Gyantázás egyben! Lábszár, hónalj és bikinivonal kezelése a VII. kerületben

  • Biztosan sok időt fordítasz szépségápolásra, de valami mindig hiányzik?
  • Kuponunkkal most a lábszár, hónalj és bikinivonal szőrtelenítést szeretnénk lehúzni listádról, kozmetikai gyantázással.
  • A Diamond Szépségszalon a VII. kerületben, a Király utcai villamos megállótól pár perc sétára található.
Ár:3.490Ft7.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
54% kedvezmény
7.500 Ft
54%
4.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.05.03. - 2022.11.03

Gyantázás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Lábszár, hónalj és bikinivonal gyantázása 1 alkalommal.

  • A szolgáltatást csak hölgyek vehetik igénybe!
  • Gyorsan és profin dolgozó kozmetikus segítségével megkímélheted magad az otthoni fájdalmas procedúráktól.
  • A gyantázást krém és patronos gyantával végzi a kozmetikus. Hosszú ideig, akár több hétig is biztosítja a szőrmentességet.
  • Hatására ritkul a szőr mennyisége. A gyanta hetekig biztosítja a sima bőr érzését, így nemcsak esztétikailag, de ápolás szempontjából is sokkal könnyebb dolgod lesz.
  • A kezelés gyors, összesen 30-45 percet vesz igénybe, és utána gyantázás utáni bőrnyugtató olajjal nyugtatjuk a kezelt felületeket!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.05.03. - 2022.11.03 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

Higiéniai és környezetbarát okok miatt kérjük saját papucsot hozz magaddal az igénybevételéhez, de előzetes kérés alapján mi is tudunk biztosítani. (Higiénia ok - vírus, környezetbarát- hogy ne kelljen műanyag cipővédőt használni).

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
  • Most ezt a kuponodat a különleges helyzetre való tekintettel 6 hónapos érvényességi idővel adjuk!
  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.
  • További információk a http://www.diamondszepsegszalon.hu/ weboldalon találhatók.

A szolgáltatások a Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel! A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Egy személy kuponos áron egy kupont használhat fel, amennyiben további kupont szeretne felhasználni, úgy a helyszínen a kupon árának 25%-os felárát kell megfizetnie.

További információk

  • A gyantázás után természetesen megkapja bőröd az utóápolást is, így nyugtató olaj, hintőpor vagy krém kerül a kezelt területre szükség szerint.
  • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadja, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.
  • https://www.diamondszepsegszalon.hu/informaciok/

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál. 2022 szeptember 30-ig bármely zsebet el tudják fogadni. Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Időpont egyeztetéskor kérünk mindenképp jelezd a SZÉP Kártyás fizetést, mivel az adminisztrációja 10-15 perc. Sajnos ha nem jelzed előre, akkor a szolgáltató csak készpénzt tud elfogadni a csúszások elkerülése miatt.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben!

Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával. Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
31 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
★★★★★
★★★★★
"Másik nagyszerű munkája a hidratáló és tápláló UH.-os kezelés, NEM BESZÉLVE ügyes kezéről a sminkelésnél. Csak ajánlani tudom! Gratula!!!"
Baranyayné Loósy Erzsébet

Videó

Gyantázás kuponunk leírása

Elő a rejtett nőiességeddel is!

Mindegy, hogy otthon, munkában vagy konditeremben, mindenhol kellemesebben fogod érezni magad ennek a kuponnak a beváltásával.

Biztosan szeretnél magabiztos lenni minden helyzetben, ezért fontos, hogy a lehető legjobb módszerekkel gondoskodj tested karbantartásáról. Most gyorsan, hatékonyan és profi kezek által megszabadulhatsz a zavaró szőrtől tested egyik legkényesebb területén, a bikinivonalon, továbbá teljes lábon és hónaljon is. A Diamond Szépségszalonban egy alkalmas, de profi gyantázás vár rád!

Sima bársonyos hónalj

Miért bízd profikra a bikinivonal gyantázást?

Mert a gyorsan és kiválóan dolgozó kozmetikus segítségével megkímélheted magad az otthoni fájdalmas procedúráktól. Az epillátortól begyulladnak a szőrtüszőid, a borotválkozás csak 1-2 napig biztosítja a simaságot és borzasztó kellemetlen a borosták megjelenése, a szőrtelenítő krémek pedig drágák és szintén csak rövid ideig biztosítják a sima bőrt. Többek között ezért is érdemes egy profi szakember szolgáltatását igénybe venni, amivel most költséghatékonyan érheted el a tökéletes simaságot.

A gyanta hosszú ideig, akár több hétig is biztosítja a szőrmentességet, hatására ritkul a visszatérő szőr mennyisége, így sokáig élvezheted a sima bőr érzését! Nemcsak esztétikailag, de ápolás szempontjából is sokkal könnyebb dolgod lesz és higiéniai okokból is ajánlott!

Vásárolj kedvezményes, hölgyek számára szóló DD kupont!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu