Hajvégápoló hajvágás, hajtöredezettség eltávolítással, Split-Ender hajvágó géppel + lenolajas ápolás

4,8/5Máthé Anita - fodrász | Budapest, VII. ker.

Te is állandóan szenvedsz a töredezett tincseid miatt? Már a hajszárítót vagy a hajvasalót sem mered előszedni? Akkor próbáld ki ezt a forradalmian új hajvégápoló eljárást! A Split-Ender hajvágógép csak és kizárólag a töredezett hajvégeket távolítja el, ezért akkor sem kell aggódnod, ha éppen növeszted a hajad! Máthé Anita ( XI.kerület ) ajánlata egy hajvágás, mosással, szárítással és lenmagolajas hajápolással, csak 2.790 Ft!

Ár:2.790Ft11.900 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
77% kedvezmény
11.900 Ft
77%
9.110 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.04.21. - 2018.07.25

hajvég ápolás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Hajmosás, hajvágás, hajvégápolás és hajtöredezettség eltávolítás Split-Ender hajvágó géppel, szárítás, lenmagolajas pakolás bármilyen hajhosszra.

  • Az ajánlat tartalmaz még mosást és szárítást és egy lenmagolajas szerkezetjavító hajpakolást is.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.04.21. - 2018.07.25 között

A kupon felhasználásához telefonon jelentkezz be és keresd Máthé Anitát a +36-70/639-5961 számon a kuponkódod megadásával.

  • Bármennyi kupon vásárolható saját célra, és ajándékba is
  • Kérünk, hogy a kinyomtatott kupont vidd magaddal és mutasd be a szolgáltató partnerünknek vagy diktáld be a kuponkódod az időpont egyeztetéskor!

További információk

  • Végre itt a csoda, amivel lehetőség van csak a haj hosszában lévő törött hajvégek eltávolítására, anélkül hogy a haj hossza változna, ezért legfőképp azoknak ajánljuk akik növesztik vagy meg akarják tartani hajuk hosszát.
  • A Split-Ender hajvégfrissítő, hajvégápoló hajvágógép hatékonyan távolítja el a sérült, töredezett, kettényílt hajvégeket és állítható távtartójával 3-6 mm hosszúságot képes a hajszál végéről eltávolítani.
  • Az eredmény azonnali puha és selymes haj. A haj gyorsabban nő, ezért szebbé és élettel telibbé válik. 
  • Ajánlott legalább 5-6 hetente igénybe venni a szép és egészséges megjelenésű haj érdekében.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az adott időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést!

★★★★★
★★★★★
12 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1074 Alsó erdősór 10.
Gold Star Beauty szalon
★★★★★
★★★★★
"Sokan megdicsértek a fonataimat, nagyon tetszett még vadidegenek is megjegyezték. Két filmforgatáson is részt vettem ahol még ezt a frizurát viseltem. Köszönöm."
Dévényi Marcsi

hajvég ápolás kuponunk leírása

Vége a töredezett hajszálaknak!

Add meg hajkoronádnak, ami megilleti! Az idő tuti megviselte a tincseidet is, amit a tükör előtt állva szomorúan nyugtázol. Ne törődj bele, inkább kelts újra életre őket Split-Ender hajvégápoló hajvágással!

A Split-Ender elektromos hajformázó készülék segítségével hajad erősebb, egészségesebb lehet, töredezett hajvégeidtől pedig könnyedén és egyszerűen megszabadulhatsz újdonsült fodrászod segítségével! 

Split Ender hajvágás

A hajkezelés lépései:  Hajmosás, hajszárítás, hogy mindig tökéletesen tiszta és száraz legyen a haj, és hogy a hajszálak jól elkülönüljenek egymástól, így minden hajszál szinte egyesével kerül levágásra. A haj kettéválasztása, hajelválasztó csatok segítségével hátulról előrefelé leválasztanak egy kis, "vékony" tincset a hajból (a megkezdett szekción), eloszlatják a szálakat egymás mellett, kifésülik, mielőtt a hajvágógép fésűs moduljai közé helyezik. Így szabadon, húzás nélkül haladhatnak át a hajszálak a terelőlemezen.

Ajánlatunk tartalmaz még egy lenmagolajas szerkezetjavító hajpakolást is, amivel hajad újra egészségtől ragyogó lesz majd!  A lenolaj a hajszálakon egy olyan erős bevonatot képez, amitől megnő a haj ellenállása, ragyogása és rugalmassága. Ez a csodás összetevő megvédi a hajat a magas páratartalomtól, külső káros hatásoktól, megtartja a haj szerkezetének víztartalékát, mélyen hidratálja a rostokat, úgy hogy a hajat mindeközben puhává varázsolja.

Ajándékba is vásárolhatod ezt a kihagyhatatlan ajánlatot, hiszen a húgodat, barátnődet vagy a munkatársnődet is meglepheted vele. Nekik nem lesz más dolguk, csak bejelentkezni a fodrászhoz, nyugodtan hátradőlni és élvezni, ahogy újjá varázsolják a frizurájukat.

Vásárolj kupont nagy kedvezménnyel és tündökölj!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu