Hogyan fotózz modellt - 4 órás fényképész kurzus pestszentlőrinci külső helyszínen!

1/5Gráf Fotósuli - Gráf Ildikó | Budapest, XVIII. ker.
  • Érdekelnek a fotózás csínjai-bínjai, kipróbálnád magad modellfotózás területen?
  • Itt a lehetőség egy privát képzésre, mely során oktatód 4 órás fotós tanfolyamon csak veled foglalkozik az általad kiválasztott külső vagy műtermi helyszínen!
  • Csak egy fényképezőgép és egy általad kiválasztott modellt kell magaddal vinned a pestszentlőrinci stúdióba, vagy a megbeszélt külső helyszínre, és Gráf Ildikó fotóművésztől sok újdonságot tanulsz majd! Vedd meg magadnak, vagy add ajándékba a kupont.
Csak a mai napon:
13.490Ft
15.990 Ft kuponár helyett
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
67% kedvezmény
Ma -16% extra kedvezménnyel!
40.000 Ft
67%
26.510 Ft
-16%
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2021.01.15. - 2021.04.15

fotós tanfolyam kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

4 órás fotós tanfolyam, ahol ellesheted a modell fotózás alapjait, Gráf Ildikó fotóművésztől pestszentlőrinci külső helyszínen.

A fotós képzés témái: elméleti oktatás, technikai kérdések, kompozíció és beállások.

Tehát fény derül majd számodra azzal kapcsolatban, hogy egy modellt hogyan érdemes beállítanod például hogy a legjobban essen arcára a fény, stb. A lényeg, hogy az adott fotózási válnak megfelelően a maximumot hozhasd ki a modellből.

A foglalkozás egyszemélyes, a fotós csak veled foglalkozik a képzés időtartama alatt.

Hogyha a választott külső helyszín Pestszentlőrincen kívül esik, pl. Városliget, akkor 2.500 Ft/kupon a helyszínen fizetendő felár.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2021.01.15. - 2021.04.15 között

Fontos! A kurzusra vigyél magaddal saját digitális vagy analóg fényképezőgépet tartozékokkal és memóriakártyával együtt.

Saját célra egy kupon használható fel, ajándékba több is megvásárolható.

Bejelentkezés:

Előzetes időpont és helyszín egyeztetés szükséges, ehhez hívd Gráf Ildikó fotóművészt a +36-30/519-8745 telefonszámon. A bejelentkezés alkalmával szükséges megadnod a kuponkódodat, valamint, hogy kívánsz-e élni a feláras szolgáltatással. Valamint jelezd külső helyszín iránti igényedet is, ha azt választod.

Felárak, opciók

  • Amennyiben nem tudsz magaddal modellt (akár családtagot) vinni a képzésre, a fotósuli 6.000 Ft/kupon helyszínen fizetendő felár ellenében biztosít számodra.
  • Hogyha a választott külső helyszín Pestszentlőrincen kívül esik, pl. Városliget, akkor 5.000 Ft/kupon a helyszínen fizetendő felár.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása és lemondása az adott időpont előtt 48 óráig lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül.
Kérjük a pontos érkezést! Ellenben az alkalom felhasználtnak minősül.

★★★★★
★★★★★
1 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 8-17
Szolgáltatás helye
1185 Budapest, Népes utca 25/B

fotós tanfolyam kuponunk leírása

Privát fotóstanfolyam, csak neked

Akár az alapoktól kell indulnod, akár van már mire építeni a képzésed, jó ha egy olyan személytől hallod ezeket a fontos információkat, aki tényleg szakmabeli, és át is tudja adni a szükséges tudást. Ráadásul most senki nem zavarja majd tanulásodat, hiszen teljesen privát a tanfolyam.

Mire számíthatsz a fotós tanfolyamon?

Az oktatás külső helyszínen vagy műteremben zajlik, választásod szerint. Bármely helyszínt is válaszd, fényképezőgépedet és az ahhoz tartozó memóriakártyát felszabadított tárhellyel mindenképpen vidd magaddal a képzésre! Lehet a géped analóg vagy digitális, készítsd be tartozékait is.

A modelledet te viheted magaddal. Lehet az bármely családtag, barát vagy akár a párod is. Hogyha bizalmi kapcsolat van köztetek, lehet, hogy segíteni fog számodra. Ha pedig éppen kívülálló személyt szeretnél már első alkalommal is, a fotóstúdió helyszínen fizetendő felár ellenében biztosít számodra modellt is.

A képzés végére fény derül majd arra, hogy saját fényképezőgépedből és modelledből hogyan hozd ki a legjobbat. Meglesznek a fejedben olyan elméleti alapok, melyekre támaszkodva az adott gyakorlati szituációnak megfelelően képes leszel adaptálni a kapott tudást. 

A röpke képzés végére képbe kerülsz a fotózás sokszor misztikusnak ható alapfogalmait illetően, és fényképezőgéped eddig sosem használt beállítási lehetőségei is értelmet nyernek hirtelen. Abban is biztos lehetsz, hogy innentől kezdve egyik képedre sem tekintesz majd elpazarolt kattintásként!

Válaszd a DiamondDeal szuper ajánlatát, és tanulj meg minél szebb kivitelezésű fotókat készíteni emberekről!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu