Győzd le démonjaidat a Démonblokk VR szabadulószobában - 1 fős VR játék, Arvi játékokhoz

5/5Démonblokk | Budapest, VIII. ker.
  • Legyél részese egy felejthetetlen élménynek!
  • A VR szabadulószoba Neked való, ha szereted az aktív kikapcsolódást, próbára szeretnéd tenni a logikád és a kombinációs készséged.
  • Ez egy olyan játék, ahol Te vagy a főszereplő és Te írod a forgatókönyvet.
  • Vásárolj kedvezményes DD kupont, győzd le a démonjaidat!
Ár:7.555Ft8.490 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
12% kedvezmény
8.490 Ft
12%
935 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2023.04.04. - 2023.06.30

szabadulószoba játék kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy VR játék, Arvi játékokhoz, 1 alkalommal.

  • A program időtartama: 1,5 óra (ebből 1 óra a játék)
  • A Démonblokk Cityben egy alkalommal 1 fő részére 1 VR szabadulószoba játék lejátszása 1 idősávon belül, vagy a VR szabadulószoba pályákkal egy árban lévő egyéb VR játékkal 1 óra játék.
  • A helyszínen megkapsz minden szükséges információt, felvilágosítást.
  • Gyerekek 10 éves kortól vehetnek részt a játékban kizárólag felnőtt kísérettel!
  • A szolgáltatás igénybevételéhez személyi igazolvány szükséges!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2023.04.04. - 2023.06.30 között

Előzetes bejelentkezés szükséges a info@demonblokk.com e-mail címen vagy a +36-30/878-9178 telefonszámon érvényes kuponkódod megadásával. Kérjük a kupont vidd magaddal a helyszínre kinyomtatva vagy mutasd be a telefonodon.

Nyitva tartás:

  • Hétfő-Péntek: 12:30-21:30
  • Szombat-Vasárnap: 11:00-21:30

Helyszín: 1085 Budapest, Üllői út 6. Parkolás az utcán! Hétköznap 8-22 óra között fizetős!

1 személy korlátlan kupont vásárolhat. (A Half-Life: Alyx kuponból maximum 3-at)

További információk

Ellenjavallatok: erősen látássérülteknek és vakoknak nem ajánlott.

VR szabadulószobák amiket lehet egyedül is játszani:

Arvi VR: Alice, Christmas, Chernobyl, Sanctum, Survival, A félelem háza, A kapcsolat megszakadt,

VR shooters játékok: Archer, Aréna, Smash Point

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 48 órával előtte történhet. Más esetben a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést.

★★★★★
★★★★★
2 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 12:30-21:30, Sz-V: 11:00-21:30
Szolgáltatás helye
1085 Budapest, Üllői út 6.

szabadulószoba játék kuponunk leírása

Győzd le a démonjaidat!

Szereted az izgalmas kihívásokat? Legyél Te, aki megoldja a feladványokat és rejtélyeket a játék során. Legyél kreatív és szerezz sikerélményt. 

A démonblokkról

Démonblokk nem csak azért jön létre, hogy látogatói, a Blokkerek egy órára kiszakadjanak a valóságból, és semmihez sem hasonlítható tapasztalatot szerezzenek. Az alapítók elsődleges céljuknak tekintik, hogy a Démonblokk legyen az a hely, ahol a Blokkerek megtanulhatnak megküzdeni saját démonjaikkal, és az itt eltöltött idő alatt le is győzhetik őket. Emellett fontosnak tartják, hogy olyan, egymásra nyitott közösségek jöjjenek létre a Blokkon belül, ahol az emberek megtalálják a közös hangot. Éppen ezért hozták létre azokat a közösségi tereket, ahol minden Blokker egyenlőnek számít, és a csapatszellem, összetartozás érzését még a saját démonjaik sem ronthatják el.

VR szabadulószoba

Itt az ideje, hogy kipróbáld! A kikapcsolódásnak olyan modern formája, amely 1 másodperc alatt kiszakít a hétköznapok mókuskerekéből, felhőtlen szórakozást nyújt és egy felejthetetlen élmény akár egyedül indulsz neki, akár 6-an játszátok!

A VR „joystick” (úgynevezett kontroller) használatához szükséges tudást bárki 2 perc alatt elsajátítja, továbbá a fejlesztők ügyeltek arra, hogy a VR szabadulójáték ne okozzon rosszullétet illetve szemüvegesek is használhatják az eszközöket, így ők sem maradnak ki a valóságon túli VR kalandokból.

Ízelítő pár játékból

Survival - Túlélő kaland

Barátaiddal csak egy felejthetetlen vakációt terveztetek. Induláskor egyikőtök sem számított rá, hogy a nyaralás hamarosan életveszélyes harccá válik, amit a túlélésért vívtok! Villámsújtotta repülőtök lezuhan egy apró, lakatlan sziget mellett a Csendes-óceánon. A pilótafülke adó-vevője meghibásodott a zuhanáskor és nem lehet ráhangolni a megfelelő frekvenciára, hogy segítséget kérjetek. Senki sem tudja, vajon meddig kell várnotok, míg a keresőcsapatok rátok találnak? Ha megtalálnak egyáltalán…

A zuhanás utáni sokkból fázva, ijedten és éhségtől szenvedve vetődtök partra. Nincs semmilyen felszerelésetek, és körülöttetek sincs más, csak a vadon és a természet. Az időjárás is ellenetek dolgozik és nincs tető a fejetek felett, vagy hely ahová elbújjatok. Ide igazi túlélő ösztönök kellenek! Fel kell fedezzétek a szigetet és minél gyorsabban meglelni és hasznosítani bármit, amit csak tudtok, hogy túléljétek amíg csak lehet!

Alice

Vegyél részt az események forgatagában, és bújj bele Alice cipőjébe! Merülj el az igazi varázsvilágban! Ki kell derítened a Kőr dáma titkait, aki átkot szórt Csodaországra. Igyál egy zsugorító főzetet, és kövesd a Fehér Nyulat a világ tekervényes labirintusain keresztül a kémlelőüveg mögött, ahol minden a feje tetejére áll! Segíts az időben ragadt kalaposnak helyrehozni a rendetlenséget az őrült teázáson. A Doromboló macska végigvezet téged a Sötét Erdő elvarázsolt sűrűjében. Mentsd meg azokat a tündéreket, akik ismerik a gonosz királynő titkát, a bölcs hernyó tippjeinek felhasználásával! Találd meg annak módját, hogy a kártyaőrök mellett besurranhass a trükkös csapdákkal teli kastélyba, hogy legyőzd a Kőr dámát, leszedd az átkot a fő óratoronyról és megmentsd Csodaországot!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu