Hordozható varrógép

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:3.890Ft5.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
36% kedvezmény
Már csak 100 db maradt!
5.990 Ft
36%
2.100 Ft

Hordozható varrógép legfontosabb tudnivalók

Veled is előfordult már, hogy kedvenc ruhadarabod elszakadt? Volt már olyan, hogy szükséged lett volna gyorsan pár öltésre?

Számtalanszor megesik, hogy agyonhordott, kedvenc ruhánk elszakad, és persze sajnáljuk kidobni, ezért időt és energiát nem sajnálva visszük a varrónőhöz. A pénzről már nem is beszélve. Ilyenkor sokszor eszünkbe juthat: bárcsak lenne varrógépünk! Ehhez azonban nem kell beruháznod egy nagy asztali varrógépre.

Válaszd a kézi, hordozható varrógépet és javítsd ki gyorsan a problémát!

Hasznos infók:

A hordozható varrógép kis méretéből adódóan bárhol, bármikor használhatod. Nem kell aggódnod, attól, hogy kicsi, még nagyonis hatékony! Akár két réteg anyagot is meg tudsz vele varrni! Dobd be a táskádba, és legyen kéznél akármikor! Ezzel a tuti termékkel nem kell profi varrónőnek lenned, hogy megjavítsd kedvenc ruhadarabod, legyen az egy vékony blúz, vagy a kedvenc, agyonhordott farmered.

A Hordozható varrógép tulajdonságai:

  • Anyag: rozsdamentes acél, műanyag
  • Energiaellátás: 4 db AA elem
  • Méret: 20 x 3 x 6,5 cm

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.900 Ft  (2-5 munkanap) - ingyenes 15.000 Ft fölött