Hasi és kismedencei, pajzsmirigy ultrahang, orvosi konzultációval a Medina Egészség Centrumban!

Medina Egészség Centrum | Budapest, IV. ker.
  • Az ajánlat révén választhatsz, hogy hasi és kismedencei, vagy még pajzsmirigy ultrahangos vizsgálatot is szeretnél.
  • Az ultrahang fájdalommentes vizsgálat, amely képes feltáró, az esetlegesen lappangó problémákat is. Az ultrahangot egy orvosi konzultáció is követ.
  • Profi szakrendelő, maximális odafigyelés vár minden páciensre a Medina Egészség Centrumban!
Ár:24.990Ft30.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
16% kedvezmény
30.000 Ft
16%
5.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2021.07.24. - 2021.10.25

Ultrahangos vizsgálat kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Egy alkalom, egy fő részére szóló hasi és kismedencei, valamint pajzsmirigy ultrahangos vizsgálat, orvosi konzultációval.

  • A vizsgálat időtartalma 20 percet vesz igénybe testrészenként.
  • A vizsgálatnak ellenjavallata nincs, az ultrahang nem jelent veszélyt a szervezetre, így az ultrahangos vizsgálat bárkin elvégezhető.

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • Hasi és kismedencei, pajzsmirigy ultrahang - 30.000 Ft helyett 24.990 Ft.
  • Hasi és kismedencei ultrahang - 20.000 Ft helyett 16.990 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2021.07.24. - 2021.10.25 között

  • Előzetes bejelentkezés szükséges a  +36-20/619-4413 telefonszámon.
  • A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal a vizsgálatra!
  • A vizsgálat előtt lehetőség szerint 3 órával nem szabad enni semmit! 1-1,5 órával a vizsgálat előtt 6 dl, csak szénsavmentes víz fogyasztása szükséges, hogy tele legyen a húgyhólyag.

További információk

  • Az ultrahangos kivizsgálás a többi képalkotó szűréshez hasonlóan fájdalommentes eljárás, ami ugyanakkor alaposan feltárhatja a már tüneteket okozó vagy még csak lappangó belső szervi problémákat
  • Választ adhat a hasi, és deréktáji fájdalmak, a gyomor- és bélrendszeri panaszok okára, alkalmas az epehólyag, a vese, és hasnyálmirigy panaszok kivizsgálására, megmutatja a lép, a húgyhólyag, a máj állapotát
  • A pajzsmirigy ultrahangos vizsgálata a szerv pontos szerkezetéről szolgáltat információkat, így már korai stádiumban is nagy eséllyel felfedezhetőek a különféle szöveti eltérések

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontodat módosítani vagy lemondani a vizsgálat időpontja előtt legalább 24 órával van lehetőséged. Ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

Szolgáltatás helye
1047 Budapest, Liszt Ferenc utca 6.

Ultrahangos vizsgálat kuponunk leírása

Tegyél az egészségedért!

Az ultrahangos kivizsgálás a többi képalkotó szűréshez hasonlóan fájdalommentes eljárás, ami ugyanakkor alaposan feltárhatja a már tüneteket okozó vagy még csak lappangó belső szervi problémákat. Választ adhat a hasi, és deréktáji fájdalmak, a gyomor- és bélrendszeri panaszok okára, alkalmas az epehólyag, a vese, és hasnyálmirigy panaszok kivizsgálására, megmutatja a lép, a húgyhólyag, a máj állapotát. A pajzsmirigy ultrahangos vizsgálata a szerv pontos szerkezetéről szolgáltat információkat, így már korai stádiumban is nagy eséllyel felfedezhetőek a különféle szöveti eltérések.

A hasi ultrahang vizsgálat során a rekeszizomtól a szeméremcsontig minden szervet megvizsgálnak. Képet kapsz így a máj, epehólyag, epe utak, hasnyálmirigy és lép alakjáról, szerkezetéről. Jól vizsgálhatók a vesék és a hasi verőerek is. A belek fala megítélhető. A kismedencében a húgyhólyag, a méh és petefészkek, illetve a prosztata vizsgálható. A szervek ábrázolása során azok szerkezeti változásából lehet a betegségek eredetére következtetni. Vizsgálható a szervek vérkeringése, mely szintén különböző betegségekre utalhat.

Pajzsmirigy ultrahang során képet alkotnak a pajzsmirigy egészének állapotáról: a mirigyállomány nagyságáról, felépítéséről (homogén, vagy göbös jellegéről), esetleges gyulladás fennállásáról. Felvilágosítást kapsz a tapintással nem észlelhető körülhatárolt területek természetéről, folyadék tartalmú (cysta), vagy szöveti szaporulatokról. A vizsgálat alkalmas arra, hogy segítségével vékonytű biopszia (mintavétel) révén eldönthessék a folyamat jó vagy rosszindulatúságát. A környező nyaki lágyrészek, nyirokcsomók, nyálmirigyek és a nyaki nagy erek eltérései is megítélhetők.

A vizsgálat előkészületet nem igényel. A beteg a vizsgálat során a hátán fekszik, a válla alá párnát helyeznek, hogy a nyak jól kifeszüljön. A bőrre zselészerű anyag kerül, mely lehetővé teszi a vizsgáló eszköz és a bőr közötti jó kontaktust, melyre szükség van a jó képalkotáshoz.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu