össze.

További információk

A Joico hajszerkezet újraépítő kezelés egy exkluzív négy lépéses terápia mely hatékonyan és optimálisan építi újra az összes hajtípust. 

Kifejezetten ajánlott gyenge, fénytelen, rugalmatlan, elvékonyodott, haj kezelésére!

Az exkluzív 4 lépéses JOICO  hajszerkezet újraépítő kezelés folyamata:

  • mélytisztítás,
  • ph optimalizálás, 
  • újraépítés,
  • hidratálás.

A kezelés után hajad nem nehezedik el és nem zsírosodik, hiszen csak azokat az anyagokat, aminosavakat tartalmazza, amelyek azonnal újraépítik a hajadat.

A hajkezelés nem csak dehidratált, roncsolt hajra javasolt, hanem normál, száraz, korpásodásra hajlamos hajra is egészséges fényt kölcsönözve hajkoronádnak. 

Lemondási feltételek

Időpont lemondását kérjük minimum 24 órával megelőzően jelezd, ellenkező esetben a kezelést elveszíted. Késés esetén, a kezelés idejét kell lecsökkenteniük, mivel az időben érkező vendégeket nem áll módjukban megvárakoztatni.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P-ig: 8.00-20.00-ig, Szo: 8.00-14.00-ig, Bejelentkezés hétköznapokon: 9.00-18.00.-ig
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Hollán Ernő u.16.
A Margit híd pesti hídfőjénél

Hajújraépítéses terápia kuponunk leírása

Egészséges haj? Nem lehetetlen!

A fénytelen, töredezett haj, mindannyiunk rémálma. Erre nyújt megoldást a JOICO 4 lépéses, hajszerkezet újraépítő kezelése. A Fortuna Beauty Szépségszalonban csak a legjobbat kapod, hiszen ők is tudják, hogy a nő akkor szép, ha ragyog és akkor ragyog, ha törődnek vele! A kellemes és kényelmes másfél óra alatt hajad most újjászülethet a DD kuponjával. Ne habozz hát!

JOICO hajújraépítés  a Fortuna Beautyban

A K-Pak mélytisztító sampon hármas hatású sampon. Tisztít, eltávolítja az ásványi anyag lerakodásokat, miközben kondicionálja a hajat. Előkészíti a hajat a teljes újjáépítésre. Kivételes tapintás és könnyebb kifésülhetőség!

A PH optimalízálás, csökkenti a haj ph értékét és visszaállítja normál állapotra (4,5-5), semlegesíti az ammóniát, könnyen kezelhetővé és kifésülhetővé teszi a hajat, csökkenti a töredezettséget és fényesebbé teszi a hajat.

Az újraépítés valódi tömény hajújraépítés, belülről kifelé építi újjá a haj szerkezetét, csökkenti a töredezettséget. Javítja a haj rugalmasságát, erejét és fényét! Visszaállítja a haj természetes, egészséges állapotát és biztosítja az optimális védelmét.

A Hidratálás, helyreállítja a nagyon száraz, sérült haj vízháztartását. A befejező termék, ami bezárja a kutikulát és növeli a haj rugalmasságát!

JOICO hajszerkezet újraépítő kezelés

Nincs is annál szebb, mint az egészséges, gyönyörűen csillogó, élettel teli hajkorona. Persze ezt nagyon nehéz elérni, hiszen hajunk fakó, töredezett és rugalmatlannáválhat könnyen. Nem csoda, hiszen gyakran formázzuk hajunk, kémiai beavatkozásnak tesszük ki, időnként előkerül a hajsütővas, hajvasaló és ez mind-mind kegyetlenül leszámol hajtincseinkkel. Erre nyújt megoldást a 4 lépéses JOICO hajszerkezet újraépítő kezelés a Fortuna Beauty szalonban.

A hajkezelés egy tisztító kezeléssel indul ápoló anyagokkal, melyek kinyitják a haj szerkezetét, táplálják a hajban lévő rostokat, és végül bezárják a hajszerkezetét, ezáltal a hajvégek nem töredeznek, nem kell a haj hosszát nagymértékben eltávolítani.

Hajunk hasonlóképen mint testünk más részei is fehérjékből épül fel. Ez a haj esetében az úgynevezett keratin. Mivel hajunk folyamatosan ki van téve a környezeti hatásoknak legyen az mechanikai, hő, vagy vegyi, elkerülhetetlen hogy annak szerkezete idővel meggyengüljön. 

Fortuna Beauty Szalon

Ami a JOICO 4 lépéses hajszerkezet újraépítésben kiemelkedő, hogy a szabadalmaztatott formulája tartalmazza mind a 19 aminosavat, mely magát a haj keratinját is tartalmazza, ezáltal természetes módon, saját alkotóelemeivel  építi fel azt újra és így az első alkalommal érezhető hogy hajunk visszanyeri puhaságát, hidratáltságát, újra fényes és könnyen kezelhető lesz! 

A Quadramine Complex pedig gondoskodik arról, hogy ezek az építőkövek a megfelelő molekuláris méretben és töltöttségben álljanak rendelkezésre.

Tapasztald meg Te is a teljes hajújraépítést mely a dehidratált hajat feltölti lipidekkel, és már egy kezelés után látványos az eredmény. A végeredmény pedig csillogó, élettel teli és sima haj. 

Kattints a Megveszem gombra kattintva, és válj Te is a szalon elégedett kliensévé!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

A gyilkos csapdája - szabadulójáték az otthonodban
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu