Hordozható kézi kompresszor

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:9.490Ft13.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
33% kedvezmény
Már csak 100 db maradt!
13.990 Ft
33%
4.500 Ft

Hordozható kézi kompresszor legfontosabb tudnivalók

Már megint leengedett a kocsid, biciklid kereke? Defektet kaptál és nincs kéznél kompresszor?

Te is bizonyára szembesültél már vele, mennyire bosszantó tud lenni, amikor sietsz valahová és leenged a kereked. Persze az utakon nincs kéznél kompresszor, ráadásul a konnektoros termékeket útközben sehová sem tudod csatlakoztatni.


Dobd be Te is a csomagtartódba és legyen mindig kéznél a Hordozható kézi kompresszor!

Hasznos infók:

Ennek a kompakt tuti terméknek köszönhetően bármivel könnyedén megbirkózhatsz, legyen az autó- vagy kerékpárkerék, gumimatrac vagy labda! Nem kell többé órákig pumpálnod manuálisan ezeket a cuccokat ha éppen a strandra készültök a családdal. Akár autódban is csatlakoztathatod a szivargyújtóra, így bárhol, bármikor, bármilyen helyzetben segítségedre lesz! Kis mérete ne tévesszen meg, egészen nagy erő lakozik ebben a kis kézi szerszámban! Nincs más dolgod, mint csatlakoztatni autódba, majd húzd meg a ravaszt és ámulj! A Hordozható kézi kompresszor csodákra képes pillanatok alatt! A beépített kijelzőnek köszönhetően automatikusan kikapcsol, amikor elérte a megfelelő nyomást, így félned sem kell, hogy valami szétdurran a kezedben. Az extra hosszú kábelnek köszönhetően mind a négy kereket elérheted autód kerekeinek felfújásakor. A beépített LED lámpa pedig gondoskodik róla, hogy akár sötétben is játszi könnyedséggel megtaláld a szelepeket!


Tulajdonságok:

  • Beépített LED lámpával
  • Kijelzővel
  • Extra hosszú kábellel
  • 12 V-os autós csatlakozó (szivargyújtóba csatlakoztatható)

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.900 Ft  (2-5 munkanap) - ingyenes 15.000 Ft fölött