Hana SF matt szilikon hátlap, iPhone 11 Pro, fekete színben

Store24.hu | www.store24.hu
Ár:2.550Ft2.809 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
10% kedvezmény
Már csak 50 db maradt!
2.809 Ft
10%
259 Ft

mobiltelefon tok legfontosabb tudnivalók

Jó minőségű mobiltelefon védőt keresel iPhone 11 Prora? Akkor már nem kell tovább keresned!

A tok minőségi anyagból készült, mely által tökéletesen megvédheti készülékedet az apróbb ütődésektől, karcoktól, sérülésektől!

Készülékedet a tokban tartva, ugyanúgy használható lesz mint előtte, és a Hana tok semmiben nem korlátozza majd készüléked funkcióit.

Felhelyezése nagyon egyszerű és gyors!
 
* a kép illusztráció, a termék szín azonos, azonban a kivágások eltérő helyen lehetnek

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Store24.hu felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Store24.hu a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Store24.hu információk

A Store24.hu, az online shop, ahol csak nyerhetsz. Folyamatosan bővülő kínálattal, állandó akciókkal és kedvezményekkel, kedvező árú szállítással, valamint a megrendelések követési lehetőségével várnak téged is, ha telefon tartozékokat, alkatrészeket keresel. Jobbnál-jobb termékeikből már a DiamondDealen is találsz a szokásos nagy kedvezménnyel.

Az általad megrendelt termékeket házhoz is tudják szállítani neked MPL futárral.

Rendelésed átveheted a Foxpost csomag-automatáiból. Kézbesítőnk elhelyezi küldeményed a hozzád legközelebb eső automatában, amiről értesítést küld telefonodra. Az üzenetben elküldött egyedi, csak az általad ismert kóddal nyitható ki az automata megfelelő ajtaja. Fontos, hogy őrizd meg a kapott SMS-t, mert szükséged lehet rá, ha vissza szeretnéd küldeni a csomagot. Foxpost automata kereső.

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Cityrabat Kft
info@store24.hu
+36-20/829-2950

Átvételi lehetőségek:

MPL Házhozszállítás

1.600 Ft  (5-7 munkanap)

Átvétel FoxPost csomagautomatából

798 Ft  (5-7 munkanap)