Ismerd meg a szervezetedben zajló folyamatokat egy Biorezonanciás állapotfelméréssel

5/5Anide | Budapest, II. ker.
  • A stressz kiszámíthatatlan vibrációt okoz, ami diszharmoniához vezethet, és ennek következtében sérülés vagy betegség alakulhat ki. A biorezonancia mérése során ezek a rezgések kimutathatóak és kezelhetőek.
  • A biorezonanciás állapotfelmérés ideális azoknak, akik keresik a természetes és egészséges megközelítést az egészségmegőrzésben.
  • Itt az ideje, hogy feltérképezd tested, ráadásul kuponunkkal mindezt kedvezményesen teheted meg!
Ár:12.000Ft20.000 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
40% kedvezmény
20.000 Ft
40%
8.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 14 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.04.19. - 2024.07.19

Biorezonanciás állapotfelméréssel kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy Biorezonanciás állapotfelmérés.

  • Állapotfelmérés időtartama: 1-1,5 óra
  • A biorezonanciás állapotfelmérés átfogó képet nyújt a szervezetben zajló folyamatokról. A testünkön belül  sok a kémiai reakció és az elektromos inger. Energetikai alapjaink áramból és feszültségből, statikus és mágneses energiából tevődik össze, melyek mérhetőek.
  • A vírusok, baktériumok, gombák és paraziták is rendelkeznek sajátos rezgésekkel, melyek folyamatosan hatnak ránk. Az érzelmeknek, gondolatoknak, fizikai egészségnek és betegségnek, mind meghatározott elektromágneses hullámmintája van.
  • A biorezonancia elvén érzékelhető a gombás-, vírusos-, bakteriális fertőzések, bizonyos allergiák, toxinok, kerülendő és pótolandó táplálékok, vitamin és ásványi anyag hiányok, illetve a rizikófaktorok. Kimutatható az is, hogy mely szerv a legterheltebb.
  • A biorezonancia nem ajánlott pacemakeres betegeknél, elektromos shock terápián átesett betegeknél.

A szolgáltató új vendégeknek szeretne kedveskedni ezért 1 fő egyszer veheti igénybe a szolgáltatást kuponos áron. Ajándékba bármennyi kupon adható.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.04.19. - 2024.07.19 között

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36-20/399-9627  telefonszámon érvényes kuponkódod megadásával. A kupont e-mailben elküldve, személyesen kinyomtatva vagy telefonodon felmutatva tudod beváltani.

  • Nyitvatartás: H-P 8:00-19:00-ig
  • Telefonon előzetes bejelentkezés: 8:00-tól 19:00-ig. Amennyiben a szolgáltató nem tudja felvenni a telefont, éppen kezelést végez, így később visszahív majd.

Lemondási feltételek

Időpont módosítást és lemondást legalább 48 órával a foglalt időpont előtt történhet. Ellenkező esetben az alkalom elveszik. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra. 

★★★★★
★★★★★
2 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1024 Budapest, Petrezselyem utca 11.

Anide értékelése

★★★★★
★★★★★
"Nagyon elégedett voltam a szolgáltatással! Különösen a kezelés színvonalára! "
Dörnyei Péter

Biorezonanciás állapotfelméréssel kuponunk leírása

Fedezd fel a természetgyógyászat erejét!

A stressz számos okból adódhat, mint például mérgezés, vitaminhiány, sérülés, kórokozók (vírusok, baktériumok, gombák, paraziták), lelki tényezők, kóros sugárzások, allergiák, veleszületett betegségek, rossz szokások és hiányállapotok. Ha a stressz hosszú ideig fennáll, az számos betegség kialakulásához vezethet, illetve meglévő betegségek állapotát súlyosbíthatja.

Hogyan működik a biorezonancia?

Az energetikai kezelés célja, hogy a sejtek vibrálását és rezgését megemelje, ezáltal a szervezet rezgésszintjét a természetes állapotához közelítse. A kezelés során az általam használt eszköz elektromágneses mezőt hoz létre, amely közvetlenül hat a sejtekre, és emeli azok frekvenciáját.

A biorezonanciás állapotfelmérés átfogó képet nyújt a szervezetben zajló folyamatokról. A testünkön belül  sok a kémiai reakció és az elektromos inger. Energetikai alapjaink áramból és feszültségből, statikus és mágneses energiából tevődik össze, melyek mérhetőek.  A vírusok, baktériumok, gombák és paraziták is rendelkeznek sajátos rezgésekkel, melyek folyamatosan hatnak ránk.

Az érzelmeknek, gondolatoknak, fizikai egészségnek és betegségnek, mind meghatározott elektromágneses hullámmintája van. A biorezonancia elvén érzékelhető a gombás-, vírusos-, bakteriális fertőzések, bizonyos allergiák, toxinok, kerülendő és pótolandó táplálékok, vitamin és ásványi anyag hiányok, illetve a rizikófaktorok. Kimutatható az is, hogy mely szerv a legterheltebb.

Természetgyógyász, reflexológus, biofeedback terapeuta

"Üdvözlöm, Tóth Edina vagyok, természetgyógyász, reflexológus, biofeedback terapeuta. Kicsúcsosodott betegségem okán fordultam a természetes gyógymódok, gyógyítás irányába, amikor azt tapasztaltam, hogy az orvostudomány nem ismeri pontosan az egészségügyi problémám keletkezésének okát és annak gyógyítását. Orvostól orvoshoz járva arra döbbentem rá, hogy magamban kell keresnem az okokat és a problémámból kivezető utat. Hosszú évekig tartó kutatás után, számos olyan ismeretet szereztem, melyek megnyitották a kapukat a gyógyulásom irányába.

Célom, hogy a hozzám forduló embertársaimnak segíteni tudjak problémáik leküzdésében, valamint az, hogy kiegyensúlyozott életet tudjanak biztosítani maguk számára."

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 11% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Tavaszi kezelés az üde arcbőrért: Zsíros bőr arctisztítása Anesi termékekkel, 3 helyszínen
13.990 Ft kupon ár helyett MA csak 12.450 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu