Ismerd meg jobban önmagad kézírásod elemzésével, az Árpád híd közelében!

Hitted volna, hogy a kézírásodban ott van minden érzés, ami benned is ott van?

  • Ha szeretnéd jobban megismerni, hogy milyen érzelmek vagy akár szorongások, félelmek munkálkodnak benned tudat alatt, akkor már csak egy szakértőre van szükség, aki ezeket meg tudja fejteni az írásodból.
  • Gergely Krisztina, széles körű grafológiai szaktudással vár, hogy bevezessen kézírásod rejtelmeibe, mindezt kedvezményes DD kuponoddal, az Árpád híd közelében.
Ár:4.500Ft10.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
55% kedvezmény
10.000 Ft
55%
5.500 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.04.28. - 2019.07.29

grafológia kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Teljes körű, grafológiai személyiség elemzés, személyes konzultációval.

  • Részletes, írásos személyiségjellemzést kapsz, melyet később is bármikor elővehetsz, ha szükséged van rá.
  • 1 órás szóbeli konzultáció, melynek során megbeszélitek az elemzésben leírtakat, s a Téged foglalkoztató kérdéseket.

Ajánlott, ha szeretnéd jobban megismerni önmagadat, megtudnád, hogy mit árul el rejtett személyiségjegyeidről a kézírásod.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.04.28. - 2019.07.29 között

Előzetes bejelentkezéshez vagy további információkért hívd a +36-20/400-7332 telefonszámot!

Egy vásárló egy kupont használhat fel saját részre, ajándékba bármennyi vásárolható.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük, hogy a foglalt időpontra pontosan jelenj meg, tartsd mások idejét tiszteletben!

grafológia kuponunk leírása

A kézírásod egy térkép a személyiségedhez!

Az aláírásodból is sok minden kiderülhet. Kézírásod teljesen egyedi, akárcsak az ujjlenyomatod, az önbizalmad, az adottságaid, az érzelmeid, a temperamentumod, a viselkedésed, a személyiséged legfőbb vonásai fedezhetők fel benne.

Ki vagyok, merre tartok?

Az írás és a jellem szoros összefüggésben állnak egymással. Ha mély értelmet keresel a dolgokban, ha Téged is érdekelnek a „Ki vagyok és merre tartok?” kérdésekre a válaszok, a részletes grafológiai személyiség elemzés segíthet neked is.

Kézírásod a világhoz való viszonyodat és az önértékelésedet tükrözi. Tollvonásaid nem állandóak, a személyiséged fejlődésével, az érzéseid változásával betűid is módosulhatnak. Betűid íve és írásod dinamikája az érzéseidről, a gondolkodásmódodról, az ösztönszférádról is sokatmondó információkat hordoz.

A grafológiai elemzést, mint első állomást, szeretettel ajánljuk az útkereséshez, amely erős kiindulási alapot nyújt az önmegismeréshez. Az felfedezés örömteli és a saját utad része, de ha iránytűvel indulsz útnak, sokkal könnyebben célba érsz.

Grafológusodról

Leendő grafológusod, Gergely Krisztina, tanulmányait az Országos Írásszakértő Intézetben végezte, a grafológus szakmán kívül írásszakértésből is sikeres vizsgát tett ugyanitt. Később elmélyült a gyermekrajz elemzésben is, majd eddig megszerzett szaktudását kamatoztatva egyedi grafológiai módszert dolgozott ki. Vezetésével mindenféle félrevezető, önvallomásokra épülő teszt és határeset eredmények nélkül, grafológiával a legmegbízhatóbb személyiség jellemzést kaphatod magadról.

Erről tanúskodnak a visszajelzések is:

„Sokat segített a jellemzés, azt hiszem, kezd világossá válni, hogy merre induljak tovább.”

”Most egy elég intenzív én-kereső periódusban vagyok, nagyon sokat segített ez az elemzés abban, hogy kiérezzem belőle azon tulajdonságaimat, amelyekkel hol elégedetlen, hol elégedett vagyok, de a lényeg, hogy valósak.”

„Köszönöm szépen az elemzést. Nagyon alapos munka, időbe telik mire teljesen feldolgozom. Érdekesnek találom, hogy ilyen sok információ kiderülhet rólunk az írásunk alapján. ”

Válaszd kuponunkat, és megkapod a kulcsot önmagad jobb megismeréséhez, de akár ajándékba is adhatod bármelyik szerettednek, akiről úgy gondolod, hogy szeretné jobban megismerni önmagát!

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu