Ránctalanító luxus csomag 6 az 1-ben kezelés a feszes fiatal arcbőrért

Belvárosi Masszázs | Budapest, V. ker.
  • Kedves hölgyek, urak! Hogyha meglátszik arcotokon az idő múlása, erre érdemes lehet benevezni!
  • Ránctalanító luxus csomag: 6 hatékony kezeléssel a Belvárosi Masszázsban.
  • A szalon könnyen megközelíthető helyen van, Budapest V. kerületében, melynek szolgáltatását kedvező DD kupon áron veheted igénybe!
Ár:3.990Ft7.990 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
51% kedvezmény
7.990 Ft
51%
4.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.11.11. - 2019.02.18

Ránctalanító arckezeléscsomag kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Ránctalanító luxus csomag 6 az 1-ben kezelés a feszes fiatal arcbőrért, az alábbi tartalommal:

  • hialuronsavas mezoterápia,
  • szónikus mélytisztítás,
  • ionos hialuronsavas bevitel,
  • EMS ránctalanítás,
  • mikromasszázs,
  • keringésjavítás.

A kezelés időtartama: kb. 25 perc.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.11.11. - 2019.02.18 között

  • A kupon beváltásához előzetes bejelentkezés a +36-30/424-6855 számon vagy a naturprime2018@gmail.com címen, kuponkódod utolsó 5 jegyének megadásával.
  • Nyitva tartás: Hétfőtől-péntekig 9:30-tól 17:00-ig.
  • Egy fő korlátlan mennyiségű kupont vásárolhat, de saját részre ő is és megajándékozottai is fejenként 2-2 kupont használhatnak fel.
  • 40 év feletti férfiaknak és nőknek egyaránt javasolt a kezelés.
  • A kezelés után semmilyen érzékenység nem tapasztalható, napfény esetén sem.

További információk

Az eljárás előnyei, várható hatásai:

  • teljesen fájdalommentes, allergiás reakciót nem vált ki,
  • az arc struktúrája oválisabbá válhat,
  • az állkapocs mentén lógás enyhülhet,
  • csökkenhet az arc volumenhiánya,
  • az orrajak barázda feltöltődhet,
  • összességében a ráncok eltűnnek vagy enyhülnek.

Megközelíthetőség:

  • Parkolási lehetőség az épület mögött: Balaton utca, Szemere utca, Stollár Béla utca, Honvéd utca, Markó utca, Olimpia park.
  • Tömegközlekedéssel: 4/6 villamos Jászai Mari tér megállójától 4 perc gyalog, a Vígszínházzal szemben.
  • Bejutás az épületbe: 1055 Budapest Szent István körút 15. 2/12-es ajtó, 48-as kapucsengő.  

Lemondási feltételek

Időpont lemondása, módosítása a foglalt időpont előtt legalább 24 órával lehetséges, különben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

Szolgáltatás helye
1055 Budapest, Szent István körút 15. 2/12.

Ránctalanító arckezeléscsomag kuponunk leírása

6 kezeléssel veheted fel a harcot az arc nevetőráncai ellen

A kezelések során természetes hialuronsavat juttatnak a bőrödbe ultrahang segítségével, melynek hatására a bőr megfiatalodhat. Speciális hullámok segítenek abban, hogy a kozmetikumok értékes hatóanyagai a bőr mélyebb rétegeibe is eljussanak, a lehető legoptimálisabb hatás érdekében. A mélyebbre juttatott hatóanyagok a jobb felszívódással nagyobb hatást érhetnek el.

40 év felett is fiatalos lehetsz a kupon beváltásával:

40 év felett is fiatalosan a Belvárosi Masszázsban, DD kuponnal kedvezményes áron vehetsz igénybe 6 kíméletes, hatékony kezelésen

A kezelés gátolhatja az idegsejt és a mimikai izmok összehúzódásához szükséges ingerület átvitelét, ezáltal a kezelt területen csökken a ráncok mélysége. A kezelés javíthatja a bőr hajszáleres keringését, gátolhatja a homlokráncok, a szem illetve a száj körüli ráncok megjelenését. A rádiófrekvenciás kezelés a bőr kollagénjének azonnali összehúzódása miatt látható eredményt produkál. A hialuronsavas elektroporáció alápárnázza a bőrt, így csökkentve a ráncokat.

Hidroabráziós kezelés

Hámlasztás és hidratálás egyszerre! A kezelés célja az elhalt hámsejtek eltávolítása, az ultrahangos kezelőfej másodpercenként több tízezer rezgést, vibrációt bocsát ki, így porlasztja a vizet, és segít azonnal eltávolítani az elhalt szaruszemcséket. A gép kezelőfejével mikromasszázst is nyújt a bőrnek, így javul a sejtek közötti kapcsolat. Az ultrahangos hatóanyag felvitelnek köszönhetően a hatékonyság 100%-kal javult a tapasztalatok alapján.

Hialuronsav

A hialuronsav természetes anyag, mely jót tesz a bőrnek. Mindehol megtalálható az emberi szervezetben: 56%-a bőrben, 35%-a izmokban és  csontokban, 9%-a pedig a vérben és ízületi folyadékban. A korral a hialuronsav szintje csökken a szervezetben, és ezáltal romlik a sejtek és a bőr vízmegkötő képessége. Hogy ennek mekkora a jelentősége, azt jól illusztrálja, hogy milyen feszes az újszülöttek bőre amikor megszületnek, egy idősebbhez képest.  Tehát a hialuronsav hatékony ránfeltöltőként használható, hatására a bőr újra képessé válhat nagy mennyiségű víz megkötésére. Ezáltal a bőr rugalmasabbá válhat. Fontos, hogy használata a botoxszal szemben egyáltalán nem befolyásolja az arc mimikáját.

Szónikus mélytisztítás

Az ultrahangos peeling rezgése segíti a szaruanyag termelésért felelős sejtek, keratinociták termelődésének szabályozását. A kezelés során vízpermet bőrre spriccelésével eltávolítják az elhalt hámsejteket. A sorozatos vibráció hatására a vízcseppek, mint mikro-robbanások, segítik leválasztani és azonnal eltávolítani az elhalt szarulemezkéket, felületi szennyeződéseket. Emellett kíméletesen tisztítja a pórusokat, így a bőr újra friss és üde lesz.

Ionos hatóanyagbevitel

A folyamat javítja a sejt metabolizmust, a sejtfalak áteresztőbbé válnak, ezáltal könnyebben és gyorsabban – összességében 4x eredményesebben – kötik meg az értékes hatóanyagokat és a nedvességet. A hialuronsav hatása így megsokszorozódik!


EMS ránctalanítás

A kezelés által alkalmazott mikroáram áthatolva a bőr rétegein eléri és stimulálja a kollagén sejteket, így felgyorsul a kollagén termelés, melynek köszönhetően a bőr textúra javul, a kötőszövet megerősödik és a ráncok halványodnak. Tónusosabb, tömörebb bőröd lesz.

40 év felett is fiatalos lehetsz a kupon beváltásával:

40 év felett is fiatalosan a Belvárosi Masszázsban, DD kuponnal kedvezményes áron vehetsz igénybe 6 kíméletes, hatékony kezelésen

Mikromasszázs, keringésjavítás

Az apró rezgések és a hőképződés hatására nő a mikrokeringés, a sejtregeneráció, ezáltal felgyorsul a bőr természetes anyagcseréje, méreganyagok elvezetődése.

Tű nélküli mezoterápiás kezelés

A Nobel-díjas kezelés tű nélküli, vagyis fájdalommentes. Természetes hialuronsavat, azaz aktív bőrfiatalító hatóanyagot juttat be a bőr mélyebb rétegébe és zsírsejtekbe. Ez egy ultrahangos kezelés, melynek hatására az arcbőr megfiatalodhat. A kezelések nagyobb felületen is hatékonyan alkalmazhatóak. A ránctalanításra alkalmazott eljárás elősegítheti a szem és száj körül, homlok, arc, nyak és dekoltázs ránctalanítását. 

Ezen kezelés során áttörik a bőr védekezési mechanizmusát jelentő Barrier réteget, vagyis oda juttatják a természetes hialuronsavat, ahol a leginkább szükséges. A hialuronsav az elektroporáció segítségével, közvetlenül a sejtekben fejti ki hatását. Bármely más módszernél hatásosabb bőrfiatalítás, ránctalanítás, a bőr öregedésének késleltetése, feszesítése terén. A tű nélküli mezoterápia, a már fentebb említett hidroabráziós kezeléssel együtt fejti ki leginkább hatását, mivel a két kezelés együtt látványos és tartós eredményt képes elérni, a szolgáltató tapasztalatai szerint.

Gyarapítsd Te is az elégedett ügyfelek körét, hiszen most 6 szépítő kezelésen vehetsz részt ugyanazon idő alatt, a Diamond Deal kuponjával kedvező áron.

Kattints a Megveszem gombra, hiszen fillérekért juthatsz hozzá egy szuper DD ajánlathoz!

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Készülj a tavaszra komplett Fáraó nőnek kijáró kezeléssel! - Arany gélmaszkos Nefertiti arckezelés
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu