HIFU kezelés szemráncokra AJÁNDÉK hidroabráziós bőrcsiszolással, Miskolcon

  • Egész arcod egészségtől és fiatalságtól fog ragyogni, ha ezt igénybe veszed.
  • HIFU szemránc eltüntető kezelésed mellett ugyanis hidroabráziós bőrcsiszolás gondoskodik minderről, kedvezményes DD kuponunkkal.
  • A Kék Sziget Szépségszalont Miskolcon, a Szentpéteri kapu 12. szám alatt találod. 
Ár:7.990Ft69.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
89% kedvezmény
69.500 Ft
89%
61.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.04.09. - 2019.07.09

Ránctalanító kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

HIFU kezelés szemráncokra ajándék hidroabráziós bőrcsiszolással, az alábbiak szerint:

  • A szalonban prémium minőségű HIFU készülékkel dolgoznak, így a legmagasabb minőségű szolgáltatást kapod.
  • A kuponunkkal ajándék hidroabráziós bőrfiatalító csiszolásban is részesülsz, mely egy rendkívül eredményes, fájdalommentes bőrmegújító kozmetikai arckezelés.
  • A kezelésre 2 hónapos garanciát is vállal a szalon.

A kezelés teljes időtartama: 45 perc.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.04.09. - 2019.07.09 között

A bejelentkezéshez és időpont egyeztetéshez hívd a +36-20/223-9272 számot a kuponkódod megadásával.

A kinyomtatott kuponodat kérjük, vidd magaddal.

Bármennyi kupon vásárolható saját célra és ajándékba is.

Ellenjavallatok:

Pacemaker, terhesség, keloidos bőrre való hajlam, arcon lévő bőrbetegségek, vérhígító szedése, 6 hónapon belüli botox, orvosi hyaluron arcfeltöltés, mióma esetén, hámhiány, anyajegyek esetén, a bőrt átmenetileg vékonyító gyógyszerek, pl. Roacuttan szedése esetén, lázas állapot, cukorbetegség, daganatos megbetegedések, terhesség, csontritkulás, vérzés, vérzéshajlam esetén alkalmazását kerülni kell.

További információk

  • A magas intenzitású fókuszált ultrahanggal végzett kezeléssel, akár 10 évet is fiatalodhat bőröd, plasztikai beavatkozás nélkül.
  • A bőr mélyebb rétegeiben serkenti a bőr alapját képező anyagok újratermelődését, a bőr újraépülését, arcunk fő ékessége, szemünk környékén.
  • A kuponunkkal ajándék hidroabráziós bőrfiatalító csiszolásban is részesülsz, mely egy rendkívül eredményes, fájdalommentes bőrmegújító kozmetikai arckezelés.

Lemondási feltételek

Időpont lemondása/módosítás a lefoglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül. Kérünk, hogy figyelj oda a pontos érkezésre is!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 9-18
Szolgáltatás helye
3530 Miskolc, Szentpéteri kapu 12.

Ránctalanító kezelés kuponunk leírása

Szemed és arcod boldogságforrása

A HIFU kezelés drasztikus beavatkozás nélkül is elősegíti a rostok feszesedését, a kollagéntermelést, és már egyetlen alkalom után is látványos változást idéznek elő a szem környékén. Az ajándék hidroabráziós kezelés pedig már csak hab a tortán, mellyel csodásan ragyogó arcbőröd lesz.

HIFU kezelés Miskolcon

A kezelésekről

A HIFU Ultra Age kezelések mikrofókuszált ultrahanghullámokkal, drasztikus beavatkozás nélkül is elősegítik a rostok feszesedését, a kollagéntermelést, és már egyetlen alkalom után is látványos változást idéznek elő az szemkörnyék, az arc, a toka és a száj környékén is, sőt, képes kisimítani a homlokodon éktelenkedő ráncokat is.

Néhány éve továbbfejlesztették a technológiát, és a mikrofókuszált ultrahang új dimenziót nyitott a szépségiparban, az arcfiatalítás terén. A technológia megkapta a legszigorúbb hatóság az FDA (Amerikai Élelmiszer Engedélyeztetési Hivatal) minősítését, mely szerint az eljárás hatékonysága orvosilag igazolt, és szakértő kezekben megfelelően biztonságos. A kezeléssel plasztikai beavatkozás nélkül őrizheted meg bőröd fiatalságát.

HIFU kezelés Miskolcon

Az intenzív, fókuszált ultrahang a bőrfelszín alatti rétegbe behatolva képes roncsolni a zsírsejteket, növelni az elasztin termelést, valamint csökkenteni a bőr öregedési folyamatát. Mivel a kezelés során hatóanyag bejuttatás nincs, ezért a várva várt eredményt néhány hét, hónap után fogjuk csak látni a tükörben! A bőr saját maga építi újra a kollagén állományt, ami időigényes feladat, ne legyünk hát türelmetlenek!

ajándék, szépségápolás
+ Ajándék: hidroabráziós bőrcsiszolás

A hidroabrázió, vízsugaras bőrfiatalító finomcsiszolási technológia, mely minden évszakban biztonsággal alkalmazható, látványos eredménnyel. A jelenlegi leghatékonyabb precíz bőrcsiszolások, azaz peelingelési technikák egyike. Alapelve, hogy a bőr legfelső, megvastagodott, elöregedett hámrétegének célzott és ellenőrzött eltávolításával új, fiatalos hámréteg képződésére serkenti a bőrt.

A vízsugaras bőrfiatalító eljárás nagy előnye, hogy a mikrodermabrázióval szemben ezt a típusú kezelést nem kell tavasztól őszig szüneteltetni, hanem az erős napsugárzással jellemzett hónapokban is biztonsággal alkalmazható.

Kezelés után a bőr állapota megváltozik: üde, kisimult, tiszta és feszes lesz, valamint további hatóanyag felszívódást segíti elő. Erőteljesebbé válik a bőr saját regenerációs folyamata, a normális, belülről kifelé lejátszódó sejtmegújulási, sejtpótlási folyamatok felgyorsulnak, így bőr látványosan megfiatalodik.

HIFU kezelés Miksolcon a Kék Sziget Szépségszalonban

Ha szépülni vágysz Miskolcon, akkor egyértelműen a Kék Sziget Szépségszalon felé vedd az irányt a DiamondDeal kuponjával, ahol biztos és profi kezekben találod magad. Legyen szó fiatalító- ránctalanító kezelésekről, mezoterápiáról, kavitációszsírbontásról, mikrodermabrázióról, vagy infiniránctalanításról, tökéletes eredménnyel mész majd haza és büszkén nézel majd tükörbe a kezelés után. A Kék Sziget Szépségszalont Miskolcon, a Szentpéteri kapu 12. szám alatt találod.

Válaszd kedvezményes DD kuponunkat a szépüléshez!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu