Hiperrealisztikus olajfestészet az alapoktól Budapesten a festészetet kipróbálni vágyóknak

Piktor Tanoda | Budapest, XI. ker.

Mindig is érdekelt a festészet és szívesen gondolkodtál azon, hogy vajon hogyan kell az ecsetet használni, hogy Te is hasonlót alkothass? Lenyűgözve nézed a Youtube videókat a hiperrealisztikus festészet rejtelmeiről?

Most egy egyedülálló oktatás keretében a Piktor Tanoda (XI. kerület) festőművészeitől lesheted el az alapvető tudnivalókat, és a nyolc órás kurzus végén kezedben tarthatod saját, lenyűgöző festményedet.  Ne rémülj meg a feladattól, minden segítség a rendelkezésedre fog állni! A kurzuson nem csak iránymutatást, hanem teljes körű betekintést kapsz a hiperrealisztikus festészet rejtelmeibe és az olajfestészet technikájába.

Válaszd ezt a kupont Magadnak vagy ajándékba és gyakorlati ismereteken kívül elméleti tudnivalókat is megismersz, mint egy igazi festő!

Ár:23.990Ft30.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
21% kedvezmény
Már csak 11 db maradt!
30.000 Ft
21%
6.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.12.02. - 2020.03.02

hiperrealisztikus olajfestészet az alapoktól kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Hiperrealisztikus olajfestészet az alapoktól Budapesten a festészetet kipróbálni vágyóknak!

  • Méret:         70×50 cm
  • Festő alap:  feszített vászon
  • Festék:       olaj

Gyere el, vegyél részt a Piktor Tanoda (XI. kerület) egyedülálló képzésén, ahol hat órahosszában megtanulhatod hogyan alkoss hiperrealisztikus festményt, a képzett oktatók lépésről-lépésre megmutatják, hogyan tudsz rétegeket felépíteni, színeket keverni és ecsetet kezelni. Mindezt egy kellemesen kialakított műhelyben, ahol halk zene szól és teával, kávéval frissülhetsz fel.

Az sem baj, ha még sohasem festettél, itt mindent megtanítanak Neked az alapoktól a mesterfogásokig. A képzésre semmit sem kell magaddal hoznod, mert mindent biztosítanak a helyszínen! A festék minőségi olajfesték, ami lenolajat, méhviaszt, gyantát és porfestéket tartalmaz.

Az elkészült festményt ezután hazaviheted magaddal, ahol otthonod ékessége lesz, vagy akár ajándékba is adhatod!

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • 2019.12.15 (vasárnap) 10-18 óráig - Szőlő - 30.000 Ft helyett 23.990 Ft.
  • 2019. 12. 08. (vasárnap) 10-18 óráig - Liliom - 30.000 Ft helyett 23.990 Ft.
  • 2019.12.14 (szombat) 10-18 óráig - Mandarin - 30.000 Ft helyett 23.990 Ft.
  • 2019.12.07 (szombat) 10-18 óráig - Pohár cseresznyékkel - 30.000 Ft helyett 23.990 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.12.02. - 2020.03.02 között

Bejelentkezni a piktortanoda@gmail.com címen lehetséges a kuponkód megadásával. 

Korlátlan számú kupon felhasználható saját részre.

Minden szükséges művészeti kelléket biztosítanak a helyszínen, Neked nem szükséges semmit sem magaddal vinni.

Megközelítés

A Piktor Tanoda (XI. kerület) a 4-6 os villamos vonalán található, könnyen megközelíthető helyen.

Parkolás az utcában lehetséges, ami fizetős parkolás.

Lemondási feltételek

Időpontok lemondása 48 órával korábban lehetséges. Egyeztetés alapján ilyen esetben a kupont beválthatod egy későbbi alkalomra.

Amennyiben le kell mondanod egy időpontot, van lehetőség arra, hogy később felhasználd, a szolgáltatóval szükséges egyeztetni ilyen esetben az élmény festések aktuális időpontjairól.

Szolgáltatás helye
1111 Budapest, Egry József utca 15.

hiperrealisztikus olajfestészet az alapoktól kuponunk leírása

A mai rohanó világban szükségünk van arra, hogy az agyunk kipihenje magát és kellemesen kikapcsolódjunk. Manapság rendkívül népszerű kreatív alkotási lehetőség a festés, mely jót tesz a közérzetünknek, feszültségoldó és boldogságot okoz. A festés már folyamatában is felszabadító érzés, de az általad elkészült festményt szemlélni a szobád falán nap, mint nap újabb örömöt okoz majd.

Az olajfestés az egyik legkedveltebb festészeti ág. Az olajfestékek sokkal lassabban száradnak, mint például a tempera, vagy az akril, ami lehetőséget ad arra, hogy menet közben még javítsunk a festményünkön. Az alapanyag színei mélyebbek, vadabbak, fényesebbek, szemet gyönyörködtető fény-árnyék viszonyok, tónus- és színátmenetek érzékeltetésére alkalmas. Gazdag lehetőséget nyújt a legkülönbözőbb felületi minőségek ábrázolására is. 

Mi is az a hiperrealisztikus festés?

A hiperrealisztikus festmény, olyan festményt jelent, amit ha nézel a megszólalásig úgy néz ki, mint egy kiváló minőségű fotó. Hihetetlennek tűnik, de valóban lehetséges olajfesték segítségével fotóminőségű festményt alkotni és most Te is megtanulhatod, hogy hogyan készül.

Ehhez semmilyen előképzettség nem szükséges, az sem baj, ha nem tartod magad rajztehetségnek, mert a helyszínen a képzett oktatók segítségével minden fogást megtanítanak Neked. Eszközöket sem szükséges beszerezned, mert mindent a helyszínen biztosítanak Számodra! Az alkotás hat órahossza alatt kellemes zene szól, és kávéval, teával frissülhetsz fel.

A helyek egy-egy alkalomra korlátozott számban elérhetőek (12-en vehetnek részt az oktatáson egy alkalommal), így érdemes sietned, nehogy lemaradj!

Válaszd ezt a kupont és több alkalom közül is választhatsz, mikor is kapsz egy mindent magában foglaló oktatást, ahol megtanulhatod az alapvető ecsetfogásokat, a színkeverést, a tónusok és az árnyalatok alkalmazását, hogy a végén egy hiperrealisztikus festmény büszke festője legyél! Ajándéknak is kiváló ötlet lehet, ki ne örülne egy ilyen lehetőségnek!

Nézz meg itt egy videót arról, hogy milyen szuper a hangulat a festészeti tanodánkban, alkotás közben!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legfrissebb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu