Gyógyulj és méregteleníts! 50 perces csontkovácsolás, köpölyözéssel és Kinesio tape ragasztással

5/5Molnár Márk - Csontkovács | Budapest, XI. ker.
  • Unod már, hogy folyton fájdalmaid vannak, beszűkült a mozgásod, ödémásodsz és talán még nem is mindened van a helyén?
  • Ezzel a gyógyító csomaggal véget vethetsz a káros panaszoknak és a hiábavaló küzdelemnek csontkovácsolás, köpölyözés és Kinesio tape ragasztással!
  • Legyenek akár régóta fennálló panaszaid ez a kezeléscsomag garantáltan javít az életminőségeden!
  • Látogass el Molnár Márkhoz a XI. kerületbe és engedd, hogy szakértő kezek segítsenek rajtad 50 perc alatt!
Ár:7.000Ft13.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
47% kedvezmény
13.000 Ft
47%
6.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2021.11.08. - 2022.02.08

csontkovácsolás, köpölyözés és Kinesio tape felhelyezés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

50 perces csontkovácsolás, köpölyözéssel és Kinesio tape ragasztással

  • A csontkovácsolás alatt teljes testszerkezeted átvizsgálásra kerül és a kezelésre szoruló testrészek átdolgozásra kerülnek különböző fogásokkal, ezen felül pedig tanácsokat is kapsz otthon végezhető gyakorlatokkal.
  • A köpölyözés - más néven vákuummasszázs - kiváló izomlazító és méregtelenítő kezelés, amelyet sportolók és olimpikonok is előszeretettel használnak.
  • A kineziológiai szalag kifejezetten jó fájdalom csillapítására, ödémásodásra, izomlazításra/aktivizálásra és beszűkült mozgástartomány korrekciójára.

Ne törődj bele a folyamatos fájdalomba és törődj a testi épségeddel is, hogy hosszú, egészséges és fájdalommentes életet élhess!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2021.11.08. - 2022.02.08 között

  • Előzetes bejelentkezés szükséges telefonon a +36-70/659-6876 számon vagy érdeklődj a  csontkovacs0011@gmail.comemailcímen!
  • Bejelentkezésnél, időpontfoglaláskor kuponkód megadása szükséges, valamint a kinyomtatott kuponodat vidd magaddal a kezelésre!
  • Korlátlan mennyiségű kupon vásárolható bárki számára
  • Súlykorlátozás: maximum 115 kg
  • Szükséges ruházat férfiaknak: alsónadrág, zokni.
  • Szükséges ruházat nőknek: cicanadrág, sportmelltartó, zokni.

Ellenjavallatok:

Időseknél elvékonyodott, véraláfutásra hajlamos bőr; lázas állapot, fertőző vagy gyulladásos betegség, trombózisra való hajlam, daganatos megbetegedés, bármely bőrbetegség, égési sérülés, cukorbetegség, vérnyomás ingadozása, szívritmuszavar, pacemaker, epilepszia vagy arra való hajlam, menstruáció, súlyos betegségek.

Kizáró okok: törött csont, túlságosan meszesedett csigolyákkal, erős gyógyszer használatoknál és diagnosztizált csontritkulás esetén.

További információk

  • A csontkovácsolás a testszerkezet átvizsgálásával és konzultációval kezdődik, majd egy gyors torna és kifejezetten a kezelésre szoruló testrészek kerülnek átdolgozásra.
  • A köpölyözés ősi módszer, amely jó hatással van az izmokra és a vérkeringésre. Habár apró átmeneti nyomokat hagy a bőrön, sportolók és olimpikonok előszeretettel alkalmazzák.
  • A kineziológiai szalagok izomlazításra, fájdalomcsillapításra, ödémásodásra és beszűkült mozgástartomány korrekciójára alkalmas a leginkább.
  • A tapasz a bőr alatti szövetekre fejti ki hatékonyan hatását és segítségével olyan irányba lehet elmozdítani a szöveteket, hogy javuljon a mozgástartomány.
  • Amennyiben szakember helyesen használja a Kinesio tape szalagokat, úgy a változás, fájdalomérzet elmúlása rögtön felhelyezés után érezhető.
  • Fontos, hogy kineziológiai szalagok felhelyezését kifejezetten profi szakemberre bízzuk, hiszen nem megfelelően vagy fordítva felrakott szalagok akár növelhetik is a fájdalmat.
  • A tapasz 4-5 napig szükséges, hogy fennmaradjon a felhelyezett területeken, ez idő alatt az általános tisztálkodást természetesen nem korlátozza, de uszodák használata kerülendő.
  • A kezeléscsomag összesen 50 percet vesz igénybe.

Lemondási feltételek

Lemondást vagy módosítást a leegyeztetett időpont előtt legalább 72 órával szükséges megtenni, hiszen ellenkező esetben az időpont és a kupon felhasználtnak minősül.

★★★★★
★★★★★
2 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1203 Budapest, Lajtha László u. 2
★★★★★
★★★★★
"Nagyon korrekt es alapos,csak ajanlani tudom"
Pál Enaki

csontkovácsolás, köpölyözés és Kinesio tape felhelyezés kuponunk leírása

Rakasd rendbe magad és úgy érzed, mintha kicseréltek volna!

Sok ülőmunkát végzel, nagyon féloldalasan mozogsz, van egy rossz becsípődésed, vagy akár még gerincferdülésed is? A testedben lévő fájdalommal nem kell "megtanulnod együtt élni" és nem szükséges együtt élned a rossz döntéseiddel - mint mondjuk a kevés mozgással és helytelen testtartással, hiszen sosem késő változtatni! Kezdd el ezt a változást meg ma!

Miért pont csontkovácsolás?

A csontkovácsolás egy nagyon komoly és felelősségteljes egészségjavító szakma. Járhatunk gyakran masszázsokra és ideig-óráig jobban is érezhetjük magunkat, de ha egyszerűen az ízületek, porcok és csontok nem a megfelelő módon állnak, a probléma újra és újra elő fog bukkanni. Egy felelősségteljes és megbízható szakember, akinek specialitása az emberi test beható ismerete helyre tudja tenni ezeket az elváltozásokat, hogy a korábbi panaszokat megszüntesse. 

Már egy kezelés után is erőteljesen érezhető a változás és habár gyakran ijesztőnek, félelmetesnek tűnhet, ahogy látjuk/halljuk hogy más embereket hogyan "ropogtatnak ki", a megfelelő szakember kezei között teljes biztonsággal és megnyugvással adhatod át magad a hatékony regenerálódásnak. A kezelés után a vendég azonnal könnyebbnek érzi a mozgást és megkönnyebbül a berögzült feszülések felszabadításától.

Az eljárás menete először egy teljes testes átvizsgálással és alapos konzultációval kezdődik. Ebben a fázisban érdemes akár korábban szerzett leletet is bemutatni, amely esetleges gerincferdüléssel vagy egyéb elváltozással kapcsolatos, hiszen akkor gyorsabban ismeri meg a fennálló helyzetet a szakember. Ezt követően, hiszen mégiscsak mozgásról van szó, pár perces bemelegítő gyakorlat, torna következik, amely a vendég egyéni állapotának megfelelően történik meg.

Amivel nincsen baj, azt ugyan miért is bolygassuk meg?! Így kizárólag azok a területek kerülnek átdolgozásra speciális fogásokkal, ahol a probléma és a fájdalmas tünetek fennállnak, majd a csontkovácsolás záró akkordjaként tanácsot is kapsz, hogy otthon milyen nyújtó és feszítő gyakorlatokat végezz azért, hogy a fájdalmas tünetek ne térjenek vissza.

Szuperül hangzik nem? Akkor jöjjön még egy kis köpölyözés!

A köpölyözés - más néven vákuummasszázs - egy ősi technikán alapuló gyógymód, ami kifejezetten nagy hatással van az izmokra, a vérkeringésre és még a szervezet természetes méregtelenítési folyamatait is elősegíti.

Gyakorlatilag ezt a kezelést speciális csészékkel végzik, amelyet a kezelendő felület bőrére helyeznek, majd ellenkező oldalát melegíteni kezdik. Ennek hatására az üvegben vákuum keletkezik, így az üvegharang száján a bőr szépen becuppan a csészébe. A vákuum hatására a sejtekben feszültség keletkezik, kinyílnak a pórusok és a hatóanyagok sokkal jobban be tudnak szívódni. Kiváló módszer a fájdalom enyhítésére, izomlazításra, valamint különböző betegségek kúrálására. Nem mellékes megjegyezni hogy sportolók és olimpikonok is előszeretettel alkalmazzák a köpölyözést.

Fejeljük meg az egészet egy Kinesio Tape-el!

A kineziológiai szalag rugalmas pamutanyagból készül és bőrre ragasztható. Segítségével lehet az izmokat lazítani vagy aktivizálni, ödémát, duzzanatot, véraláfutásokat csökkenteni, fájdalmat csillapítani és nem utolsó sorban a beszűkült mozgástartományokat növelni, bizonyos korrekciókat elvégezni a testen. Mindezt teljes mértékben mellékhatás nélkül teszi.

A tapasz a bőr alatti szövetekre fejti ki hatását és hatékonyan segít elmozdítani olyan irányba őket, hogy javuljon a mozgástartomány az ízületben, ezáltal a fájdalom is csökken. Akár 4-5 napon keresztül is tökéletesen fejti ki a hatását, a felhelyezést követően a változás, megkönnyebbülés azonnal érezhető. A duzzanatcsökkenés pár órán belül érezhető és tapintható már.

Szakszerű felhelyezése esetén kedvezően hat a keringésre, ezáltal felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat. A szakszerű felhelyezés kifejezetten szükséges és kiemelt, hiszen ha nem megfelelően vagy akár fordítva történik könnyen ronthat a helyzeten, még több fájdalmat generálhat. Kiemelkedően fontos, hogy melyik irányba fut a tapasz a vizesedés kezelésénél, mert ettől függ, hogy a nyirokerekhez vezesse a szövetek közötti térbe került vizet. Pár percet igényel a felhelyezés, de nem érdemes spórolni rajta, hiszen hatalmas változást képes hozni az ember életébe.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu