Handy kicsapózsinór + festék utántöltő

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:2.690Ft2.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
11% kedvezmény
Már csak 100 db maradt!
2.990 Ft
11%
300 Ft

Handy Kicsapózsinór legfontosabb tudnivalók

Imádsz barkácsolni? Sokat dolgozol fával? Akkor a Kicsapózsinórra szükséged lesz!

Mondj búcsút az órákon át tartó méregetésnek, a Handy Kicsapózsinórral akár 30m-es távolságot jelölhetsz meg nyílegyenesen egy mozdulattal. Ehhez még segítségre sem lesz szükséged ugyanis található rajta egy akasztható és fém kampó. A műszer egy kényelmes fogást biztosító, nagy méretű házban van elhelyezve amely úgy van kialakítva, hogy a festék utántöltése a lehető legegyszerűbb legyen. A munka végeztével feltekerés gyorsaságáról áttételes mechanika gondoskodik, hogy Neked csak a munkára kellejen figyelni.

Hasznos tudnivalók:

  • Kényelmes fogást biztosító, nagyméretű műanyag házba szerelt kicsapózsinór és festékpor. 30 méter hosszával ideális lehet nagyobb távolságok jelölésére is.
  • A segítség nélküli munkavégzésben és kifeszítésben, akasztható, fém kampó segít. A tekerő mechanika fogaskerekes rögzítésének segítségével könnyű a zsinór megfeszítése. A feltekerés gyorsaságáról áttételes mechanika gondoskodik.
  • A termék egyszerűen újratölthető krétaporral a bajonett záras kupak eltávolítása után.
  • Javasolt felhasználási környezet: építkezéseken, felújításokon, ácsmunkák során, takaró lécek rögzítése előtt.

A Handy Kicsapózsinór + festék utántöltő tulajdonságai:

  • Zsinór hossza: 30 m
  • Súlya: 133 g
  • Festék mennyiség: 100 g

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.900 Ft  (2-5 munkanap) - ingyenes 15.000 Ft fölött