Handy Krimpelő-, blankoló- és vágófogó

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:6.990Ft10.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
37% kedvezmény
Már csak 20 db maradt!
10.990 Ft
37%
4.000 Ft

Vágófogó legfontosabb tudnivalók

Ezermesterek figyelem! Veled is előfordult már, hogy el kellett vágnod egy kábelt, de nem volt megfelelő eszközöd hozzá?

Ugye ismerős az érzés, amikor meg kellene toldanod egy kábelt, és tudod, hogy a préselés a legbiztosabb megoldás, de fogalmad sincs, mivel „fogj” neki? A krimpelő fogó nélkül nem tudunk rendes munkát végezni, hiszen ha csak félmegoldásokkal próbáljuk odailleszteni a kábelhez a véget, vagy eltörik a túl erős nyomástól, vagy idővel kilazul.

Ne aggódj, van megoldás! A tuti Krimpelő-, blankoló- és vágófogó!

Hasznos infók:

Ha krimpelned, blankolnod kell, vagy vágófogóra van szükséged, ne habozz! Elhoztuk Neked egyben a megoldást! Nincs szükség külön szerszámokra, a műveletek elvégzéséhez ez a csodafogó is elég lesz! Alkalmas moduláris csatlakozókhoz. Kialakításának köszönhetően fogása kényelmes: gumírozott nyele stabil fogást biztosít, ergonomikus. Ne félj, bírni fogja a strapát, erre biztosíték a racsnis, edzett acél test.

A Krimpelő-, blankoló- és vágófogó tulajdonságai:

  • Krimpelés: 6P4C (RJ-11), 6P6C (RJ-12), 8P8C (RJ-45)

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.900 Ft  (2-5 munkanap) - ingyenes 15.000 Ft fölött