Sajátítsd el a siklóernyőzés alapjait 2 napos kurzusban, elméleti és gyakorlati oktatással!

2SE Siklóernyős Klub | Budapest, XIII. ker.
  • Mindig is vonzott a magasság? Érdekel a siklóernyőzés? Vagy csak szeretnél egy kicsit elszakadni a világtól? 
  • Sajátítsd el a siklóernyőzés alapjait, profi szakemberünk segítségével elméleti és gyakorlati oktatás mellett, a 2SE Siklóernyős Klubban. Tanuld meg, repülj és élvezd a szabadságot!
  • A 2 napos kurzus, több időpontban indul, amelyet MOST kedvezményes DD kuponnal próbálhatsz ki. Lepd meg magad vagy családtagod egy felejthetetlen élménnyel! 
Ár:15.000Ft39.000 Ft
Ár: 4.200 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 10.800 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
62% kedvezmény
39.000 Ft
62%
24.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2023.07.12. - 2023.10.12

Siklóernyő oktatás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

2 napos ismerkedés a siklóernyőzéssel, elméleti oktatással, az ernyőkezelés alapjainak elsajátításával és talaj közeli siklásokkal.

Fontos: 18 év alatti jelentkezőnél szülői hozzájáruló nyilatkozat szükséges.

Ingyenes a parkolás a helyszínen lehetséges.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2023.07.12. - 2023.10.12 között

Előzetes bejelentkezés szükséges a standapityere00@gmail.com email címen vagy +36- 20/245-2958 telefonszámon lehetséges, enélkül nem tudsz részt venni a szolgáltatáson.

Fontos: Oktatás előtt legalább 24 órával, hogy a szakember tudja, mennyi ernyőt kell vinnie!

Időpontegyeztetés után a kupont legkésőbb az első oktatási napján mutasd fel a szolgáltatónak.

Telefonos egyeztetés során szükséges a kód bediktálása, vagy személyesen, legkésőbb az első oktatási napon kell bemutatni a szolgáltatónak. 

A kupont tovább osztani nem lehet. Kihagyott napot pótolni nem lehet.

Helyszín:

A helyszín változó, az aznapi szélirány függvényében.

A találkozó viszont mindig ugyanott és ugyanakkor van: az Aradi és Kardos utca sarkánál a Hármashatár-hegynél.

Ha a kedvezőtlen időjárás miatt a tanfolyam egy, vagy mindkét napja elmarad, annak pótlására a rá következő héten van lehetőség.

Időpont:

Az oktatás 9:00-13:00-ig tart hétvégenként.

További információk

  • Az oktatáson való részvétel nem korhoz kötött, de szükség van állóképességre!
  • Hosszú ujjú felső és hosszú nadrág ajánlott a leégés ellen és az esetleges elesésből származó sérülések tompítására. Bokát rögzítő cipő vagy bakancs a megfelelő viselet.
  • Kötelező viselet a sisak, ha van saját biciklis vagy hegymászós sisakod viheted magaddal, de a szolgáltató is biztosít neked. 
  • Naptej, ivóvíz nagyon ajánlott.
  • A nem megfelelő viselkedés vagy veszélyezteted mások épségét az azonnal kizárást jelent az oktatás alól.
  • Ha valaki 24 órával az ELSŐ alkalom előtt jelzi, hogy nem tud jönni, akkor az a kupon eltolható 1 hónappal.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül.

Szolgáltatás helye
Buda környéki hegyekben

Siklóernyő oktatás kuponunk leírása

Szállj fel magasra!

Kíváncsi vagy milyen lehet odafent? Éld át a repülés adta szabadságot, az adrenalin lüktetését és felejtsd el a világ problémáit!

Az embert mindig is foglalkoztatta a repülés. A kezdetleges kísérletek után az idők során mára elég messzire jutottunk. A repülőgépeknek hála a világ bármely pontjára eljuthatunk. De egy gép belsejében ülni teljesen más érzés, mint amikor minden porcikád találkozik a levegővel és közelről érzed a csak a repülés közben átélhető szabadságot!

Ezt csak a siklóernyőzéssel élheted át!

A második világháború után, a leszerelt katonák kezdtek ugrálni szórakozásból, majd sportból, ebből fejlődött ki, a sporteszközként használatos ernyő. A siklóernyő tulajdonképpen a paplan formájú, madárszárny profilú ernyők továbbfejlesztett változata.

Ha már kipróbáltad a siklóernyőzést és még jobban bele szeretnél merülni, akkor itt biztosan meg fogod találni az elvárásaidnak megfelelő oktatást!

Siklóernyős kurzusról:

A 2SE Siklóernyős Klub az elsők között alakult meg Magyarországon. 1991 óta számtalan siklóernyős pilótát, tandem pilótát és oktatót nevelt ki. Céljuk a siklóernyős pilóták képzése mellett a szabadrepülés népszerűsítése.

A 2 napos, „Ismerkedés a siklóernyőzéssel” mini tanfolyam célja: A siklóernyőzés bemutatása, kipróbálása. A képzés síkterepen történik, ahol hosszabb repülés nem lehetséges, ugyanakkor a tanulók az ernyő felhúzásával rövidebb ideig elemelkedhetnek a földtől.

Az első és utolsó fél órában elméleti oktatás tart, közben pedig a tanulók párokban, egymást segítve, folyamatos oktatói felügyelet alatt gyakorolják a siklóernyő kezelését.

Ha szereted az extrém sportokat, ezt is mindenképp ki kell próbálnod! A siklóernyőzéssel egy teljesen más nézőpontból láthatod meg a világot! Egy semmihez nem hasonlítható érzés, amit csak akkor tapasztalhatsz meg, ha te is kipróbáltad! Garantáljuk, hogy mindig a magasban akarsz lenni, ha már egyszer kipróbáltad!

Ha te is szeretnéd megtanulni a siklóernyőzést, a legjobb helyen jársz, hisz az első hazai siklóernyős iskola profi oktatóitól tanulhatod meg az alapokat!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu