Idézd meg a nyarat a hajadban is! Copacabana melír vágással szárítással vállig érő hajhosszra

X-Stúdió - Nagy Zsuzsi | Budapest, XIII. ker.
  • Már unod a megszokott hajszíned? Szeretnél egy kis változást, de mégsem extrém módon?
  • Akkor a Copacabana melírt pont neked találták ki, hiszen természetes hatású, mégis egy kis különlegességet csempész hajadba.
  • Az X-Stúdió a WestEnd City Centertől pár percre található.

Ár:4.490Ft12.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
63% kedvezmény
12.000 Ft
63%
7.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.07.23. - 2018.10.24

Copacabana melír vágással kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Copacabana melírozás és hajvágás, mosás, szárítás, formázás, vállig érő hosszúságú női hajra egy fő részére.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.07.23. - 2018.10.24 között

Előzetes időpont egyeztetés céljából hívd Nagy Zsuzsannát a +36-30/996-3524 számon a kuponkódod utolsó 5 jegyének megadásával.

Kérünk, hogy a kuponodat vidd magaddal, és add meg a kuponkódodat telefonon az előzetes időpont egyeztetésekor.

Bármennyi kupont vásárolhatsz saját részre és ajándékba is!

Lehetőséged van hosszabb, váll alatt érő hajra is igénybe venni az ajánlatot, felár megfizetése ellenében, de ezt mindenképp jelezd előre, hogy több időt tudjon rád szánni a kezelés folyamán.

További információk

  • A Copacabana bármilyen hajban nagyon mutatós: egyenes vagy göndör, rövid vagy hosszú, mindegyikben jól mutat. Nagy előnye, a természetesség és  hogy hónapokig tartós, mivel nem nő le, mint az egyszínűre festett haj.
  • Akár már kleopátra fazonra is kérheted a Copacabana melírt, annál rövidebb hajra azonban nem készíthető el.
  • Újdonsült fodrászod maximális szakértelemmel és professzionalitással segít megtalálni a személyiségedhez leginkább illő, divatos frizurát, és elkészítéséhez a kiváló minőségű, Alfaparf terméket használ mely formaldehid és parabén mentes.
  • Hónapokig tartós a színátmenet, nem változik meg az alap hajszíned, így nem kell havonta fodrászhoz rohannod festésre!

Lemondási feltételek

A lemondást a megbeszélt időpont előtt legkésőbb 24 órával jelezni szükséges telefonon, vagy SMS-ben. Amennyiben nem jelzel, az alkalmat sajnos elveszíted. Kérjük, erre legyél figyelemmel - saját érdekedben is - mert ha nem jössz el, akkor az a munkafolyamatból kiesést jelent, amit más vendég örömmel betöltene. Megértésed és megrendelésed köszönjük.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Bejelentkezés alapján
Szolgáltatás helye
1132 Budapest, Kresz Géza utca 8.
WestEnd City Centertől pár percre

Copacabana melír vágással kuponunk leírása

A nyár beköszöntével te is egy kis változásra vágysz?

Válaszd a copacabana melírt, amellyel valósággal sugárzol majd. Nem kell extrém változás ahhoz, hogy máris más legyen a kisugárzásod, jobb legyen a kedved és vidámabban tekints majd a tükörbe új frizurád láttán. Ez a természetes melír csak pont annyit változtat, amennyit kell.

A Copacabana melír

A Copacabana melír nevét a méltán híres brazil strandról kapta, és ha ezt a hajfestést választod, garantáltan olyan lesz a hajszíned, mintha ott napoztál volna, és a nap szívta volna ki. Rendkívül divatos minden évszakban, és így akár ősszel vagy télen is megidézheted a nyarat hajszínedben. A természetes, "napszívta" melír, a hajtő alatt pár cm-rel kezdődik így kelt átmenetes hatást.  Hónapokig tartós a színátmenet, nem változik meg az alap hajszíned, így nem kell havonta fodrászhoz rohannod festésre!

X-Studio, Copacabana melír Nagy Zsuzsannától

A Copacabana melír folyamata

A tarkótól soronként felfelé haladva 10-12 fóliát helyez fel a fodrász, szinte teljesen új színt adva hajadnak. Igény szerint a szőke tincsek mellé becsempésztethetsz egy-két extrémebb színárnyalatot is, még jobban hangsúlyozva ezzel a szőke illetve hamvas színeket, még inkább harmonikus, természetes hatást keltve.

A fodrászkodás persze nem lehet teljes az új hajformád kialakítása nélkül! Előkerül az olló és hamar megszabadítanak annyi hajtól, amennyitől csak szeretnél megválni. Csak mondd el fodrászodnak, mit szeretnél, és megoldja! De ha tanácstalan lennél, biztosan tud segíteni, hogy milyen legyen hajkoronád, mely a vágás után szárítással nyeri el végső formáját.

X Studio nagy Zsuzsanna

Előnyei

  • Trendi, divatos hajszíned lehet.
  • Tartós hatás, hiszen a lenövéssel sem kell törődnöd, mint a teljes hajfestésnél vagy a hagyományos melírnél.
  • Professzionális termékekkel készül el frizurád.
  • Szakképzett fodrász kezei alatt szépülhetsz.

X Studio copacabana melír

Az X Stúdió a WestEnd City Centertől pár percre található, így bármikor útba ejtheted, ha jól esne egy frizura! Nagy Zsuzsanna fodrász, divatos frizurát varázsol Neked. Copacabana - melír.  Idézd meg a nyarat hajadban! A szalonban mindent megtalálsz! Ne habozz, ha szeretnéd feldobni a hajkoronád egy kis extrával, vagy a lenövésedtől akarsz megszabadulni. A külsőd imádni fogod, a szalonban pedig a hajad egészségére is odafigyelnek. Ne feledd, X-Stúdió, a WestEndtől pár percre!

Válaszd ezt a kupont, ha szeretnél merőben új frizurát, és kipróbálnál egy mindig divatos stílust, s mellé új fazont vagy a régi felfrissítését is kérnéd.

Spórolj és lájkold a DiamondDealt a Facebookon, ahol, több mint 300.000-en követik naponta a frissülő ajánlatait. Legyél te is rajongó. Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

A változás kulcsa: 5 alkalmas egyéni vagy párkapcsolati coaching - személyesen vagy online
30.000 Ft kupon ár helyett MA csak 27.000 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu