Handy Lézeres Szintező

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:11.990Ft17.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
34% kedvezmény
Már csak -1 db maradt!
17.990 Ft
34%
6.000 Ft

Handy Lézeres Szintező legfontosabb tudnivalók

A precizitás híve vagy, főleg akkor, ha a barkácsolásról van szó? Akkor ezt Neked találták ki!

Mind a ketten tudjuk, hogy egy professzionális szintező aranyat ér. Viszont ehhez mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Mit szólnál ahhoz, hogy a profi szintezők árának a töredékéért jutnál egy hasonló minőségű eszközhöz? A Handy Lézeres Szintező-vel akár 10 méteres távolságból is elvégezheted a feladatodat, ráadásul csak 1 mm-es eltéréssel. Tökéletes társad lesz a csempézéstől, a gipszkartonozáson át, egészen egy egyszerű polcfelrakásig. Bárhová magaddal viheted, hiszen jár hozzá egy praktikus tároló is, ami megkönnyíti a szállítását is. Továbbá még a csomaghoz jár egy speciális csipesz is, amellyel bárhová felrakhatod ezt a professzionális szintezőt. Ennek a kiegészítőnek a kialakítása révén akár meg is döntheted a műszert, így olyan szögeket is felvehetsz vele, ami hagyományos társaival lehetetlen lenne. Azoknak, akik igazán professzionálisan szeretnék használni ezt az eszközt, azoknak lehetősége van speciálisan ehhez a termékhez készített állványt is megvásárolni.

Ezermestereknek számára kötelező kellék!

Hasznos infók:

Csak vedd elő szerszámosládából, vagy a hordozótáskájából és már indulhat is a munka. Fix és kereszt lézerrel rendelkezik a feladatok megkönnyítése érdekében, és akár 10 méteres távolságból is használhatod. Működéséhez pedig csak 3 db 2AA-s elemre lesz szükséged. A precizitás szerelmeseinek javasoljuk a termékhez kapható állványt, amely lehetővé teszi a még pontosabb mérést.

 

Tulajdonságok:

  • Lézerek száma: 2
  • Max távolság: 10 m
  • Lézerdióda 635 nm
  • Lézer max. teljesítménye: 10 mW
  • Automatikus szintezés: Igen max +-3 °
  • Beépített állványmenet: 1,4"
  • Tápellátás: 3 db AA ceruzaelem
  • Méret: 8 x 8,5 x 6
  • Súlya: 330 g
  • Védelem: IP54

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.900 Ft  (2-5 munkanap) - ingyenes 15.000 Ft fölött