Ints búcsút a bőrhibáknak! Anti aging program, polarizált fényterápiás LED maszkkal, a Blahánál

Princess Beauty Budapest | Budapest, VII. ker.
  • Tudtad, hogy a fényterápiát már archibák eltüntetésére is kifejlesztették?
  • Az anti aging kezelések új generációját képviselő, bőrtípusodnak megfelelően kiválasztott színű LED maszk a sejtekig hatol a fiatalosabb megjelenésért. Minden színben teljesen biztonságos a használata.
  • Ismerd meg a titkot kedvezményes DD kuponunkkal, a Blaha Lujza tértől pár perc sétára található, újonnan nyíló Princess Beauty Budapest szalonban!
Ár:3.490Ft12.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
73% kedvezmény
12.500 Ft
73%
9.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.04.16. - 2019.07.16

fényterápiás arckezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Teljesen biztonságos, minden bőrtípust kímélő polarizált fényterápiás arcmaszk kezelés 40 percben, 1 fő részére, mely kozmetikai készítményt juttat a bőrsejtekbe.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.04.16. - 2019.07.16 között

Előzetes időpont egyeztetés szükséges  a +36-70/377-0787-es telefonszámon vagy budapest.princess.beauty@gmail.com e-mail címen, kuponkódod megadásával.

A kezelést 18 éves kor feletti hölgyek vehetik igénybe.

Ellenjavallatok: terhesség, daganatos megbetegedések (jóindulatú, rosszindulatú, ciszta), szívbetegségek vagy pacemaker, heveny sérülés, műtéteket követően legalább 3 hónapig, gyulladás, fertőzés, láz, fém implantátumok, protézis, akut íngyulladás, akut migrén, ismeretlen duzzanatok és rossz közérzet/fájdalom, vérszegénység, bármely eredetű és természetű szívpanaszok, szklerózis / elmeszesedés, epilepszia, bizonyos fizikai rendellenességek/fogyatékosság, trombózis megléte vagy arra való hajlam.

További információk

Megközelítés: M2 metróval a Blaha Lujza tér megálló, majd pár perc séta.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása és lemondása az adott időpont előtt 24 óráig lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül.Kérjük a pontos érkezést! Ellenben az alkalom felhasználtnak minősül.

fényterápiás arckezelés kuponunk leírása

Legyél egy hullámhosszon arcoddal

Ráncok, gyulladás, pattanás, vagy pigmentfoltok? Most mindennek búcsút inthetsz! A problémára specializálódott szín aktivizálásával a hatóanyagok még mélyebb rétegekbe jutnak a bőrödbe, az eredményt pedig egyenesen imádni fogod! A maszk használata során nem keletkezik hő és nem károsodik a bőr.

LED fény fotonterápia

A LED maszkon LED chipek találhatók, melyek az elektromos áramot különböző frekvenciájú és színű fénnyé alakítják. Ezek hatóereje eltérő. Az adott bőrprobléma határozza meg, hogy milyen színű fénnyel történik a kezelés. Mindegyik szín más arcbőr problémára nyújt megoldást. Ha fiatalodni szeretnél, ha pattanás- vagy foltmentes arcbőrre vágysz, a Princess Beauty szakembere kiválasztja Neked a lehető leghatásosabb színt, és megszabadít egyéni problémától!

Fiatalos arcbőr fényterápiás LED maszk kezeléssel, a Princess Beauty Budapest, 7. kerületi szalonban, kedvezményes DD kuponnal

A színek ereje: 

  • A piros fény stimulálja a sejtek aktivitását, fokozza a bőr kollagén megújulását. Időközben elősegítheti az arc vérkeringését, aktizálja és felfrissíti a bőrt.
  • A zöld szín nyugtató hatású és megakadályozza az allergiát.
  • A kék szín lassan fokozza a sejtek energiáját, elősegíti az anyagcserét.
  • lila szín kombinálja a vörös és a kék fényt, amely jó hatással van, és javítja különösen a pattanások és a pattanások helyszíni kezelését.
  • fehér szín jut le a legmélyebben a bőrbe, halványítja a foltokat, javul a bőr tónusa, feszessége.
  • A sárga szín energiát ad a bőrsejteknek, beállítja a bőr mirigy funkcióját és segíti az emésztést.

Válts kedvezményes DD kupont, hogy beülhess az igazi hercegnői lakosztályra emlékeztető vadonatúj szalonba, és kipróbálhasd saját bőrödön is a kezelést!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu