Hozd magad formába! Teljes testen hatékony zsírbontás, alakformálás, a Vígszínház közelében

Ági Szépségszalon (r) | Budapest, XIII. ker.
  • Leadnál végre pár kilót és feszesítenél bőrödön is?
  • Próbáld ki a 3-kezeléses 3 alkalomra szóló bérletet, mely az infraszaunával megizzasztja a zsírsejteket, a rádiófrekvenciával és vákuummasszázzsal pedig lebontja.
  • Vásárolj kedvezményes DD kupont, és váltsd be a belváros szívében, Vígszínház mögötti szalonban, ahol barátságos és segítőkész személyzet vár.
Ár:12.900Ft48.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
74% kedvezmény
48.000 Ft
74%
35.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.01.28. - 2019.04.29

Fogyasztó bérlet kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Komplett 3 alkalomra szóló, 3 kezeléses fogyasztó, biztonságos kezeléscsomag, mely tartalmaz hőlepedőben történő infraszaunázást zsírbontó krémezéssel, zsírégető vákuummasszázst, valamint rádiófrekvenciás kezelést is a biztos eredmény érdekében.

Formáld alakodat hatékonyan 3 kezeléssel, fáradság nélkül, kényelmesen!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.01.28. - 2019.04.29 között

  • Előzetes bejelentkezés szükséges, melyhez hívd a +36-70/308-4414 telefonszámot, kuponkódod megadásával!
  • 1 fő 1 db kupont használhat fel saját célra.
  • A kupon érvényességi idején belül elegendő az első alkalmat felhasználnod, a többiről egyeztess a szolgáltatóval!
  • Tájékoztatunk arról, hogy a megkezdett kezelés nem átruházható.
  • Ellenjavallatok: Fém implantátum, bőrbetegség, terhesség.

Megközelítés

A szalon könnyen megközelíthető, központi helyen található, a Nyugati pályaudvartól mindössze 600 méterre, a Vígszínház mögött.

Lemondási feltételek

Lemondás az időpont előtt 24 órával lehetséges emailen vagy telefonon keresztül. A lemondás hiányában az adott lefoglalt időpont felhasználtnak tekintendő.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P-ig: 9.00-21.00-ig
Szolgáltatás helye
1137 Budapest, Katona József utca 8.
(A Vígszínház mögött)

Fogyasztó bérlet kuponunk leírása

Elő a formásabb éneddel!

Fogyni vesződségek nélkül bizony aranyat ér! Ezt ígéri az infraszaunázás, rádiófrekvenciás kezelés és a vákuummasszázs, mellyel kényelmesen, megerőltetés nélkül sikerélmény lehet a fogyás. Ha szeretnéd, most érkezhetsz barátnőddel, vagy barátoddal együtt, ez esetben vásárolj két kupont és kérjetek egymást követő kezelési időpontot. Mindkettőtök számára kiváló kezdés lehet a szép alak és egészséges élet útján.

3 fázisú fogyasztó kezelés lesz segítségedre az elégedettséged érdekében:

1. Fényterápiás infraszaunázás

A fényterápia javítja a narancsbőrös szövetek állapotát, fogyasztja és formálja az alakot. Hatására a szervezet hőenergiát és zsírt ad le. Feszessé teszi a bőrt, karcsúsítja, szépíti a testfelületet és segíti a regenerációt.

A kezelés egy 20 perces teljes testre kiterjedő méregtelenítéssel kezdődik a fényterápiás
infraszaunával annak érdekében, hogy felkészítsék a zsírsejteket a távozásra. Ez a szauna különleges mély-meleg terápiás környezetet teremt, így segíti és gyorsítja a nyirokkeringést.

Az infraszaunák egyik legfőbb alkalmazási területe az alakformálás és fogyás, de ezen felül kiváló a stesszoldó és relaxáló hatásuk is. Az eljárás során az infravörös fény hatására néhány perc után intenziv folyadék kiválasztásiés méregtelenitési folyamat indul el.

Ez az izzadságanyag nagy mennyiségű méreganyagot, zsírt tartalmaz, így a 20 perces infraszaunázás közben 800-900 kalóriát éget el a szervezetünk, ugyanennyi kalóriát 20 perces intenzív sportolással, futással, evezéssel tudunk elégetni. Gondold csak meg, mennyivel kényelmesebb ülve, relaxálva megválni felesleges kilóinktól, megkímélve magunkat a fáradságos edzésektől és a koplaló diétától. Fogyasztásra, alakformálásra, cellulit kezelésére, terhességi csíkok eltüntetésére remekül alkalmazható.

2. Rádiófrekvenciás kezelés

Ezután a 10 perces rádiófrekvenciás kezeléssel bombázzák a zsírsejteket, azok így kibocsátják tartalmukat, amelyet a nyirokrendszer eltávolít a szervezetedből. Így lesz tripla hatása a kezelésnek: feszesebb bőr, csökkenő körméret és olvadó kilók, összességében pedig búcsút inthetsz a zavaró narancsbőrnek!

A rádiófrekvenciás kezelések ma már a test kezelésében nélkülözhetetlenek. Rendkívül eredményes módszert kínálnak a bőr öregedésével, megereszkedésével együtt járó esztétikai problémák kezelésére, különösen a has, fenék és comb területén. A feszesítés, bőrmegújítás mellett kiválóan alkalmazható alakformálásra, a helyi zsírpárnák méretének csökkentésére.

3. Következzen most egy 10 perces vákuummasszázs, mely során:

  • kitágulnak az erek, felgyorsul a szövetek vér- és nyirokkeringése,
  • javul a leromlott alapanyagcsere,
  • a zsírt szállító nyirokfolyadék áramlási sebessége akár ötvenszeresére is felgyorsulhat,
  • a vákuum hatására feszültség keletkezik, a sejtek jelentős részének a burka szétpattan, a zsír kifolyik belőlük, a nyirokkeringéssel távozik,
  • a helyi fogyasztásban is jó eredményt hozhat,
  • aktiválja a rugalmas rostokat termelő kötőszöveti sejteket, ennek köszönhetően a bőr sokkal feszesebb, és elasztikusabb lesz a kezeléseket követően.

Vásárold meg a Diamond Deal kuponját, és próbáld ki a fájdalommentes, gyors, látványos kezeléssorozatot modern technológiai vívmányokkal, melyek hatékonyan, célzottan bontják le a zsírt.

Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a zavaró szőrszálaktól - Teljes kar gyantázása a XIII. kerületben
1.090 Ft kupon ár helyett MA csak 980 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu