6 alkalom gépi alakformálás zsírolvasztással, biostimulációval, vákuum masszázzsal a bomba alakért

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
  • Indítsd el az álomalak-projektet a legjobb gépi alakformáló kezelésekkel!
  • 2-2 alkalom hexapoláris zsírolvasztás, biostimuláció és vákuumos bőrfeszesítés gondoskodik róla, hogy ne kelljen a felesleges kilók miatt aggódnod!
  • A Király utcai villamos megállótól csak pár perc sétára vár a Diamond Szépségszalon.
Ár:6.190Ft64.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
91% kedvezmény
64.000 Ft
91%
57.810 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.08.31. - 2018.12.12

Gépi alakformálás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

6 alkalom gépi alakformáló-fogyasztó kezelés, amely a következők szerint épül fel:

  • 2x30 perces Magicpolar hexapoláris zsírolvasztás csúcstechnológiával
  • 2x30 perces biostimulációs alakformálás Ultratone Excel Pro készülékkel
  • 2x30 perces vákuum masszázs

1 alkalom közel 2 órát vesz igénybe az előkészületekkel együtt!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.08.31. - 2018.12.12 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni elsődlegesen email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges. A +36-20/220-7001 számon csak korlátozottan értek el minket.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak!

A kupon beváltásnál, névre szóló bérletet biztosítunk. A bérletet egy fő használhat. A bérlet nem ruházható át és más szolgáltatásra nem cserélhető be. Kérjük, hogy a bérletet a kezelésre hozd magaddal. Amennyiben a bérletet elveszted, vagy otthon hagyod a szolgáltatást nem áll módunkban elvégezni, vagy pótbérletet kiállítani. Megértésedet köszönjük!

Csak az első alkalmat kell a kupon érvényességi idején belül felhasználnod. Utána még egy hónapig érvényes bérletet kapsz a második alkalom beváltására, amelyet kötelezően magaddal kell hoznod.

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén (e-mailben, és telefonon is) amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.
  • További információk a http://www.diamondszepsegszalon.hu/ weboldalon találhatók.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel. A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Egy vásárló bármennyi kupont felhasználhat saját részre, és adhat ajándékba.

További információk

  • A kezeléseket összesen két alkalommal tudod felhasználni.
  • A kezelés kiváló fogyasztásra, narancsbőr eltüntetésre, feszesítésre, szülés utáni izmok és bőr helyreállítására, popsiemelésre, méregtelenítésre, striák halványítására.
  • A leghatásosabb, ha egy adott területet kezelünk. Bármilyen testrész fogyasztható - kar, hát, derék, has, fenék, külső-vagy belső comb, vádli.
  • A kezelések heti egy alkalommal végezhetők, és azon a napon, amikor jössz kezelésre tilos a szolárium, szauna vagy más intenzív hőhatású szolgáltatás igénybe vétele.
  • Azonnali és látványos méret változást fogsz észlelni!
  • Nők és férfiak egyaránt jöhetnek a fogyasztó kezelésre!
  • Tájékoztatunk arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni a saját érdekedben. Amennyiben ezt megtagadod, úgy a szolgáltatást nem veheted igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.

Ellenjavallatok:

Terhesség, pacemaker, súlyos szív-és érrendszeri problémák, daganatos megbetegedések, bőrbetegség, láz-vagy gyulladásos állapotban, epilepszia, cukorbetegség, pajzsmirigy vagy hormonális zavarok, bármilyen fertőző betegség fennállása esetén a szolgáltatás nem vehető igénybe.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok! Ha nem értek el minket telefonon, írjatok emailt az időpont előtt legfeljebb 48 órával! Az érvényességi időn kívül eső dátumra lefoglalt időpontot kizárólag az érvényességi időn belül lehet módosítani! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
113 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
"Ezer éve ide járok. Mindig kedves, mindig segítőkész kiszolgálás. Köszönöm"
Szántó Csilla

Gépi alakformálás kuponunk leírása

Hogy állsz a bomba alakkal? 6 alkalmas gépi alakformálás a zsírpárnák ellen!

Sikerült magad formába hozni vagy van még mit csiszolni? Ha jobbra vágysz, sosem késő tenni érte! Ennél egyszerűbben most viszont aligha formálódhatsz! Próbáld ki és csini-csomagunkat, amivel csak sikert arathatsz!

2 alkalmas alakformáló-narancsbőr eltüntető csomagunk nagyon sokat segíthet neked, mert csak olyan kezeléseket tettünk bele, amik az elérhető legjobb -és gyors!- eredménnyel kecsegtetnek. Látogass el a Diamond Masszázs Stúdióba, ahol szakértők segítenek a bomba alakhoz vezető úton!

Alakformálás Diamond Masszázs Stúdióban.

Nyerd vissza álom alakod gépi fogyasztással!

18 évesen már jelen van a narancsbőr a legtöbb lánynál. 25 évesen úszógumi, narancsbőr és kialakuló félben lévő striák. 30 évesen szülés után kötényhas, csípő, comb és has tájékon lévő súlyfelesleg. 40 évesen a mindenhol megjelent némi súlyfelesleg és megereszkedett bőr. 50 évesen megereszkedett fenék, laza kötőszövet. Láthatjuk, hogy már egész korán jelentkeznek a „tipikus” problémák, ezért a szépségért minden korban oda kell figyelni.

A nők többsége küzd a narancsbőr problémájával, így ez majdnem mindenkit érint. Ha nem kezeljük a problémát, akkor ez súlyosbodik és még rosszabb látványt fog nyújtani.

A súlyfelesleg korunk másik főproblémája. Az ideális súly nem az esztétikai, hanem egészségügyi okok miatt fontos. Továbbá a lerakodott zsírban található a legtöbb méreganyag, ezért, ha nem foglalkozunk a problémával, akkor nemcsak zsírpárnák, hanem rengeteg méreganyag is halmozódik a szervezetünkben.

Most 3 különböző kezelésben részesítünk 2 alkalommal, így garantáltan észre fogod venni a változást a testeden. Először felébresztjük az izmaidat, beindítjuk a nyirokkeringésedet a biostimulációs Ultratone Excel Pro segítségével. Egy kellemes izom átdolgozást fogsz érezni, miközben testedben nagy változások mennek végbe.

Alakformálás Diamond Masszázs Stúdióban.

Ezután jön korunk legmodernebb hexapoláris zsírolvasztása, Magicpolar berendezéssel. Csak egy kis meleget fogsz érezni kívül, de belül olyan hőmérséklet megy végbe, hogy a zsírsejtek „megolvadnak” és csökken a térfogatuk. Ezzel csökken a körméret, illetve rengeteg méreganyagot is felszabadítunk.

Jöhet egy kis vákuumos masszázs, amivel nemcsak a méreganyagokat segítjük távozni a szervezetedből, hanem a narancsbőrt is kisimítjuk. Nem fogsz hinni a szemednek, pedig egy alkalom is rendkívüli változást eredményez! Kisebb körméret, feszesebb bőr, kevesebb méreganyag. Mindezt kétszer veheted igénybe, így akár ezzel is visszanyerheted a régi alakodat.

Alakformálás Diamond Masszázs Stúdióban.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu