Ismerd meg jobban önmagad grafológiai elemzéssel, kézírásod alapján!

Gergely Krisztina - grafológus | Budapest, XIII. ker.
Ismerd meg jobban önmagad grafológiai elemzéssel, kézírásod alapján!
Kíváncsi vagy, hogy milyen vagy valójában? A kézírásod elárul mindent, már csak egy szakértő kell, aki megfejti azt. Kuponunkkal grafológiai elemzésen és konzultáción vehetsz részt, melyen minden kiderül rólad, a világhoz való viszonyodról. Vásárolj kupont csupán 4.500 Ft-ért! Akár ajándékba is megveheted bármely szerettednek!
Ár:4.500Ft10.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
55% kedvezmény
10.000 Ft
55%
5.500 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.01.28. - 2018.05.03

grafológia kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Teljes körű, grafológiai személyiség elemzés, személyes konzultációval.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.01.28. - 2018.05.03 között

Előzetes bejelentkezéshez vagy további információkért hívd a +36-20/400-7332 telefonszámot!

Egy vásárló egy kupont használhat fel saját részre, ajándékba bármennyi vásárolható.

További információk

  • Ajánlott, ha szeretnéd jobban megismerni önmagadat, megtudnád, hogy mit árul el rejtett személyiségjegyeidről a kézírásod.
  • Részletes, írásos személyiségjellemzést kapsz, melyet később is bármikor elővehetsz, ha szükséged van rá.
  • 1 órás szóbeli konzultáció, melynek során megbeszélitek az elemzésben leírtakat, s a Téged foglalkoztató kérdéseket.
  • Gergely Krisztina, széles körű grafológiai szaktudással vár, hogy bevezessen kézírásod rejtelmeibe.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük, hogy a foglalt időpontra pontosan jelenj meg, tartsd mások idejét tiszteletben!

Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Esztergomi út 30.

grafológia kuponunk leírása

„Sokat segített a jellemzés,
azt hiszem, kezd világossá válni, hogy merre induljak tovább.”

A kézírásod egy térkép a személyiségedhez

Hitted volna, hogy a kézírásodban ott van minden érzés, ami benned is ott van? Ha szeretnéd jobban megismerni, hogy milyen érzelmek vagy akár szorongások, félelmek munkálkodnak benned tudat alatt, akkor már csak egy szakértőre van szükség, aki ezeket meg tudja fejteni az írásodból. Felkészültél, hogy megismerd jobban önmagadat?

Ki vagyok, merre tartok?

Az írás és a jellem szoros összefüggésben állnak egymással. Ha mély értelmet keresel a dolgokban, ha Téged is érdekelnek a „Ki vagyok és merre tartok?” kérdésekre a válaszok, a részletes grafológiai személyiség elemzés segíthet neked is.

Ismerd meg legbelső tulajdonságaidat, személyiségjegyeidet a kézírásod alapján, grafológus segítségével, a DiamondDeal kuponjával nagy kedvezménnyel!

Kézírásod a világhoz való viszonyodat és az önértékelésedet tükrözi. Tollvonásaid nem állandóak, a személyiséged fejlődésével, az érzéseid változásával betűid is módosulhatnak. Betűid íve és írásod dinamikája az érzéseidről, a gondolkodásmódodról, az ösztönszférádról is sokatmondó információkat hordoz.

A grafológiai elemzést, mint legelső állomást, szeretettel ajánljuk az útkereséshez, amely erős kiindulási alapot nyújt az önmegismeréshez. Az önfelfedezés örömteli és a saját utad része, de ha iránytűvel indulsz útnak, sokkal könnyebben célba érsz.

Az álarcok, a szerepek mögött milyen vagy igazából?

Az aláírásodból is sok minden kiderülhet. Kézírásod teljesen egyedi, akárcsak az ujjlenyomatod, az önbizalmad, az adottságaid, az érzelmeid, a temperamentumod, a viselkedésed, a személyiséged legfőbb vonásai fedezhetők fel benne.

Leendő grafológusod, Gergely Krisztina, tanulmányait az Országos Írásszakértő Intézetben végezte, a grafológus szakmán kívül írásszakértésből is sikeres vizsgát tett ugyanitt. Később elmélyült a gyermekrajz elemzésben is, majd eddig megszerzett szaktudását kamatoztatva egyedi grafológiai módszert dolgozott ki. Vezetésével mindenféle félrevezető, önvallomásokra épülő teszt és határeset eredmények nélkül, grafológiával a legmegbízhatóbb személyiség jellemzést kaphatod magadról.

Erről tanúskodnak a visszajelzések is:

„Sokat segített a jellemzés, azt hiszem, kezd világossá válni, hogy merre induljak tovább.”

”Most egy elég intenzív én-kereső periódusban vagyok, nagyon sokat segített ez az elemzés abban, hogy kiérezzem belőle azon tulajdonságaimat, amelyekkel hol elégedetlen, hol elégedett vagyok, de a lényeg, hogy valósak.”

„Köszönöm szépen az elemzést. Nagyon alapos munka, időbe telik mire teljesen feldolgozom. Érdekesnek találom, hogy ilyen sok információ kiderülhet rólunk az írásunk alapján. ”

és megkapod a kulcsot önmagad jobb megismeréséhez, de akár ajándékba is adhatod bármelyik szerettednek, akiről úgy gondolod, hogy szeretné jobban megismerni önmagát!
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 290.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


A nap ajánlata

MA 17% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Ultrahangos fogkőeltávolítás és polírozás, szájüregi rákszűrés, intraorál kamerás vizsgálat!
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 4.990 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu