Gyantázás, arctisztítás, szemöldök szépítés, masszázs - 4 kozmetikai kezelés a makulátlan szépségért

  • A hibátlan elegancia felemelő érzése lehet a tiéd 4 különböző szépségápolási és kozmetikai kezeléssel!
  • Makulátlan arc, selymes bőr, igéző tekintet vár rád- minden, amire egy igazi nőnek szüksége van!
  • Exkluzív szépségcsomagunk komplett kozmetikai ápolást nyújt Neked teljes gyantázással, arctisztítással, szemöldök szedés-festéssel teljes testes masszázzsal!
  • Látogass el a VII. kerületi Diamond Masszázs Stúdióba egy átfogó, kényeztető szépítőcsomagért!
Ár:15.990Ft38.700 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
59% kedvezmény
38.700 Ft
59%
22.710 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.04.07. - 2022.10.07

kozmetikai kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Kozmetikai kezelésekből álló csomag, melynek tartalma: 

  • teljes test gyantázás, teljes láb, hónalj, intim, bajusz területeken
  • arctisztító kezelés gőzöléssel, VIO-kezeléssel és ultrahangos hatóanyag bevitellel,
  • szemöldök szedés-festés,
  • 60 perces szőlőmagolajos vagy prémium virág illóolajos, teljes testes masszázs. 
  • Kiváló ajándékötlet!

Szabadulj el a hétköznapok körforgásából és add át magad egy teljes körű szépségcsomagnak, valamint egy profi kozmetikusnak és tapasztalt masszőrnek.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.04.07. - 2022.10.07 között

Higiéniai és környezetbarát okok miatt kérjük saját papucsot és törölközőt hozz magaddal az igénybevételéhez, de előzetes kérés alapján mi is tudunk biztosítani. (Higiénia ok - vírus, környezetbarát- hogy ne kelljen műanyag cipővédőt használni).

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.comcímen lehetséges. 

Kérjük, vedd figyelembe, hogy nem minden esetben tudunk mind a két szolgáltatásra egy napon időpontot biztosítani. Ezek szerint egyeztess velünk előre.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak!

Kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén (e-mailben, és telefonon is) amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
  • Most ezt a kuponodat a különleges helyzetre való tekintettel 6 hónapos érvényességi idővel adjuk!
  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.
  • További információk a http://www.diamondszepsegszalon.hu/ weboldalon találhatók.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel! A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Egy személy kuponos áron egy kupont használhat fel, amennyiben további kupont szeretne felhasználni, úgy a helyszínen a kupon árának 25%-os felárát kell megfizetnie.

További információk

  • A gyantázást krém és patronos gyantával végzi a tapasztalt kozmetikus.
  • A nagytisztítás megszabadít a felgyülemlett salakanyagoktól, amik mitesszer vagy gríz formájában jelentkeznek az arcon.
  • Szemöldöködet a te ízlésednek megfelelően, arcformádhoz illően szedik gyantával vagy csipesszel, majd személyiségedhez illő színre festik be.
  • A 60 perces masszázs oldja az izomfeszülést, csökkenti az izomfájdalmakat, oldja a stresszt, javítja a vér-és nyirokkeringést és segít a fejfájások gyakoriságát is csökkenteni.
  • A szőlőmagolaj és a szőlő is rendkívül gazdag antioxidánsokban.
  • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadják, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál. 2022 szeptember 30-ig bármely zsebet el tudják fogadni. Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Időpont egyeztetéskor kérünk mindenképp jelezd a SZÉP Kártyás fizetést, mivel az adminisztrációja 10-15 perc. Sajnos ha nem jelzed előre, akkor a szolgáltató csak készpénzt tud elfogadni a csúszások elkerülése miatt.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok! Ha nem értek el minket telefonon, írjatok emailt az időpont előtt legfeljebb 48 órával! Az érvényességi időn kívül eső dátumra lefoglalt időpontot kizárólag az érvényességi időn belül lehet módosítani! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Max. 10 perc késést tudunk elfogadni! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
31 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
★★★★★
★★★★★
"Profi kedves udvarias kozmetikus. A kezelés nagyszerü volt Több alkalommal voltam szalonukban és csak felsőfokon tudok véleményt mondani. Egy-egy kezelés után testem lelkem ujjáéled.. Köszönet érte."
Komláthi Margit

Videó

kozmetikai kezelés kuponunk leírása

Szépségkosár az imádott nőknek! 

Meglepnéd a párodat egy különleges, testet-lelket melengető és felfrissítő programmal? Ezzel a több kezelésből álló csodacsomaggal most meglepheted a Kedvesedet szerelmed jeléül!

Ajánlatunk egy 5 kezelésből álló testet-lelket építő és szépítő szépségcsomag, melynek tartalma: 

  • teljes test gyantázás, teljes láb, hónalj, intim, bajusz területeken
  • arctisztító kezelés, mely gőzölést, Viot és ultrahangos hatóanyagbevitelt is tartalmaz,
  • szemöldök-szedés-festés,
  • 60 perces választható szőlőmagolajos vagy prémium virág illóolajos masszázs. 

Nézzük sorban a kozmetikai kezeléseket!

Ajánlatunkkal most gyorsan, hatékonyan és profi kezek által most megszabadulhatsz a zavaró szőrtől tested minden területén! Bízd magad egy kedves, profi kozmetikusra, aki alaposan és kíméletesen szabadít meg minden zavaró száltól. Kíméld meg magad az otthoni fájdalmas procedúráktól. Valld be, az epillátortól begyulladnak a szőrtüszőid és még fájdalommal is jár. A borotválkozás csak 1-2 napig biztosítja a simaságot, a szőrtelenítő krémek pedig drágák és szintén csak rövid ideig biztosítják a sima bőrt, nem beszélve arról, hogy mennyi kemikáliával találkozik a bőröd. Többek közt, ezért is érdemes egy profi szakember szolgáltatását igénybe venni, amivel most költséghatékonyan szőrmentesíthetsz. 

gyantázás a Diamond Szépségszalonban

A gyantázás hatására ritkul a szőr mennyisége. A gyanta hetekig biztosítja a sima bőr érzését, így nemcsak esztétikailag, de ápolás szempontjából is sokkal könnyebb dolgod lesz. A szőrmentesség nemcsak esztétikai, hanem higiéniai okokból is ajánlott!

A gyantázás után természetesen megkapod a bőr utó-ápolást is, így nyugtató olaj, hintőpor vagy krém kerül a kezelt területre szükség szerint!

Minden nő álma, a tinédzserektől a felnőttekig, a hibátlan arcbőr. Ez azonban valakinek természetes adottság, valakinek pedig tennie kell érte. A Diamond Szépségszalonban most egy teljes körű arctisztítással varázsolják ragyogóvá arcbőröd!

Kozmetikai kezelések a Diamond Szépségszalonban.

Az arctisztítás menete:

  • Arcbőr letisztítása arctejjel
  • Peeling
  • Gőzölés
  • Arc -és dekoltázsmasszázs
  • Kozmetikai tisztítás, gríz és mitesszer eltávolítás
  • VIO- fertőtlenítés
  • Ultrahangos hatóanyag bevitel
  • Arcpakolás
  • Szemöldök szedés és festés

Itt azonban még koránt sincs vége! Az ajánlatunk része még egy kényeztető, választható szőlőmagolajos vagy prémium virág illóolajos masszázs is 60 percben.

Az Istenek ajándékát, a szőlőmagolajat a Diamond Szépségszalonban is megtalálod! 

A szőlőnek, és a szőlőmagolajnak erős antioxidáns hatása van, ami többek között az öregedést is gátolja, mondhatjuk, meghosszabbítja, kicsit visszahozza a fiatalságot. És ki ne vágyna a fiatalságra, a megújulásra.

Prémium virág aromaterápiás illóolajok közül is választhatsz, így a hatékony lazításod során élvezheted a vanília, jázmin-vanília, japán orchidea vagy rózsa aromákat. Azon felül, hogy ezek az olajok andalító illatukkal effektíven lazítanak el és oldják a stresszt, maga az olaj is rengeteg tápanyagot tartalmaz, amely segíti a bőrödet a regenerálódásban, így sokáig puha és egészséges maradhat.

A masszázs során ellazul izmod, és a test, a lélek felveszi azt a sok-sok jót, amit az égiek adtak nekünk, ennek a csodálatos gyümölcsnek a magjából sajtolt olajjal.

A Diamond Szépségszalon kellemes, igényes környezetben vár Téged is! 

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu